Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz Lacopapi #31296 üzenetére
Amúgy mely motorola driverek kellenének az sbf telepítéséhez?
Találtam mindenfélét az xda-n, prisonblockon:
- Motorola_End_User_Driver_Installation_5.2.0_32bit.msi (1,8MB)
- Motodrivers131.exe (6,6MB)
- MotoHelper_2.1.32_Driver_5.4.0.exe (8,5MB)Ezekközül melyik a nyerő? Mert komoly méretbeli különbségek is vannak.
-
Vukmir
aktív tag
1Ghz-re hogyan tudom felemelni a CPU-t Mokee-ban?
Azaz ott a lvl 3, de nem tudom mennyire kell tenni a vsel értékét 1 ghz-nél
[ Szerkesztve ]
"Ha egyvalaki szenved téveszmében, azt őrültségnek mondjuk. Ha sokan, azt vallásnak." Robert M. Pirsing
-
Shyciii
veterán
Bakker. Tényleg. Froyo alatt nincs témázás, lőttek a saját lockscreenemnek is.
Nincs jó megoldás -
Halo
senior tag
üdv!
wiui 2.2.24 van fent.
tegnap megvettem féláron a poweamp-ot. érzete (gyári füles) jobban szól - ez egy dolog.
apróbb baki: nem találtam benne olyat, hogy minimum méret, így aztán át kellett rendezgetni a zenéket egy külön könyvtárba, de megoldottam.ami gondom:
hogyan tudnám kiválasztani alaplejátszónak?
mert bedugom a fülest, nagyon helyesen elkezd lejátszani - de mihelyst a gyári füles gombjával léptetnék, átvált a miui-s zenelejátszó.
volt egy másik zene lejátszó is, azt el tudtam távolítani, de ezt a miui-sat nem. (nincs titanium-om)
csak úgy lehet, ha ezt a miui-sal uninstallálom? vagy másképpen? a lényeg, hogy a poweramp legyen az alapértelmezett és a füles gombjával tudjam működtetni.(erre vonatkozóan a másikban és itt se találtam infót)
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Hafy75
aktív tag
Froyo-t lehet valahogy témázni? Létezik ilyesmi?
Lehet visszadobom, hívásnál állandóan elszáll vmi android.com-os nyavajával Miuin és ez előtt Wajk-on is, de egy cm7-et azért lehet fellövök még...Na!!!
-
Imdre
aktív tag
Sziasztok!
Mivel régen használtam, ezért csak most tűnt fel, hogy a hívásképernyőn nincs némító (mute) gomb. Néha hasznos tudna lenni. Van rá valami okosság? Most cm7 van, de nem emlékszem melyik rom esetén volt ilyen lehetőség. -
RootRulez
félisten
válasz szabof1 #31262 üzenetére
Igen, csak utána meg mire visszaállítom megint alapállapotra, az plusz cumi.
Ha elindítom a marketet, mindig ez a Google play weboldal jön be. És nem tudom használni...
Még egy kérdés, hogy csatlakozott a friss froyo-m, a routeremre, aminek jelszavas védelme van? Nem adtam meg jelszót.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
szabof1
őstag
válasz RootRulez #31260 üzenetére
Mi a gond?
Minden le van írva itt és az összes linknek is működnie kell: Felkészülés... -
RootRulez
félisten
Na fent van a Deblur CEE Froyo... De azét a Root meg csak jól jönne...
-
törölt tag
Nah ez a ]MS2Ginger - Android 2.3.6 meghaladja az én képességeimet. Aszem maradok a 2.2froyonál
-
Lacopapi
addikt
Ez az eredeti (ha ez bevált)
Status: [Enable]
Load all modules: [Disable]
Scaling: [Smartass]
Clk1: [400]
Clk2: [700]
Clk3: [1100]
Vsel1: [27]
Vsel2: [38]
Vsel3: [59]
smt_min_cpu_load: [25]
smt_max_cpu_load: [65]
smt_awake_min_freq: [500000]
smt_sleep_max_freq: [400000]
smt_up_min_freq: [1100000]
smt_wakeup_freq: [700000]
smt_ramp_up_step: [100000]jelenleg én 400/28 ; 700/39 ; 1100/60 ;- on futtatom és a ramp_up_step: 250000
-
-
Shyciii
veterán
Jaaj.
Ez a MIUI.hu-s rom se túl nyerő nekem. Ha hívnak ez is be szokott aludni, ráadásul a kamera szoftvere nem ismeri a wide vga-t. Ha az akksi nem lesz kiemelkedően jó, akkor akkor akkor a faxom tudja mi lesz.
-
kano
nagyúr
válasz Shyciii #31247 üzenetére
Elvileg amit RR írt az a CEE ROM.
RootRulez
Én 5.3.1-et használom (RSD Lite) és nincs vele semmi bajom.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
RootRulez
félisten
válasz Shyciii #31243 üzenetére
Ööö, nos itt nem lesz másik noti.
"JRDNEM_U3_3.4.2_179-002_DEBLUR_SIGN_SIGNED_UCAJRDNEMARAB1B80AA03A.0R_PDS03C_USAJRDNFRYORTCEE_P016_A016_HWp3_Service1FF.sbf" jött le, kicsit olvasni kellett, mert ugye a multiuploados link már nem jó...
...
Akkor még egy kérdés, 4.9-es RSD Lite jó lesz nekem?
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz baal-amiga #31244 üzenetére
Így van, a 2.0-ás 2ndInit 1.0.7-es verzióban (de azt hiszem az előtte lévőben is),ugyanúgy lehet bűvölni a procit.Csak nem overclock van kiírva,hanem a system alatt találod meg, ugyanott.
[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
veterán
-
RootRulez
félisten
válasz Shyciii #31239 üzenetére
Gondolom a német. De ezt anno boltból vettem, nem szolgáltatótól, ha ez szempont...
Vagy nem gáz, ha másikat teszek fel? Melyiket kéne feltennem? en.DE-nél talán a CEE is jobb választás lenne? Vagy ezt a "3.4.2-179-6.1 T-mobile GB blur"-t?
[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
veterán
válasz RootRulez #31238 üzenetére
Ez német lenne? A német romok azok mint t-mobile-osok voltak, nem? Mint nekem a francia amik meg mind orange.
Valakik azt mondták, hogy 5.5-ös RSD-vel volt nekik tökéletes, mert nem "fagyott" be időnként a végén a Passed feliratnál.
De őszintén szólva nekem van 5.4.4, 5.5, 5.6.4, 5.7 biztos ami biztos[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz Shyciii #31237 üzenetére
Nos az enyém incs köztük. De a gépemen van egy:
"JRDNEM_U3_3.4.2_177-003_BLUR_SIGN_SIGNED_UCAJRDNEMARAB1B80AA03A.0R_PDS03C_USAJRDNFRYORTDACH_P014_A009_HWp3_Service1FF.sbf" nevű fájl, ami emlékeim szerint az lenne.
Még mindig a 4.9-es RSD Lite az ajánlott?
[ Szerkesztve ]
-
fa4hu
őstag
Amennyire én tapasztaltam, ha egy aksi "bekapta" ezt a lépcsős esést, akkor nem nagyon fog már kijönni belőle, max. a lépcsők szélessége változik. Azt érdemes lenne kipróbálni, hogy másik aksit beletéve (vagy az aksit egy másik Defy-ba) fennáll-e ez az jelenség, mert akkor nem is az aksi "kapja be", hanem a telefon, ami még rosszabb.
-
RootRulez
félisten
Én most még adok neki egy esélyt, vissza Froyo, ha azzal is szarakodik, akkor go to gari.
Gari szempontjából mennyire nézik, hogy az a froyo van-e rajta, ami rávaló? Szal az enyémen en.DE volt azt kéne feltennem vayg másika is jó? Honnan tudok most letölteni Froyokat?
-
Repp
tag
Tegnap este örömmel konstatáltam, hogy a telefonom akksija két hete nem produkálta a 27%-ról 19-re esést...
Erre ma reggel gyanúsan kevés a töltöttségem: A stat-ot visszanézve volt egy 60-ról 49-re esés az éccaka során
Mi a faxom ez mán?!?
-
w333
félisten
válasz Cogwheel71 #31231 üzenetére
Nem tudom de próbáld meg a browser.apk-t a zip-ben kicserélni és utána telepítsd ujra a romot, és hátha jó lesz
(#31232) ndlx: Nem ajánlgatom a romot csak megadom a lehetősége hogy próbálják ki hátha valakinek jobb mint az új verzió
Lehet hogy 3 vagy 4 hónapos a rom de viszont a legstabilabb is, és a legjobb az akkuhasználat mivel ez a rom a cm7.1.0 stabil verzióra épül
Az új romok mind a cm7.2 valamelyik nightly-ra épülnek és emiatt elég bugos is, pl. engem az új verziókban nagyon zavar az automatikus fényerő mégpedig az hogy ha napfényben vagyok akkor az alsó érintőgombok fényereje erősebb lesz nem pedig kikapcsol, sötétben pedig halványul világit ami szerintem pont fordítva van belőve[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
ndlx
aktív tag
válasz Cogwheel71 #31231 üzenetére
Sosem fogom megérteni, miért tesztek fel 4 (lassan 5) hónapos romot, amikor azt most is folyamatosan fejlesztik és javítják. És főleg, hogy valaki ezt miért ajánlgatja állandóan. Persze mindenkinek a maga dolga, de az októberi elég silány a mostaniakhoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
Cogwheel71
tag
No feltettem az általad is preferált 1.10.21-es Wajkiuit. Bíztató a kép, gyomláltam rajta egy kiadósat, az akkuidő már most jobbnak tűnik mint az eddigiekben, bár az akkukalibrálásnál akadt egy érdekesség. Feltöltöttem kikapcsolva egy éjszakán keresztül 100%-ra, majd bekapcsoltam, a battery calibration progival még próbáltam tovább tölteni. Az elején még 100%-ot jelzett, majd egy-két óra múlva már csak 99-et mutatott és nem is volt hajlandó feljebb menni. Ettől függetlenül kalibráltam 4171 mAh-nál, majd kiderül mi a helyzet egy újabb merítés-töltés után.
A másik, hogy a feltelepült miui böngésző bár jól működik, de egy régebbi verzió, és elég használhatatlan a kezdőlapja. Próbáltam kicserélni egy frissebb miuiból kibányászott újabbra, de a romba bezippelt verzió fc-zett, ezért visszacseréltem a régire. Hogyan kéne beoperálnom a romba, hogy működjön. A systembe raktam a régi helyére, lehet,hogy máshová kéne tennem? -
Vukmir
aktív tag
Mikor lesz várható a Mokee OS-nek valami angol vagy valami olvasható nyelvű oldala?
"Ha egyvalaki szenved téveszmében, azt őrültségnek mondjuk. Ha sokan, azt vallásnak." Robert M. Pirsing
-
Shyciii
veterán
válasz somi52 #31226 üzenetére
Tudom, másnak is ment Win7 alatt függetlenül hogy 32-64bit. Nekem is fenn van driver, mégse megy fel egyik sbf sem. Pass után megáll az RSD lite, és kész...Másik notin meg azonnal felment a CEE mikor anno próbáltam. Nah ezért fosok ilyenbe belevágni, hogy nincs még egy noti most
-
Shyciii
veterán
válasz #71562240 #31207 üzenetére
Látom a CHIP színvonala még mindig nem éri el a az öreg CHIP-ét. Legjobb vételnek egy 3"-is SE-t tartanak. Igaz 3"-on bármit is csinálni elég borzalmas, pláne azon a felbontáson, ráadásul én azt tapicskoltam, de közel sem érzékel olyan jól, de szerintük szuper. Khm
Azon már meg sem lepődöm, hogy SE kapot mindent
4-dik helyen levő SE-t nézve is röhögőgörcs kap el[ Szerkesztve ]
-
R19
senior tag
Senkit nem akarok a SEA-ra rábeszélni, de ha egy megbízható, nagyon jó akksi idővel bíró Defy-t szeretne használni, akkor érdemes tengerre szállni.
A főzőtt romok változatos problémái után igazi felüdülés a SEA!
Köszönet Lacopapinak a sok infóért, segítségért! -
Heimdallr75
őstag
válasz bruti01 #31221 üzenetére
Az app. tudná ugyan, de sajna a defy "vas" kevés hozzá.
Rengeteg feedback van hasonló okokból memkari sérülésről.Persze eleve aki elhiszi, hogy egy 50 centes szenzor+egy plexi lapból kihozható HD, az próbálgassa csak (nem sértésnek szántam, fél évig próbálgattuk mi is, hátha..de nem)
mondjuk arra kiváncsi vagyok hogy mi köze a kamerának a memókártyához!
Mivel memkarira táról, és az átviteli sebesség kevés hozzá, megnyit egy file-t majd append methodussal hozzáfűz ahogy halad a felvétel. Ha közbe FC, vagy error miatt meghall a rendszer, egy nyitott állományod marad, ami szélsőséges esetben a teljes filerendszert "megöli". Mondjuk ez így elég elnagyolt megfogalmazás, mert rengeteg dolog zajlik a háttérben még felvétel közben.De nem akarlak technikai részletekkel untatni.
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
bruti01
őstag
válasz Heimdallr75 #31212 üzenetére
kiprobáltam mind a kettőt. igazábol tényleg egy kalap sz*r mind kettő nem nagyon kisérletezek vele többet!
mondjuk arra kiváncsi vagyok hogy mi köze a kamerának a memókártyához!
[ Szerkesztve ]
(olyan szèp vagyok allig kapok levegőt. ) Galaxy tab s10 ultra 5g
-
gkrisz78
tag
Kicsit off, de hátha nem csak engem érdekel:
https://play.google.com/store/apps/collection/promotion_2012_03_06_AppsFavorites
Újabb leárazás a Marketen (ami nemsokára Google Play lesz, ha jól értettem).
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi A1 + Xiaomi Huami Amazfit Bip
-
w333
félisten
Valaki linkelne egy új megbízható Rds lite programot ??? köszönöm
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
-
G3kko
tag
tudom, nem a reklám helye (nem is kapok érte semmit ), de a google megint akciózik: itt
[ Szerkesztve ]
-
higins123
csendes tag
Hello!
Lenne egy kis problémám, android 2.3.6-os verziót telepítettem (DEFYPLUS_U3_4.5.1-134_DFP-188_TMOUK_SIGN_SIGNED_USADEFYEMARAB1B8TMDE011.0R_PDS03C_USAJRDNGIBRTMDE_P028_A028_M008_HWp3_WIG148402_Service1FF.sbf) a defy-re, smivel még nem használtam a kamerát a telepítés után derült ki, hogy zöld lencséje van. Így a kamera sem működik. Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy újra 2.2.2-es verzió legyen rajta?? Nagyon hálás lennék a segítségért ....
-
törölt tag
A Chip Magazin tesztelt 22 középkategóriás okostelefont, köztük a Defy-t. Érdekes lehet például az üzemidő, amire 100-ból 89 pontot adtak a tesztelők, így a Defy-t a negyedik legjobb üzemidejűnek értékelték a 22-ből.
-
georef
tag
mokeera hogyan lehet saját témát készíteni?
Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest