Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Joke21
aktív tag
Hát nem mondom, hogy nem lehetne megcsinálni a magyarítást a SEA-ra, de elég nagy munka úgy, hogy felhasználnám joe30 fordítását. Szóval csak az átültetés lenne. Ha Ő nem csinálja meg, akkor talán nekiállok. Minden elismerésem egyébként joe30-nak, hisz neki még lefordítani is le kellett.
Más: Van lehetőség arra, hogy lecseréljem froyo alatt a statusbart? Nem tetszik a színe
-
S3RIOUS
tag
srácok a segítségeteket kérném.
felraktam a cyanogen 7.1-et, a stable verziót, de nem találtam benne marketet, leszedtem egy 3.4.4-es market.apk-t a netről, feltelepíti, elindítom, és azt írja, hogy szükséges egy fiók hozzáadása, rányomok hogy hozzáadom most, és kilép a marketből, mit tegyek? hogyan tudnám életre kelteni a marketet?
-
georef
tag
válasz Heimdallr75 #31495 üzenetére
Ezt vettem: http://www.dealextreme.com/p/replacement-3-7v-3500mah-battery-pack-with-back-case-for-motorola-defy-me525-mb525-bf5x-90589
-
georef
tag
Üdv!
Elkezdett érdekelni engem is a SEA! Igaz,hogy a mokee tökéletesen működik, no fc és a játékok is mennek rajta hiba nélkül. Talán már jövő héten meg jön a 3500mA akku és akkor újra rakom a rendszert. Ez van meg: JRDNEM_U3_3.4.3-36-1.7_DEBLUR_SEA.sbf . Ez a csoda rom Lacopapi?Egy két beállítási trükköt írhatnál. THX -
domerator
veterán
válasz крокодил #31487 üzenetére
(#31487) крокодил
Sajnos nincs tudásom... én mindig plusz keyboardot használtam (smartkeyboard, illetve egy ideje már perfectkeyboard) úgyhogy nem tudom pontosan, hogy mi minden kellene hozzá, csak próbálkozni tudok (ha bevállalod, hogy lesz egy factory reset utána)
Mi a jó fenéért pont a miui keyboard kell neked?
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Lacopapi
addikt
válasz domerator #31489 üzenetére
Azért nem egészen,hat hívás volt ,de csakugyan nem nyüstöltem ja meg három sms és a lottózó alkalmazás piszkálása....
Egyébként most már beállt a fogyasztásom kalibrálás után, éjjel a szokásos módban lerakva
4h / 1% az érték,nem is merek semmihez sem nyúlni...[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
Francba...eltelt 22 óra és máris 83%-on vagyok....falhoz vágjam?
-
Lacopapi
addikt
válasz крокодил #31481 üzenetére
Másolat egy régebbi válaszról :
Nagy általánosságban a Moto és Google kezdetűeket én nem bántom-ördög tudja mit rejtenek,hátha kell alapon megmaradnak. Töröltem az e-mailt,(ott a gmail),a mapsot és csatolt részeit,live wallpaper és csatolmányait, van néhány gyorslink tv adókra az sem kell, calculatort, news&weather-t,swype-ot cardiotrainert,carhome-t...hirtelenjében ezek jutnak eszembe.
De itt van Rum-cajsz felsorolása :
AdminFeedNotifier.apk
ApnSwitcherWidget.apk
ArcPhotoworkshop.apk
ArcVideoEditorLite.apk
AtCmd.apk
AudioEffectSettings.apk
BlurTasks.apk
BlurUpdater.apk
BookmarksWidget.apk
DLNA.apk
DlnaSystemService.apk
Email.apk
FlashPlayer.apk
FriendFeed.apk
GenieWidget.apk
MSExchangeService.apk
MotoSmartHandWriting.apk
NewsWidget.apk
Pinyin.apk
Protips.apk
QuickContactWidget.apk
SocialShare.apk
StatusWidget.apk
StickyNoteWidget.apk
VSuiteApp.apk
WeatherWidget.apk
WorkContacts.apk
WorldClockWidget.apk
YahooContacts.apk
blur_email.apk
blur_facebook.apk
blur_flickr.apk
blur_lastfm.apk
blur_linkedin.apk
blur_orkut.apk
blur_photobucket.apk
blur_picasa.apk
blur_qzone.apk
blur_twitter.apk
blur_youtube.apk
ezek törölhetők,de azért szelktálj,hátha neked kell valami....sok sikert! -
крокодил
tag
Lacopapi!
A gyári cuccokból mi nélkülözhetetlen a rendszernek? Törölni akarom a szemetet... -
badaia5
tag
na most megy de így már, hogy tudom h nem a mókolt romjaimmal volt a baj SEA ra lehet tolni CM et és MIUI-t is ezerrel vagy vmiben korlátoz ez a dolog ?
-
badaia5
tag
van egy ötletem 20 perc és megmondom h bevált e ...
-
Lacopapi
addikt
válasz badaia5 #31473 üzenetére
Ha vadonatúj rommal is ugyanazt csinálja,akkor véleményem szerint valami hardveres probléma lehet. Az szinte lehetetlen,hogy mindig ugyanazt rontsd el-ha te lennél a hunyó-,itt valami más gond van.
Hja,a felettem szólóknak igaza lehet,az sd-t én mindig elfelejtem,annyira nincs gondom vele[ Szerkesztve ]
-
kanyazsombor
tag
válasz badaia5 #31473 üzenetére
Az SDn nincs sok szutykod? (már elnézést : ))
Én a téma szerkesztés miatt tároltam néhány ezer png filet rajta, és azt vettem észre, hogy boot után kb 10 percig a media és a gallery processek majxnem 100on pörgették a procit. Gondolom csekkolta a média tartalmat.
A helyedben formatálnám az sdt, és ugy egy próba.: ) lemaradtam
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy :)
-
крокодил
tag
Feltettem én is a gyárit, igaz nem a SEA-t hanem a CEE hun-t.
A proci felhúzva és gyönyörűen dolgozik. Eddig elégedett vagyok viszont annyi app van telepítve, hogy az már fájdalmas...
Törölni nem merek, mert nem tudom mi a létfontosságú. Tudtok ebben segíteni? -
domerator
veterán
válasz slecht #31465 üzenetére
Normál használat mellett nálam igen régen volt FC... nem véletlen, hogy a gyomlált romokat használom.
Ha a mokee megkergül esetleg valamikor, akkor még mindig van hova nyúlni (először persze magamhoz, bicskával...) és akkor majd megint nekifutok esetleg valamelyik froyonak, de addig most mukizok.(sőt... ma jöttem rá, hogy a mokee statusbar kapcsolói között egy lock screen kapcsoló is van, amit nyomogattam én, csak épp nem csinált semmit... pedig de... csípőből lehet vele ki-be kapcsolni a lockscreent, hogy egyáltalán akarsz lockscreent vagy nem... nem kell bemenni a settingsbe.)
[ Szerkesztve ]
-
-
domerator
veterán
Tengerre defy!!!
(mindenki behajózik?)
-
slecht
aktív tag
válasz badaia5 #31461 üzenetére
Baseband Switcher v4.0 Recovery-ből kell telepíteni!
[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
veterán
válasz kanyazsombor #31442 üzenetére
Köszi az infót!
-
Lacopapi
addikt
Talán külső appal...önmagában nem.
Mindenkinek ismételtem felhívom a figyelmét,hogy a SEA egy egyszerű stock rom,ami nálam éppenséggel remekül fut,de ez nem jelenti azt,hogy másnak is hiánytalanul megfelel.Vannak dolgok,amihez külső app kell,van amit talán még úgy sem tud. Ráadásul nem minden telefon szereti. Kéretik tehát megfelelő óvatossággal közelíteni és nem csodát várni.
[ Szerkesztve ]
-
R19
senior tag
Megoldható valahogy SEA-t használva, hogy a hangerő gombbal is be lehessen kapcsolni a Defy-t?
-
Lacopapi
addikt
válasz badaia5 #31452 üzenetére
A 2.lépésnek megfelelően,csak értelemszerűen az általam linkelt (36.) fájlt behelyettesítve.Igen,az az a fájl. Full töltve legyél és ne lepődj meg, a SEA harmadannyi idő alatt települ. A telefont addig ne piszkáld,míg újra nem indul,várd meg a pass feliratot.
Amennyiben a natúr SEA-t akarod használni,akkor a későbbiekben kell egy Baseband switcher (a felsorolásban van sztem.),a régiót a szokásos CentralEurope,HongKong -ra kell váltani.
El ne felejtsem,a "tenger" nem tud magyarul...[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz badaia5 #31448 üzenetére
Fentebb van a #31413 -as postom....
Leírás? Szabadon választott a launcher (én ADW ex-et használok) amikor fenn van,érdemes rootolni és feltenni a 2.0-ás 2ndInit-ből az 1.0.7-es verziót,innentől babrálható a cpu,amit a saját smartass beállításaimmal használok. Ahol a SEA van,ott megtalálható a zip-ből feltehető cpu beállítás,akár domié,akár az enyém. Minden más Tőled függ. Ami nem kell,azt én a Root uninstallerrel töröltem.A rom felrakása megegyezik bármelyik sbf fájllal,RSD Lite aztán mehet. Töltésre ügyelj
[ Szerkesztve ]
-
kanyazsombor
tag
Pár napja írtam, hogy megbütyköltem egy CM7 témát. A CM háát, nem is tudom milyen, de nekem kicsit depresszív feketesége ezzel eltűnt.
Kis leírás és linkek itt: logout blogom
Motorola Defy :)
-
Lacopapi
addikt
válasz slecht #31439 üzenetére
Üdvözlégy a "tengeren" ...tartozunk az igazságnak azzal,hogy azért vannak jó főzött romok,de én is úgy vagyok vele,hogy egyre több a hiba,ami idegesít.
halo...remek,örülök,hogy sikerült,a Poweramp jó lejátszó
bancsi87... ez az igazi "Defy család" én Desire-ről lettem Defy-os és nem bántam meg.
[ Szerkesztve ]
-
bancsi87
tag
válasz Lacopapi #30997 üzenetére
Igen, nagyon tetszik Tavaly január óta ilyet szerettem volna, azonban anyagi megfontolásból HTC Wildfire lett a vége. Tökéletes kis telefon volt, de nekem ugye megvolt a konkrét vágyam. Így november végén meg is vettem, elég baráti áron. Minden igényemet maximálisan kielégíti. Hosszú távra tervezek vele Sőt mi több, párom, és párom húga is Defy-t vett magának
-
slecht
aktív tag
Haj mindenkinek!
Még anno írtam ide, mikor kipróbáltam a Mokee-n a Team Viewer programot és nem voltam elégedett vele. Teljesen jogosan, mert legalább fél perc telt el mire a PC válaszolt a teló "távirányítására". Most azért írok, hogy tudassam mindenkivel, hogy ez nem a Team Viewer hibája! Tegnap visszatértem a SEA-re, és ma kipróbáltam a Team Viewer-t és lássatok csodát, olyan gyorsan futnak a dolgok a PC-n is meg a telón is, hogy szinte hihetetlen.
Mondhat bárki bármit, azért Motoroláék tudnak ROM-ot írni! (Persze azért próbálkozhatnának frissítésekkel.) Innentől kezdve én nem fogok semmilyen főzött ROM-ot felpakolni. Sokan hülyének fognak tartani, de a SEA az egyetlen ROM amivel nekem úgy fut minden program, ahogy kell.Lacopapi! Most már van még egy stock ROM rajongó a fórumon!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
veterán
válasz domerator #31437 üzenetére
Permissiont ez is fog tudni, ha megnézed a képeket. Vagyis kvázi ugyanúgy lehet jogokat adni magadnak bármelyik file-ra, hogy beleszerkeszthess (mint anno a build.prop-al csináltam), és törölhetsz. Nekem ez már elég, néha van rá szükségem.
Én is már csak az ftp-t várom, hogy beletegye, aztán pattoghatok a plafonigSzívesen!
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz Shyciii #31435 üzenetére
Hááát... azért a root explorer tud pár extrát ezen kívül... csak amiket én használok: permissions, text viewer, text editor... és van még benne ezen kívül is.
Nekem csak akkor lesz majd jó, ha a wififtp része is menni fog...Köszi az infót.
-
Shyciii
veterán
válasz domerator #31433 üzenetére
Nem, de az még nem működik ha jól láttam, de a többi igen, és a root jogos része is (kvázi Root Explorer + MIUI explorer , amit mindig is szerettem volna titkon).
Úgyhogy beraktam könyvjelzőbe, és követni fogom, mert ahogy megcsinálja, rögtön cserélem le a standard miui filekezelőjét, és akkor nem kell időnként a root explorer-hez nyúlnom -
Shyciii
veterán
Jó hír azoknak, akik a MIUI filekezelőjét hiányolják CM9 alatt:
LinkJól halad az ürge vele. Végre valaki telepítős formában is megcsinálja.
-
fuze
őstag
Erről jut eszembe. A miuiból nem lehetne átpakolni a magyar nyelvet a pikachuba?
adms.hu | UI Designer
-
Shyciii
veterán
Szimpatikus ez a Pikachu edition. Hajnal óta megy (legyalultam a miui.hu-t, több hiányzó funkció volt, meg akksi nem volt jobb, mint wiui), és már tetszik. Ha akksi ideje jobb lesz, akkor wiui leváltódik
-
badaia5
tag
N ajólvan kezdek ideges lenni a 3. romon van ez a bibi A(z) android.media folyamat váratlanul leállt. Kérjük, próbálja újra...
és nem enged megnyitni semmit még a tárcsázót se mi ez hogy orvosoljam ?
(apika05 vagyok)
[ Szerkesztve ]
-
fuze
őstag
válasz hodostamas #31418 üzenetére
Nektek is nagyon nehezen tölti be az online témákat a theme managerben?
adms.hu | UI Designer
-
törölt tag
válasz Shyciii #31225 üzenetére
Az nekem se tetszik, hogy teljesen más kijelzőfelbontás/kijelzőméret kategóriába tartozó telefonokat összehasonlítanak egymással. Szerintem se összehasonlíthatóak. De úgy látszik, az "átlagemberek" többsége szerint összehasonlíthatóak. Emlékezz, korábban mennyi kérdés jött, hogy a Samsung Galaxy Ace vagy a Defy a jobb telefon. Vagy ugyanez az SE Minivel. Ezek a kijelzőméret/felbontás miatt teljesen különböző kategóriájú telefonok, de az emberek többségét ez nem zavarja, és állandóan összehasonlítgatják őket. Mint ahogyan a CHIP is sajnos, pedig eleve két kategóriába kellett volna osztaniuk a mezőnyt: 1.; minitelefonok, 2.; kompakt telefonok
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
A telenor apn beállításai hosszú idő óta a kupleráj szintjén vannak... a honlapjukon levő adatok régóta szarok (mindig visszatérő téma bármelyik teló fórumán), és a hipernetes banda xarik kijavítani már régóta.
Nálam ugyanis tökéletesen megy a net ki-be kapcsolása a statusbar kapcsolóval.Valami "default"-ot kell beírni az apn-hez internet helyett???
-
mm89
őstag
Na bebootolt, wipe-ok után, de mobilnet sehol.. Aki telenoros, az nézze már meg nekem a beállításokat légyszi!
EZ alapján állítottam be...Domi, köszi, akkor várok egy telenorost, addig keresgélek tovább a neten, hátha meglelem a helyes adatokat
Rom telepítés után persze alapból működik, múltkor így csináltam magamnak vagy1000 ftos számlát, amikor cserélgettem a romokat azóta kiveszem a sim kártyát és egy régi, nem működő vodafone-osat teszek bele.[ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
Domi!
Meg aki Mokee-t használ!Most lett mobilnetem (telenor, 3 hónap ingyen próba) és feltűnt, hogy a statusbar kapcsolóknál a mobilnetet nem lehet kapcsolni. Ez csak nálam van így? Tök idegesítő.. Wiui-n működött.
Beállítottam az apn beállításokat, bekapcsoltam a netet, de semmi, gondoltam restart. Most várok, hátha bootloop lett belőle...[ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Lacopapi
addikt
Bár erős túlzással élsz,azért itt van : 36.
A SEA-t én használom megelégedéssel,néhányan szintén és nagyon sokaknak nem jó,mert a készüléküknek nem tetszik. Ez a rom nem egy bálvány és nem egy csoda,mindössze újabb kernel van benne,mint az európai CEE-ben,így kicsit másképpen működik. Azonban talán éppen ezért nem megy mindenkinél jól. Ezt tessék tudomásul venni és nem csodát várni,ez csak egy Froyo,amit okosan pörgetve remekül lehet használni bugok és fc.-k és egyéb nehézségek nélkül. -
baal-amiga
senior tag
-
natë
nagyúr
Mennyire normális az, hogy a telefonom akkor megőrül, ha agy kicsit is nedves az újjam? Önálló életre kel, vagy teljesen befagy és a lezárás/újranyitás segít csak.
-
domerator
veterán
válasz nagymolnar #31405 üzenetére
Ezt a két sort loptam ki másik build propból és írtam bele:
sys.keep_app_1=com.android.phone
sys.keep_app_2=com.android.providers.telephony------------------------------------------------------
(#31407) georef
Elvileg a cm7 témák jók hozzá. (apk)
[ Szerkesztve ]
-
georef
tag
Mokeera hogyan lehet témát csinálni?
-
крокодил
tag
Olyan problémám van a rom-al, hogy mikor telepítek egy app-ot amikor települ hibaüzenetben kidobja a következőt: A Themes Provider alkalmazás com.tmobile.thememenager folyamata váratlanul leállt. Kérjük, próbálja újra.
Bezárom, nem tapasztalok semmi változást, de rohadtul idegesít.
Tudtok tippet adni, ez mi? -
w333
félisten
Na végre fent van a 2.2 cee.hu, most volt kész az unroot, és most csinálja a Factory Reset-et
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
2v
csendes tag
Sziasztok!
Kapok egy linket a mindenki által istenített SEA-hoz?
kösz.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest