- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
jasszer
őstag
"Érdekes az is, hogy itt a topicban mindenki szeme fényének tekinti a motort, más meg spórol egy sima olajcserén."
Nálam ez sajnos csak részben igaz, mivel nap mint nap ütöm a városban szegényt így nem lenne értelme simogatni esténként a garázsban, a fékkarom törött, tiszta karc az oldala, de az olaj/szűrő/stb cseréken sosem spórolnék.
-
runner 125
nagyúr
Aham, hát igen..
Ezért kell akkor mindenképpen szervizeltet venni.
bajnokpityu
Nekem 1 év alatt 10.000 et sikerült beleraknom. Szal' akkor én sem vagyok normális.
A gyár 12.000-enként írja elő az olajcserét?! Az igen.. még a Nexus-ban is 6.000-ként írja a könyv, gondolom Ti is ilyen periódusban cserélitek.
Esetleges típushibák előfordulnak nála?
mod. Jah, még nem mentem vele, nyilván nem az elsőt fogom megvenni.
-
Topiccsendőr
addikt
Kihegyezettnél inkább 80 000
Persze ha városban van használva és nagyritkán 10 000 fordulatot a tulajdonosa sziszegve húzott, akkor egyrészt a tulajdonos nem azt a motort vette, amit kellett volna neki, másrészt akár többet is elmehet a motor.
összefoglalva: nem mindegy mit kapott. -
Gaboman
nagyúr
Sajna ez van,mivel ha valami nem jó arra amire használom akkor cserélni kell.
Ha 100-200km-es túrára mennék akkor nem kellene ennél jobb motor,de ez nem így van.
Nézegettem most a Z1000 és SV1000 meg a Ducat S4-et.
Persze minden azon múlik hogy mit adnak érte,mert szarért nem adom el a super motort.zsoltee:A 690SM-et vagy 690SMC-t próbáltad ki?
És gyengébbnek hatott az ER-6N-nél?Az kemény mert az én SMC-m jóval erősebbnek tűnik érzésre mint az az ER6N amivel mentem. -
emre
veterán
Még csak most értem haza az első kanyarról tehát saját képekkel nem szolgálhatok.
Viszont ezek voltak a hirdetésben:
87-es 44000Km, friss műszaki, de vannak bajok is, teló szimering, alapjárat, szinkronizálás stb. Meg természetesen új olaj mindenhova. Szar a fordulatszámmérő, hegeszteni kell a plexit.
A köv. héten megyek a doktorhoz vele, ne köhögjön.Akkor már kérdeznék is így hirtelen szerinted érdemes üzembentartóival megoldani a dolgot?
Vagy tuti ami tuti alapon inkább csak irassam át?
Szerencsére még van lehetőségem eldönteni, viszont hamar választ kell adnom melyik papírt töltsük ki. -
emvy
félisten
- Pilot Road az egyik felen, valami Bridgestone Battlax BT012 a masik felen.
- ha a bukocsovet leerinted, akkor a labtarto kb. 2 centire van a foldtol. Szoval eleg melyen van
- azert fogynak igy, mert pl. szlalomkor ket masodpercenkent csusztattam a segget (fek, csuszik picit, bedol, gaz, csuszik picit). Meg ok a CBF1000-el poweslideozva mentek szlalomban idonkent. Meg a hatsofek-gyakorlaskor is kopnak rendesen. (ABS biztositekok ki vannak szedve a motorokbol.)
- guminyomast nem tudom, asszem Pilot Road 2-esek.Az aszfalt tenyleg jo, szerintuk kozuton kb. 15%-al kevesebbet lehet kihozni a gepekbol. Extra poros, szar uton nyilvan joval kevesebbet.
-
bajnokpityu
félisten
pályaidom eke részénél(blokk alatt) meghatározott mennyiségű olajat kell tudjon felfogni.
gondolom ilyen 3-5liter között lehet ez. a gyári idom két oldala meg pont ott illeszkedik.
amugy úgy készülnek kisiparban ezek, hogy a gyári idomról leveszik a formát,majd a formába kenik az uj üvegszálasat. -
Régi trafik nem tudnak, az újak igen.
De!
(és most jön a de)
Somogyi bíróság betámadta ezt az alkotmány/törvényellenes baromságot, hogy bárkit megkaszálhatnak rendszám alapján.
Amire a nagy libsik annyira odavannak, hogy "ártatlanság vélelme" etc, szóval ez miatt fog bukni a mutatvány. Persze, pénzt vissza nem adnak, ahol lehet gáncsolják ennek a demokrácia-ellenes marhaságnak a visszavonását (kasza kasza kasza), de valami elindult11én megyek műszaki, óóó jeeeee!!
-
zsoltee10
addikt
de. és azóta sem. évente max 2-3 alkalommal hajtok gyorsan.
Gabo, Integra: Azért a szerpentinezés hiányozna, nem tudnék a Hringre se menni, és az is baromira tetszik. Fene tudja. A másik bajom az, hogy gyenge, főleg 2 személlyel, felpakolva. Kicsi a blokk, ha lenne legalább 800-900-as, akkor jó lenne. A Varadero már túlzás, az egy batár nehéz dög, leeszi a fejemet is, annak a fenntartása nem két fillér, nem beszélve az vételárról....
-
Boci_83
őstag
Korrekt. Én már én le sem bírtam volna írni ilyen részletességgel...
Más. Kiszedtem az aksimat, és gáz van. Olyanra van puffadva mint egy focilabda. Mértem rajta töltést 14.6V Ezért túltölti a gépet. Holnap megkeresem a fesz.szabályzót, úgy néz ki hogy cserés, és az akksim is valszeg kuka lesz. Hátsó gumi is kell rá, igy most sajnos zsebbenyúlós lesz ez nekem...
-
-
NFree
addikt
Gyere el velünk elsején , s azt biztos megtanulod , hogy nem szabad
Úgy néz ki már vaygunk vagy 6-an, remélem lessz belőlle valami , jó lenne kimozdulni egy kicsit, holnapra igérte haver , hogy megbeszéljük a konkrétat s pénteken lenne indulás 9 körül de ez még változhat egy kicsit sajna az én gyulai haverjainból senki nem jön max kunmadár , oké aláírom van látni való de egésznap ott aszalódni a napon
én már öreg vook ehez inkább kirándulok egy kicsit, ha érdekel holnapra többet tudok, mondani esetleg s nem kell megijedni én sem ismerek senkit, majd elkullogok szépen hátul -
emvy
félisten
CBF.
Szerk.: fosni nem kell, figyelni kell, meg tudni, hol a hatar
En ugy vagyok vele, hogy ez az elso nagymotorom, inkabb legyen par kis sebessegu elcsuszas, ahol megtanulom, hol a hatar, minthogy egyenesben toljam neki ezerrel evekig, aztan egyszer egy komolyabb szituacioban ne tudjam, hogy mit lehet es mit nem.
-
emvy
félisten
Tiszta por a kanyar, es tulsagosan bedoltem. Tegnap jottem ra, hogy mennyire szuk kanyarokat lehet venni, ha athelyezed a testsulyodat, es ezen a poros uton sok volt -- persze nem veletlenul 'probalkoztam', nem jott szembe semmi, lassan is mentem, szoval probaltam kitapasztalni, hogy is megy ez. Valszeg jovo heten ugyis jol elmagyarazzak a Safety-Hungary treningen, de inkabb ilyen korulmenyek kozott akarom megtapasztalni a helyzeteket, mint forgalomban.
Ja, es az a vicces, hogy a motor egyenesen elore csuszott az uton, szoval amikor eldoltem, akkor mar egyenesben volt a jarmu
-
NFree
addikt
Yaku -nak hívják a srácot, szokot szerelni a Bátisz motornak is a fékbetét meg tőlük való,
Nos igen mezőberényben is lehet látni dolgokat , én meg lassan úgy vagyok vele nem nézni szeretem másokat, inkább én karingyázok , mégha béna is vook
Egyébként úgy néz ki , ha nem hívnak melózni akkor kékes lessz 1-elyén kunmadárral egybekötve , haverommal eddig ezt beszéltük s mind a ketten hozzuk a csajokat s talán így nem borul el az elménk, s megússzuk a kirándulást.
De holnap megint megyek Berénybe az Ada Moto-r hoz, anyával nézünk ezt azt. -
-
Pont azért, hogy az ilyen dolgok kiderüljenek. Terhelt helyzetben nem húznék koppot neki, mert nem és kész, de terheletlenül miért ne? Aztán észrevettem ezt a jelenséget, ami egy ugyanilyen vfr-nél nem jelentkezett, aztán gondoltam megkérdezem.
Integra:
Jaja, kúlfaktor. forceV4, alulról toljon mint állatLassan kész a vas, műszaki után feltolom rá Remus-t, aztán meglássuk, hogy csinálja-e terhelten is. Meg, hogy más fordulat tartományban is-e... Nem nagyon akartam 4-5ezren tartani a fordulatot, mert van hangja na, és már gyári dobbal sem örülnek az alapjáratnak (sem
)
mod:
nem, ez már Fi. -
Beowulf_78
addikt
"Nyitott szűrő"?
Az milyen?
A sportszűrő az sportszűrő. Több levegőt enged át. Ha pedig egy nyitott dobod, vagy sportrendszered van, mindenképpen ajánlott a sportlégszűrő. K&N, esetleg jobb árban Green Filter-t (ez is K&N) érdemes venni. A kettő között 10k különbség lehet kb.Gondolj csak a kályha elméletre. Csak akkor tökéletes az égés ha megfelelő a "huzat" ill. a légáramlat. Hiába rakod meg tüzelőanyaggal ha nincs megfelelő oxigén mennyiség a tökéletes égéshez...ill. hiába van megfelelő légáramlat, ha nincs elég tüzelőanyag. Egyszerű mint a barlang rajz.
-
-
Boci_83
őstag
Ugyan iyg jártam ma én is. A Superzoneban voltam a múlt7en Zandora gericprotiért. Persze rámvaló nem volt, ezért felirták a telszámomat és szólnak ha megjön, ami elvileg péntek, mert akkor van szállítás. Tel semmi. Erre ma felhívom őket hogy mi van már... Persze jött a cucc, csak nem szóltak... Na mindegy megvan, 8 csigolyás, és elég frankó.
Más. Ma srácok motoroztam! Először életemben.
Suzuki Intruder 1500
B@szott jó, nem lehet egy mondatban említeni a Sportmotorokat, és a Dzsoppereket. Eddig teljesen mást gondoltam róla. Nagyon nagy élmény volt!!! -
Boci_83
őstag
Az Organisation Kft.rendezi..
Elég hiányos az oldal, én sem találtam róla semmit sem, és költséges is, 13K.
De nem nagyon van más lehetősség a Hringen pályázni, vagy még marad a MERSZ pályaest, az 18-20 óráig ugyan ennyiért.
Érdemes amúgy olyan napokat keresni mint pl amin én voltam tavaly, Honda napon, akkor 5K-ért lehet felmenni, de cserébe annyian vannak mint a szemét. Írtam is hogy abba a csoportba felengedték a csoppereket is amiben én voltam, ilyen 3 méteres antennákkal meg zászlókkal... Mondanom sem kell hogy mit éreztem akkor.persuader: délutánra foglaltam helyet
Kb délben már kint leszek, nézelődni bárki kijöhet akinek kedve van...13:20 - 13:45
15:05 - 15:30
16:50 - 17:15 ebből le kell vonni a felvezető és a levezető kört, tehát kb 20 perc amit aktívan lehet menni. -
Boci_83
őstag
Aktív témák
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest