Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
w333
félisten
Valaki próbàlta màr az MsGinger 3.0. Verziót ? Azt ìrjàk hogy zöld kameràval is müködik
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
mumtaz
senior tag
válasz CoolBoy323 #25214 üzenetére
Köszi! Amit linkeltél, az "csak" egy általános progi. Hogy működjön a dolo, ahhoz első körben magának a telefonnak kell a headset csatin érkező "jeleket" lefordítani. Pont ez utóbbi az, amit nem tudok, hogy milyen "jeleket" kell kapnia.
Sajnos az electroDroidban ez nincs benne. ellenben sok más useful dolog igen. Ezért is kösziSzóval még mindig áll a kérdés, hogy hány gombot tud kezelni. Ha többet, mint egy, akkor milyen értékek tartoznak az egyes gombokhoz.
-
domerator
veterán
válasz #35202114 #25292 üzenetére
Tudod hányszor előfordul ez... meg aztán nézd az időpontot.. délután 5-6 óra... ilyenkor mennek haza melóból, vacsi, gyerek, stb.. majd nézd meg 7-8 körül: pörgés... aztán 9-körül csend, aztán 10-11 körül megint pörgés...
Így van ez...
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Lacopapi
addikt
-
domerator
veterán
Na hát uram... a 2.1.20.1 az nincs meg nekem, csak a sima 2.1.20, de a mostani 2.1.6-osból származó lájtot én sem akarom összezavarni nagyon... mindenesetre:
Ezt recoveryből feltettem a 2.1.6-ra és megy a control panel, meg a miuilauncher is, eltüntettem a szolgáltatónevet a statusbarról és reboot után sem jött vissza, szóval nálam ez működik.
------------------------------------------
(#25290) hokins:
Dehogy irritálóak... csak hát most az előző postodra mit is lehetne írni... ez nem chat, még akkor sem, ha néha saját tapasztalatot csak úgy leírunk... rengetegszer előfordul, hogy nem jön válasz/reakció egy-egy postra (képzeld el az ellenkezőjét... ha minden postra lenne válasz...)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
akár mikor írok utána több mint 15 percig nem ír senki más Ennyire iritálóak a betűim?
-
mm89
őstag
Vodafone-nál vettem a telót októberben. Céges előfizura, de én amúgy telenoros vagyok. Rakta össze a csaj a telót, azt mondja:
-Berakjam a kártyát?
-Ááá, -mondom- ne, majd otthon belerakom én.
-De akkor legalább látjuk hogy tényleg jó.
-OK,- mondom, és odaadtam neki a telenoros kártyát
Néz rám bambán, hogy dehát ez telenoros, nem lesz jó bele. Mondom neki önelégült fejjel:
Tedd csak beleHát nagyon meglepődött amikor bekapcsolta és beírtam a pin-t majd kiírta, hogy telenor meg minden. Elmondtam neki hogy az összes defy függetlenül jön le a szalagról
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
bruti01
őstag
más: beszélhettem egy alig ismerős mókussal aki defy-ban nagyon otthon van! kérdezgettem a kamerárol. azt mondta hogy a soc-os modul tudná akár a 1080p-t is (az optika meg képdigitalizáló modul) de a vezérlőelektronikát lesporolták róla! és ha jol értettem az optika ugyan az mint a iphone 4-ben de a vezérlő na az nem az! :S lehet hülyeség de ezt halottam /OFF]
[ Szerkesztve ]
(olyan szèp vagyok allig kapok levegőt. ) Galaxy tab s10 ultra 5g
-
Z0C!
őstag
-
Thief
aktív tag
Az mennyire tűnik baromságnak, hogy az összes defy független? Valaki kérdezte tőlem, meg van róla említés google szerint. Ti próbáltátok már?
-
domerator
veterán
Gondoltam... és azért írtam, mert nekem valahogy így sikerült egyszer működésre bírni a miui launchert és a controlt ... ha jól emlékszem, akkor a te zipedből tettem át a launchert és a systemuit és úgy működött.. remélem jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Egyébként nem tudom, miért nem jó a QQ Launcher... nekem már egy ideje az van fent és bizony olyan egészséges kombinációja a hagyományos (appdraweres) és a miui launchernek, hogy eddig ilyen jót még nem láttam.
-
zsolt19900
őstag
válasz RootRulez #25264 üzenetére
azokban vannak valami olyasmi újítások, amiért érdemes valamelyiket feltenni? ha igen melyiket, és miként?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Thief
aktív tag
Na a következő ICS-ben már nagyon úgy tűnik, hogy lesz kamera, mert quarx egyre több bejegyzése igazolja ezt. Már alig várom!
-
Z0C!
őstag
kérdés a következő.
Wajk 2.1.20.1-es ROMjában a MIUI launcher 1.0-ás.
DSJ MIUI-ban pedig már 2.0-ás van. Hogy tudom kicserélni a Wajkosat a DSJ-sre?
(marhára idegesít, hogy nem tudom a statusbarról eltünteni az órát..)
Domerator? valaki? 5let, egyéb?----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Z0C!
őstag
válasz Lacopapi #25267 üzenetére
mert sötétben/gyertyafényben Te pont azt vennéd észre
amúgy meg vannak olyan csajok akiknek baromi jól áll az ilyen tetkó
de ez már nagyon off, hagyjunk másokat érvényelülni...a site-ra rakok ki majd "háttér" képeknek valót[ Szerkesztve ]
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Z0C!
őstag
ma posztolásra kerül a MIUI dock készítése...
íme ízelítő:----- www.zoci.gumroad.com -----
-
RootRulez
félisten
válasz zsolt19900 #25261 üzenetére
Van pár nightly de mind van olyan stabil, mint a "stabil".
═════════════════════════════════════════
-
Imdre
aktív tag
válasz zsolt19900 #25261 üzenetére
Nincs.... Csak nightly-k jönnek néha.
-
rum-cajsz
őstag
válasz CoolBoy323 #25259 üzenetére
Kösz, bár már tudnám is, hogy fasza, így csak elképzelni tudom. ....
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
zsolt19900
őstag
van esetleg cm7 vonalon újabb stabil verzió? mint a cm7-7.1.0-jordan?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
rum-cajsz
őstag
válasz CoolBoy323 #25254 üzenetére
Vettem egy Atrixot, de még nem érkezett meg.
[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
őstag
-
Integrale
veterán
Ha valamilyen app-ra nincs szükségem egy romból, akkor azt minden gond nélkül törölhetem a zip.-ből?
két kamera van (egy miui-s és egy sima)
zeam launcher
backupezeket szedném ki, kamerából a simát!
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
szabof1
őstag
-
rum-cajsz
őstag
Már eladtam a telómat, de a szívem visszahúz...
Tegnap este Walter tett fel egy újabb verziót az Ms2Ginger NG változatból, ami Bayer kamerás telefonokra (Defy és Defy+) jó. Ami viszont érdekes lehet Nektek, hogy ebbe bekerült már a munkánk a magyar fordítás. Jó lenne, ha pár ember kipróbálná legalább...
-
somi52
őstag
válasz theogrissly1 #25247 üzenetére
[link]2ndinit
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
theogrissly1
csendes tag
Helló,
A következő a gondom, már minden szükséges apróság megvan a Cyanogen ROM telepítéséhez, de a 2ndInit app nincs fenn a marketen és gőzöm sincs, hogy hol lehet elérni.
A terminálon keresztüli bootmenü telepítés is sikertelen, mert folyamatosan olyan hibát ír ki, hogy not found such directory or file, pedig pontosan azokat a neveket használom, amiket a parancssorba is begépelek.
Előre is kösz a segítséget. -
Toto00
tag
MS2Ginger mennyiben különbözik pl egy wajkiui-tól? mik a különbségek? 2.1-et vagy 3.0 próbáljak ki? 2.1-ra azt írták stabil, de a 3.0 is már közel van állítólag. vélemények? jah és ma jött ki az ms2ginger 3.0 NG RC...
[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
őstag
CMről MIUI-ra vagy MIUIról CM-re én mindenképpen CEE-ről mennék...
az a biztos...----- www.zoci.gumroad.com -----
-
RootRulez
félisten
válasz KaiotEch #25233 üzenetére
Az ez igaz? update-cm-7.1.0-11-Defy-signed.zip, mármint a jelenlegi "alap".
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
Btel
tag
Ezek közül egyből mehet fel akár a nightly is? Vagy alapnak kell valami?
A másik a CM9 -ről mit lehet tudni ami egy könyvtárral feljebb van? -
Btel
tag
RootRulez,KaiotEch Köszönöm Nektek az infót. Mondjuk valahol azt olvasom, hogy elég egy FR,valaki meg azt írja, hogy alaptól az egészet.Ha jót akarok.
[ Szerkesztve ]
-
Btel
tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni egy CM-7.2 linket megadni ami működik?
A másik ezzel kapcsolatban.Ha épp most Wiui van és vissza akarok térni a CM-re akkor előlrl kezdjem az egészet? 2.2.2.cee vel vagy elég egy FR és Dalvik Cache stb? -
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
Valaki próbálta már a Kang féle január 25-i CM7.2-t? Mik a tapasztalatok vele?
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
Csibe78
tag
sziasztok!
Kipróbáltam az új WIUI v4 (ICS) és úgy összeségében olyan nagy gondom nem volna vele, csak annyi hogy a bejövő hivásoknál vagy smsnél ha +36... telefonszámon jön a hivás akkor hiába van meg a telefonszám a telefonomba nem irja ki ki hív mert mondjuk 06-al van elmentve! Esetleg erre van valami megoldás vagy ezt tudjam be hogy BETA ROM...és ez van, mert amúgy meg tetszik és aprob dolgoktól eltekintve jó + tetszik is csak hát így gáz hogy úgy veszem fel a telefont mintha nem lenne meg az ismerős száma :/
-
Csibe78
tag
sziasztok!
Kipróbáltam az új WIUI v4 (ICS) és úgy összeségében olyan nagy gondom nem volna vele, csak annyi hogy a bejövő hivásoknál vagy smsnél ha +36... telefonszámon jön a hivás akkor hiába van meg a telefonszám a telefonomba nem irja ki ki hív mert mondjuk 06-al van elmentve! Esetleg erre van valami megoldás vagy ezt tudjam be hogy BETA ROM...és ez van, mert amúgy meg tetszik és aprob dolgoktól eltekintve jó + tetszik is csak hát így gáz hogy úgy veszem fel a telefont mintha nem lenne meg az ismerős száma :/
-
Toto00
tag
Hali!
olyan problemem van h wajkiui 1.10.21 alatt nem működik a wifi hotspot. mikor bekapcsolom átáll a csúszka de azt írja h turning on, de semi ikon nem jelenik meg felül. barnacle wifi tether meg bekapcsolásnál kidob egy olyat h interfering with wifi manager, ezután h restart, de ott megáll. vélemény? -
R19
senior tag
Ezek a beállítások [link] CEE 2.2.2 romon alkalmazva mennyit jelentenek sebességben, üzemidőben?
-
mm89
őstag
válasz TripleB #25217 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek!
Akkor nálam lesz a hiba, tegnap ahogy felraktam a wiui-t nem volt netem és így a wiui backup programmal raktam vissza a névjegyeket, aztán amikor lett netem észrevettem, hogy behozta mégegyszer az összeset a gmailből... Nem baj, gondoltam, lehet olyat hogy a duplázásokat összefésüli, rá is nyomta, de aztán a vége felé (Z betűsöknél) megállt és azt mondta hogy valami befosott... Most felmentem a gmailbe, ott is dupla volt minden, nyomtam neki ott is egy duplázások összefésülését vagy hogy van ott írva. Meg is csinálta, mire felébresztettem a telót már szinkronizált is, de akkor is hibát ír ki, nem tudja végigcsinálni... Nincs kedvem most factory resetet nyomni mert már be van minden állítva...szerk.:
mire végeztem a hsz-sal sikerült, mégpedig úgy, hogy az alkalmazások kezelésében leállítottam a névjegytár nevű appot, majd töröltem az adatait. Bekapcsoltam a szinkronizációt és szépen be is hozta az egészet[ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
-
Flate
csendes tag
tovább kutattam,
xda-n azt írják h ez az eredeti JRDNEM_U3_3.4.3-33-1 ami a táblázatban is van sea néven
és ez JRDNEM_U3_3.4.3-36-1.7 pedig az új sea...
akkor én is ezt fogom kipróbálni -
Flate
csendes tag
Hali.
én is gondolkozom rajta h kipróbálom a sea-t.
szintén találtam egy párat. a 15ös van xda-n, itt a táblázatban viszont mások vannak
http://and-developers.com/sbf:defy
e szerint a linkelt az honkong, taiwan és ami alatta van az a sea...
és mindegyiknek más a mérete...
most akkor???[ Szerkesztve ]
-
felic555
tag
üdv! szeretném alapból újrarakni a domiui-t SEA alapra, most CEE-n van. letöltöttem egy SEA 15 nevű sbf-et. ez jó lesz? csak mert láttam SEA 18 nevűt is. és inkább megkérdezem mint hogy ezzel elrontsak valamit.
-
poller
tag
S.O.S.!
A múlt hónapba hívott egy német szám. Reflexből kinyomtam, mert nem vagyok hülye. Múlt héten magyarul kaptam tőle sms-t. Tegnap is. Ma meg már 16x(!) hívott, hiába blokkolom tűzfallal, idegesít.
A szám: (0049)16 093862888 Mint megnéztem ez egy német, asszem T-mobile-s telefonszám, de titkosítva van.
Találkozott valaki ezzel?byebye droid! Hello winphone! (Nokia Lumia 625)
-
senior tag
válasz mumtaz #25196 üzenetére
Nagyszerű mindent beállítottam,holnap megy a tesztelés melóba :-)
Ezer köszönet érte.Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
poller
tag
válasz defygaben77 #25193 üzenetére
Nekem eddig ilyen csak CM-nél volt (5db ugyanaz a név), de csak sms-eknél. MIUI után el is felejtődött a probléma.
byebye droid! Hello winphone! (Nokia Lumia 625)
-
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest