Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Integra
titán
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
TayRol #32692 üzenetére
Egyszerű, ma elmegyek megnézem azt élőben, meg viszek egy hozzáértőt is, beröffentjuk átnézzük satöbbi. Ha szar akkor marad és gyűjtögetek még egy kicsit.
Ha jó valszeg el lesz hozva, elvileg 480-ért el lehet hozni. + forgalombahelyezés ugye.
Majd kiderül. Szal abba az árba a tankjavítás is belefér... -
Integra
titán
válasz
TayRol #32684 üzenetére
használható természetesen, nem erről van szó.
de szerintem lassan követi a pozíciót, egyszerűen késik sokszor. ami meg a zoomot illeti, az botrányosan lassú rajta, rettenetesen szaggat. pedig erősebb hardver van benne mint a waytekben. de olcsónak olcsó volt.
az ndrive egy androidos telón jó hardverrel szarrá veri. -
ALI_G
veterán
válasz
TayRol #32615 üzenetére
2010. MÁRCIUS 19-21.
Eddig bejelentkezett kiállítók:Honda, Suzuki, BMW, Yamaha, Aprilia, Motoguzzi, Gilera, Piaggio, Vespa, Kawasaki, Harley Davidson, Buell.
hol a KTM? Meg mintha még hiányozna valaki.
A másik problem, hogy pont azon a hétvégén lesz itt jóbarátom németbőlde valahogy meg kell oldjam, az elmúlt két évben csak hitegettelek titeket, meg magamat, hogy majd megyek.
-
-
Integra
titán
válasz
TayRol #32516 üzenetére
nemtom
annyi új ennél a sisaknál, hogy itt már nem m-es méretbe raktak nagyobb szivacsokat az s-es méretesek számára, hanem az s-es méret már valóban s-es méretű hélyszerkezetes is, s-es szivaccsal. úgy fog a fejemen mint egy páncélszekrény, azért remélem azt a fél számot tényleg kitágulja, mert nemtom, hogy fogom ezalá még a forcefieldes sapit aláhúzni.. -
Integra
titán
válasz
TayRol #32511 üzenetére
bitang jó, övült a minőség róla.
jaja, befér, de nem az igazi óklival, mert nem ül fel az orrnyergemre a szemüveg, hanem a levegőben lóg. majd még próbálgatom, de igazából egy motoros szemüveget kéne csináltatnom, vékony kis szárú keskeny keretest.
fogalmam sincsen hogy létezik e kifejezetten motorozáshoz tervezett keret, de majd végigjárok pár boltot, max valami gyerek keretet veszek -
Boci_83
őstag
válasz
TayRol #32442 üzenetére
Csak tudod, ezzel az a baj, hogy 20 perc alatt nem lehet megtanulni kanyarodni, ennyi idő alatt még a pályát se lehet begyakorolni. Én 3. alkalommal voltam a H-ringen, mikorra halvány közöm lett hozzá, hogy merre is kell menni a pályán. És csak azután kezdi élvezni az ember. Bár én bízom benne, hogy a Hring árak némileg csökkennek, hogy 2 új pálya is épül a környéken, nekem teljesen jó lenne, mivel az van a legközelebb is, és bőven van még mit tanulni ott is.
-
válasz
TayRol #32400 üzenetére
... és most gondold el, hogy 1.2 millió yen volt annak az ezres cbr-nek az ára, ami az itthoninál kicsit jobb volt, (titánnitrides első teló, stb), a gagyibbat meg idehaza árulták 3.3-ért. Na most akkor gondold tovább, hogy mennyibe kerülhetnek kint (főleg japánban) a motorok, és miért kerül itthon több mint duplájába
(holott Olaszban rakják nagy részüket össze) Nem tudom, erős bajokat érzek a háttérben.
-
Integra
titán
válasz
TayRol #32224 üzenetére
autószervízeknél ez így van.
ugyanazon márka egyik márkakereskedése mobil-1-et önt, a másik castrolt, a harmadik shell-t. ez szerintem a motoroknál is ugyanígy van, semmi különbség.
de pl váltóoolaj hondánál mtfIII szigorúan és azt öntik mindenhol bele, és egy a szállító. -
Integra
titán
válasz
TayRol #32221 üzenetére
hogy az a márka volt a kötelező, ezt nem hinném, max az a szervíz szerződött le velük. minden szervíz leszerződik valakivel, hogy jobb áron kapja az olajat, a specifikáció a lényeg. én már rég nem lihegem túl ezt az olaj témát, a fele vakítás.
bele teszek jobb esetben 50ezer km-t az rr-be, a büdös életben nem fogom tudni megmondani, hogy most jó vagy szar olaj volt e benne etc.. nincsen ehhez nekem már se kedvem, se türelmem, tegye a dolgát és kész. -
Daniel Alves
őstag
válasz
TayRol #32157 üzenetére
Nekem eddig semmi gondom nem volt a motorral! Alkatrész pótlásról meg nem tudok nyilatkozni mert még szerencsére nem kellett cserélni semmit! Egy biztos hogy a debreceni kawasaki szalonban dolgozóknak vagy jó kedve van és megcsinálnak mindent vagy sz@rnak bele! Email-re basznak válaszolni,telefont nem veszik...máskor meg a megrendelt alkatrész jelen esetben teleszkóp szimmering már másnap a kezembe volt! Azóta járok a Yamaha Mátéhoz és ott szervízeltem a gépet
Kicsikét néztek is hogy mi a faxt akarok de csak ajánlani tudom őket! Szépen nézett ki amikor 3db R6-os meg 1-1 R1 és 125-ös gép között ott állt a kawa lime színű 636-os
De nagyon korrektek voltak ,profi minőségi munkát végeztek! Visszakanyarodok a kawa szalonhoz! Ismerősöm a 2007-es Z750-et a Nyíregyi szervízbe viszi mindig és ott pl minden gond nélkül megcsinálnak neki mindent!
-
zsoltee10
addikt
-
SzalaiG
addikt
válasz
TayRol #32132 üzenetére
Az 5 törésből 4 beforrt egy ami a bal alkar vastagabb csontja az nem. Sajnos túl rossz szögben tört, ezért nem halad a gyógyulás. Maradt pár folt és heg, de ez meg a fogaim hiánya ami a legnagyobb gond most. Mind amellett, h a melóból elküldtek és nehéz kijönni a 42eFt táppénzből.
Ráadásul ördögi kör, mert mindenki vár a másikra. Amíg nem fizet a biztosító addig nem adja ki a törzskönyvet a bank. A biztosító a rendőrségi jogalapra vár. A rendőrség az igazságügyi műszaki szakértői véleményre vár. Én meg arra, h valaki elvigye a motort, mert mire felépíti újra addigra mire kell a törzskönyv meglesznek a papírok. Remélem!
Most még tart a gyógytorna és az úszás. Tizenötödikén lesz a következő kontroll röntgen. Bízom benne, h végre pozitív lesz, mert ha nem akkor még egy helyreállító műtétre lesz szükség és akkor még később tudok elkezdeni dolgozni.
Az élet kegyetlen. -
[lAyCsI]
addikt
válasz
TayRol #32104 üzenetére
Nem nézel elég James Bond filmet...
-
Gaboman
nagyúr
válasz
TayRol #32053 üzenetére
Semmikép nem akarom rosszabbra cserélni.
Akkor megmarad ha nem sikerül olyan motort szereznem,eladni nem fogom sz@rér,hugyér.Integra: Valahogy nem fog meg,ez olyan hogy van alattad egy crossmotor de mégis inkább túráznál.Nekem meg hiába van Túramotorom nem tudom megszeretni úgy ahogy a SM gépet szerettem.
Én is dolgozom de sajnos olyan területen amit nagyon érintett a dolog. -
-
Integra
titán
válasz
TayRol #32048 üzenetére
igen, itt is érezni, óvatosabbak az emberek.
de ha őszintén belegondolunk, akkor bitang olcsón megúsztuk, köze nincsen ahhoz ami 29-ben volt.. engem sokkal inkább az döbbentett meg, hogy azok a bankok akik ezt az egészet kezdték, okozták, milyen gőggel és leszarom hozzá állással osztogatják tovább a prémiumokat, hogy senkit sem vontak felelősségre.. -
Daniel Alves
őstag
válasz
TayRol #32021 üzenetére
Aaa koszike. Ezekszerint en voltam figyelmetlen. Azert nem volt penz erte... Mondjuk ahogy nezegettem a K8 is 2 milla de a 2008-as kawa 2.5m Azert az kicsiket sok.
NINJA_V : tisztaba vagyok hogy mennyi az ara de gondoltam kiprobalom
Kivancsi vagyok a brembo fekbetetekkel mekkora lesz a valtozas.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
TayRol #31989 üzenetére
Biztos több motor volt alatta mint összesen itt mindannyiunknak, szóval valszeg nagyobb az összehasonlítási alapja, meg kell, hogy értsen hozzá.
De alternáló mozgást végez a hátsó kerék is pl az útegyenetlenségek miatt, szóval nem pontosan érthető ez az egész amit mond. Az egész hajtásláncot belekeverni... butuska
De f*sni bele, csak ne mondaná meg nekem, hogy mi szép meg mi nem. A legnagyobb hiba egy tévétesztben szerintem a kamerával körbemenni a motoron és közben leírni szavakkal azt amit te is látsz. És amit éppen látsz az mennyire tetszik neked.
De alapvetően a többi teszt színvonalát hozza, úgyhogy... Ebből lehet válogatni, ez van.
Aktív témák
- EAFC 25
- Eredeti játékok OFF topik
- Sorozatok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest