Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Picco
addikt
válasz
Steven #35930 üzenetére
hali
baratom R1-enel vettem eszre hasonlot. lenyeg h ott 1.ben ha megporgeted tiltaskozeli allapotba, amellett frocskol ki a fuledbol az adrenalin, csak akkor tudod normalisan berakni 2.be ha csimma van rajtad, cipovel akkor sem akart rendesen beugrani amikor teljes erobol huztam...csimmaval mint a kisangyal
forumokon utananeztel mar amugy?masik: jovore le akarom cserelni a malacot (XT660R) es mivel nem vagyok kogazdag, rendesen meg akarom fontolni a dontest es ki akarok probalni annyi motort amennyit csak lehet.
parszaz kilometer az R1-el mar megtanitott arra h kurvajo meg minden, de nekem nem a csutkakormany lesz az igazi...ez mar biztos.
V2-t szeretnek, de felek az apriliatol h szethullik mondjuk ropke 50-60k kilometer alatt.
amugy tuono 1000r bizgeti folyamatosan a fantaziamat -
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Steven #35792 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá hogy például én nem megyek lakott területen 50 táblánál 60-70nél többet sehol sem.Azért 120 az nagyon merész vállalkozás,egyszer haver büszkélkedett azzal hogy 180al ment Bakonycsernyéről kifelé,mondom neki tök okos ember vagy,ekkor hozzátette ráadásul még spicces is volt,ehhez csak gratulálni tudok neki.Gyereket kérjünk már észhez nem játék ez,és nem csak a saját életünkkel játszunk hanem más ártatlan emberekével is.Mer egy beláthatatlan kanyarnál nem mindegy hogy 60 vagy 120nál fog eléd kijönni egy autó a kocsibejárótól vagy kereszteződésből.
-
DigitXT
félisten
válasz
Steven #35792 üzenetére
osztja az észt
Szerintem itt senki nem osztotta az észt.mert őőő midnig betartja a sebeséget
Nem hiszem, hogy ez így volna.(Én pl.
robogóval is küldöm neki 60 - 70-nel, ha a
helyzet úgy kívánja, illetve ez lehetséges.
Fel kell venni a forgalom ritmusát, ez van.)kasza08 tényleg nem jó amit csinált
Erről van szó, ezért reagáltunk rá ennek
megfelelően. Azért egy bizonyos kort el
kell érni, hogy az ember rájöjjön, az nem
"menő" dolog, hogy a saját (!) hülyesége
miatt majdnem meghalt, de éppen nem.
(Btw. engem is akartak már többször is
elcsapni, szerencsére nem sikerült nekik:
nem azért, mert gyorsan hajtottam volna.)nem hiszem ,hogy itt mindenki szent lenne
Mire gondolsz? Esetleg pl. SzalaiG HSZ-e
csapta ki nálad a biztosítékot? Mert akkor
olvass vissza, hogy milyen balesete volt...Szerk: 1000 motor hm... meg fogsz hallni
Észt nem adnak a motorhoz. Az vagy van,
vagy nincs.Ugyanúgy lehet baromságot
csinálni egy 125-ös motorral is, mint egy
600-assal, vagy 1000-essel...Csak egy
nagyobb gép kevésbé "megbocsátó": ha
még fejben nem állt össze a dolog, akkor
nem javasolt, szerintem. Safety Hungaryn
is azt mondták: minden fejben dől el. -
DigitXT
félisten
válasz
Steven #35788 üzenetére
nem mindegy hol mész 120 al
Ahol a "platós kisteher" a keresztutcából eléd hajt,
ott bizonyosan nem tartozik a nyerő ötletek közéSzerk: egyébként nem világos mit akarsz kihozni a
példáidból... Hogy lehet balesetezni önhibádon kívül
is? Perszehogy. De ha 120-nál kidugta eléd az orrát
egy kisteher, te meg belecsattansz, és ott maradsz,
nem biztos, hogy az önhibádon kívül történt...! (Ettől
függetlenül ez kisebb tempónál is, totál szabályosan
közlekedve is okozhat komoly gondot, de a Kasza08
által leírt eset nem pont az, ahol ő háborodhatna fel.) -
DigitXT
félisten
válasz
Steven #35619 üzenetére
nem is tudom arra mi a jó megoldás...
Céges garázs...?De arra a rövid időre, amíg az utcán áll,
tárcsafékzár + egy bazinagy ABUS lánc, jobbat nem tudok.(Természetesen kormányzár is, stb. Mondjuk ha cakk-pakk
feldobják egy teherautóra, akkor az egész sokat nem ér, de
nem is az ilyen tolvajok ellen kell védekezni, hiszen alkalom
szüli a tolvajt... Szeretik azt hangoztatni, hogy felesleges az
a sok biztonsági felszerelés, mert amit el akarnak lopni, azt
úgyis ellopják: ez persze ~igaz is, csak nem mindegy, hogy
milyen áron, mert ha túl nagy - túl macerás pl. -, akkor lehet,
hogy annyira nem is akarják már ellopni, keresnek másikat.) -
Gaboman
nagyúr
válasz
Steven #34845 üzenetére
Nagyon ügyes a gyerek,az egészben csak egy a hiba,hogy közúton nyomja,most képzeld el hogy elesik,a motor meg átmegy a szembejövő sávba és kész is a katasztrófa ha pont érkezik valaki.
Mások életét veszélyezteti ezekkel a mutatványokkal.
És sajnos az ilyen videókat látva mások is bepróbálkoznak ilyen dolgokkal,volt is erről egy dokumentumfilm mennyi baleset/haláleset volt ebből. -
válasz
Steven #34794 üzenetére
Egyszer egy ilyen barmot elkísértem
Záróvonalon, tömött sorból elém vágott egy csövezett RAV4-el. Murván-füvön megfogtam a motort, utánamentem, megelőztem, plexi fel, köszöntem, motor kettesbe, és onnantól 60. Hát, szerintem ennek a szmájlinak ->
nincs olyan piros feje, mint annak a birkának volt
Én meg virultam mint pipacs a réten. Fehérvárig nem akartam elkísérni, mert nem volt jogsim, ezért Kenesénél hagytam elmenni, titkon remélve, hogy befekszik valami jó mély vízelvezető árokba...
-
.mf
veterán
válasz
Steven #34692 üzenetére
A sportlégszűrő azért dob (egy hajszálnyit) a teljesítményen, mert több levegőt enged a blokkba -- de emiatt egyben kevésbé is szűr, több levegőben szálldogáló porszem, korom, dzsuva is kerül a blokkba.
Pályázó gépen, ami várostól távoli, tisztább levegőjű pályán megy, és amúgy is szét van hajtva és gyorsabban lesz cserés a blokk, azaz mindegy már neki, viszont az a minimális plusz teljesítmény jól jön, ott tényleg van értelme; viszont városi/túrázgatós gépbe, aminek úgyis messze nem tudod kihasználni a teljesítményét, és jársz vele a csupa por és korom városi szmogban, szvsz inkább árt, mint használ. -
Daniel Alves
őstag
-
Boci_83
őstag
-
válasz
Steven #34014 üzenetére
10w40 = 10es viszkozítás W(inter) azaz télre is jó, 40 meg a 40 fokos léghőmérsékletig.
SAE az asszem a motorgyártók világszövetsége, az ő általuk felállított kritériumoknak megfelel az olaj.
API az (majdnem) ugyanez csak amerikai köntösben.
JASO a lényeg, az meg a japán autógyártók közösségének a kritériumai, ami úgy tudom mind közül a legkomolyabb.
Lényegében ennyi(t tudok róla)
mod:
(#34023) Steven
annyit tegyél bele amennyit a szervízkönyvben olvasol, vagy a deklire rá van írva.
ha nyáron is akarsz menni, városban tötymörögni, akkor inkább vegyél valami 50es olajat, netán 60ast. Nekem döglött már be a 40es olaj nyáron, menet közben... -
-
Gaboman
nagyúr
-
TayRol
nagyúr
válasz
Steven #33813 üzenetére
miert? a motorban nem tesz kart az eso.
kollegamnak gsr-je van, 3 eves, 5500 km-rel, es minden nap a melohelyen asvanyvizzel mossa le rola a port...
eso meg nem erte a gepet. pedig nem hulye a srac, meg honda autoszalonja volt, de azert ez neha nekem sok.Gaboman: en meg Varpalota fele megyek haza szombat delelott Zegre.
-
TayRol
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Steven #33052 üzenetére
Az SV1000 a Fazer1000 után engem nem nyűgözött le,valahogy gyengécske és nyomatékból is lágy a Fazerhez képest,viszont kisebb és a súlypontja is lejjebb van,kormánya eléggé sportos így a kézre eléggé sok tehet rakódik.
Rezonál a V2 végett elég rendesen,a fékek tetszettek rajta és a hangja is szép egy jó sport kipuffal.
A Fazer kényelmesebb,nagyobb,erősebb,nehezebb motor.
Összességében számomra jobb a Yamaha ezrese és nem azért mert ez van nekem csak mert próbáltam a másikat is.
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest