Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
tarnagy
aktív tag
válasz domerator #26593 üzenetére
Biztosan a sok hó meg szél meg izé miatt van, de csak megkérdem, ha hüléynek néztek is:
mi a frász ez a TC-ben 0 tömörítés? Én igen régen használom a TC-t, de esküszöm, nem tudom, miről van szó és hogy mire jó a dolog!Valóban, nem ma kezdtem a rom-olást - de hát időközben én is romolok
[ Szerkesztve ]
Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
mumtaz
senior tag
válasz Joke21 #26591 üzenetére
Tudom. ezért nem is próbálkoztam. Csak olyat töröltem belőle, ami tényleg nem fontos, illetve miui launcher-hez betettem a miuisettings-t. A 0-ás tömörítés azért érdekes, mert ugyebár azzal 200Mb fölé megy. Egyébkéntr volt már rossz tömörítés, tehát érdekes a probléma. Mással tömörített ZIP-nél (nem TC) recovery-ben azonnal kidobta, hogy rossz a zip. Ennél nem dobta ki és be is jött a wajkiui féle update, aztán a végén ki is írta, hogy rebootolja. Aztán reboot és nem indul el. A leg idegesítőbb ilyenkor, hogy a stock rom sem indul el (miért is tenné), valamint a 2ndinit recovery menüben pedig nem lehet belépni igazán a recovery-be, mert azonnal visszadob a "főmenübe". Így aztán kezdhetem a legelejéről.
Így nagyon xar tesztelgetni. -
domerator
veterán
válasz georef #26580 üzenetére
Bocsi, ideiglenesen át kellett költöznöm egy másik gépre az internet bekötés miatt (nincs még wifi routerem és most a netbook osztja az észt...) ... de szerintem fél óra és meglesz... szólok.
------------------------------------
(#26590) mumtaz:Nem kell kicsomagolni... a TC-ben tömörítés 0-.ra legyen és csak megnyitni kell az egyik ablakban, utána törölheted, ami nem kell... de ahogy joke írta... óvatosan.
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
tarnagy
aktív tag
válasz szabof1 #26585 üzenetére
Ebben talán igazatok is van, Feri, de
1. az ember nem gép és nem tökéletes
2. ha én elnéztem, hány olyan fogja elnézni, aki nálamnál kevésbé járatos e téren?Szóval emiatt javaslom módosítani a bejegyzést!
A lustaságról annyit: teljes mértékben igazad van, így hát azt mondom: ha valaki esetében fölbukkan a lusta-vagyok-visszaolvasni-mondjátok-csak... szindróma, akkor egyszerúen kapjon egy linket a leíráshoz - ami egyébként nagyon jó!!! - slussz-passz!
[ Szerkesztve ]
Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
Joke21
aktív tag
válasz tarnagy #26587 üzenetére
Jó, megpróbálom kijavíttatni. De azt előre megmondom, hogy holnap már senki sem fogja elolvasni a leírást, mert annyira lusták lesznek visszaolvasni.
mumtaz: Beállítottad, hogy a tömörítés 0 legyen? Egyébként attól is megállhat a betöltés, ha olyan apk-t töröltél, ami kell a rendszernek.
[ Szerkesztve ]
-
mumtaz
senior tag
válasz georef #26580 üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok.
Érdekes, hogy nekem valahogy nem akarta rendesen megcsinálni a TC a zip-elést. Csak akkor ment a gyomlálás, ha eleve a ZIP-be pakolásztam bele, nem pedig kicsomagoltam teljesen, majd vissza. Ha az utóbbit csináltam, akkor a ROM felment a telón, de első indulásnál mindig beragadt a Motorola logónál.
-
baal-amiga
senior tag
Tudna valaki a WIUI 2.2.3 Stable verzióhoz md5sumot adni? Hétvégén kipróbálnám, de ellenőrzés nélkül nem tenném fel.
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
Joke21
aktív tag
válasz tarnagy #26582 üzenetére
Igen, azt sajnos kifelejtettem a leírásból. Szóval ki kell csomagolni és az MSGinger3.0 mappát kell berakni a /sdcard/clockworkmod/backup mappába.
Szerk: Mondjuk aki rakott már fel bármilyen nandroid backupot (miu, cm7, wiui) annak azért ezt illene tudnia.
[ Szerkesztve ]
-
tarnagy
aktív tag
válasz rum-cajsz #26541 üzenetére
(#26503) Joke21
MSGinger 3.0 föltelepítése
Az ördögbe!
Itt vacakolok jó ideje, betűről-betűre böngészem a leírást, s erre kiderül, hogy egy alapvetően fontos dolog, miszerint a backup zipet ki kell tömöríteni, kimaradt belőle... Most akkor a kitömörített mappát egyben vagy a benne lévő két fájlt külön kell berakni a backup mappába??[ Szerkesztve ]
-
Joke21
aktív tag
válasz szabof1 #26555 üzenetére
Az a baj ezzel az sdf-el, hogy zöld lencséseknek nem jó, a pirosnál meg szinte ugyan azt telepíti, mint a Defy-4.5.3-109_DPP-11-kernel-update.zip (ez ugyan az, csak a felesleges sallang kihagyva). Szóval a leírás pontos követése után, teljesen felesleges felrakni, max bezavar.
Szerk: Mondjuk ha piros lencsés és a zip nem volt jó, akkor talán van esély, hogy helyrehozza a dolgokat. Bár ha a bootmenü nem jön be, akkor megint nem.
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz baal-amiga #26578 üzenetére
én is, de lehet letojom inkább, és dugják fel az ajándék tárhelyüket... ilyen áron kell a brantnak XD
-
baal-amiga
senior tag
válasz CoolBoy323 #26577 üzenetére
Ne is mondd, kész vagyok tőle. Feltöltésen hagyom éjjelre
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz baal-amiga #26573 üzenetére
mire felmegy 1gb karácsony lesz
-
Integrale
veterán
A Battery Monitor Widget mennyire pontos, lehet rá támaszkodni?
Mert számomra elég érdekes adatokat ír!
Fogyasztás repülő üzemmódban, "minden" futó alkalmazás leállítva és 12mA
Aksiban most van durván 3% és ennek ellenére min. értéknek 3503mV-ot !Vagy lehet hogy én nem értek valamit? Visszaolvasva 3040mV a min és 4167 a max
"Bad reklám is reklám too"
-
apika05
tag
Hali feltettem a Wajkiuidom 2,1,6 pub ot de nincs menügömb a képernyőn alul hogy varázsolom oda vissza ?megvan
[ Szerkesztve ]
Defy 1200Mhz DefySOC@Wajkidom-2.2.3Bad "Ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz...
-
baal-amiga
senior tag
válasz CoolBoy323 #26572 üzenetére
500 Mb-onként ad, szóval ha felteszel 100 mega képet, ad 500-at, ha túlléped az 500-at, 1 gigát. Nekem így logikus. Majd kiderül, még töltök, elég lassan megy
-
törölt tag
-
törölt tag
-
-
rum-cajsz
őstag
válasz baal-amiga #26558 üzenetére
nem tudom, hogyan "tolod fel", de ha a gépről, akkor olvastad, hogy csak a média uploadon keresztül feltöltött adatot mérik?
Ha mobilról tolod, akkor val'szeg jó lesz...=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
w333
félisten
Nekem nem kell a 720p, bőven megvagyok elégedve a 854x480 videó felbontás-al
Pl. egy BDRip.XviD film amit a dvd lejátszón nézek az: 720*304 erről ennyit[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
baal-amiga
senior tag
Nem tudom, volt-e már, pár napig nem voltam: 5 gb-ig ingyen növelhető a dropbox tárhely az új bétával. Most tolok fel másfél gigás divxeket
-
Lacopapi
addikt
válasz Matada2.3 #26554 üzenetére
Kérdés,hogy hogy áll az akksid....leginkább egy sbf flash ajánlott (egyébként is jobb tiszta alapra telepíteni),tehát kikapcs és bekapcsolásnál hangle benyomva, megjelenik a kisember a háromszöggel,utána hangfelle egyszerre benyom,bent vagy a recoveryben,ott egy factory reset,utána restart,közben nyomod a hangfel,amíg megjelenik a fehér felirat....onnantól meg tudod. Remélem.
Persze előtte kísérletezz nyugodtan,csak arra figyelj,hogy az akksid le ne merüljön...
[ Szerkesztve ]
-
szabof1
őstag
válasz Matada2.3 #26554 üzenetére
Semmit nem ír ki az RSD Lite?
Ha mégis, én ezt próbálnám ráflashelni: 4.5.3-109-fixed_Defy-MB525_MS2GingerV3-hoz.sbf - ez kellett a V3 bétához.Ellenőrizted a letöltött zip-ek épségét? Arra gondolok, hogy esetleg az install zip from sdcard lépésben a zip hibás lehetett.
-
Matada2.3
veterán
-
senior tag
válasz Matada2.3 #26549 üzenetére
akkor valamit rosszul csináltál nekem elsőre tökéletes lett a leírás jó
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
Toto00
tag
ms2gingert v3-t feltehetem wajkIUI 1.10.21-re?
-
Matada2.3
veterán
megint van problémám... megvolt a restore a zip is de most nem indul újra leragad a logónál nem enged be a bootmenűbe se most mi van?
Finn the human
-
lipike008
csendes tag
Ha esetleg valaki téglázza a telefont, nála lehet érdeklődni!
Nem az én hirdetésem, és nem is reklámcéllal írom, csak azért, hogy aki megoldást keres itt, az ide irányíthatja magát vagy társait!
[ Szerkesztve ]
-
Matada2.3
veterán
hálásan köszönöm
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
sziasztok most tenném fel az ms2ginger 3 at cm 7 re de az advanced restoreban nem találja a zipet. mit tegyek?
Finn the human
-
Toto00
tag
joke korábbi leírása alapján feltehetem az ms2gingert v3-t wajkIUI 1.10.21-re?
-
mm89
őstag
Aha... Hát én elhiszem ezt így meg minden, csak azért mégis megnéznék két felvételt, az egyik legyen normál defy, a másik meg ez az állítólagos 720p. A fájlméret annyira nem számít manapság szerintem, de ha meg túl nagy, akkor lejjebb veszem a kamera app-ban azt kész
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
natë
nagyúr
Ki fogok kapni (elnézést a szerzőtől!) :
Defy 720p :
Technikailak nem sok különbség van a nagyobb felbontás az egyetlen.
sajnos a 30 fps is vbr.
számoljunk:
1280x720 pont +3 szin + fényesség bit=5 529 600 bit cca 675 kb egy képkocka (tekintsunk el kicsit egyébb paritás és korrekcios bitektől)
tehát másodpercenként 29,97 (30) framel számolva 1mp anyag: 675k*30= 20250kb durván 20mega anyag
lássuk be ha ez hd akkor ehhez nem kis célhw kell hogy feldolgozza, és softwaresen mp4 et kreáljon belőle.
persze feluletesek voltunk mert a 20 mega másodpercenként a nyers CMOS szenzor kimenete.[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
-
Jaffa75
őstag
válasz Davebowman #26342 üzenetére
2.2.3 már javítva van, abban már jó a naptár...
-
josy28
tag
Hali. Azt szeretné megkérdezni hogy
enable 1
load_all 0
scaling 2 <-- ezt az értéket mire kellene átírni hogy Smartass legyen?
clk1 400
clk2 800
clk3 1200
vsel1 30
vsel2 40
vsel3 60
Azért írnám át PC-n hogy ne keljen később a boot menüben bohóckodni. -
natë
nagyúr
válasz domerator #26518 üzenetére
Jaja, közben lesegetem, a többi program használja. Nem mondtam, hogy a cpu beállítás kérdése, arra céloztam, hogy a quadrantnál úgy érzékeli, hogy a 800Mhz elég a futtatásához.
Ez az ugye?
smartass 400, 800, 1200 (26, 38, 60), 400000, 400000, 1200000, 800000, 200000. threshold 25 es 65%
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
-
natë
nagyúr
domerator : jónak tűnik az 1200-es cpu sa. setupod, egy bibi van vele, a quadrantot kizárólag (max.) 800 Mhz-en futtatja (lehet, hogy mást is?).
-
w333
félisten
válasz RootRulez #26510 üzenetére
Félreértesz nem azt mondom hogy sz@r a miui, csak néha találkozom egy két bug ,hiba stb pl. nekem 4 hónap alatt a wiui 1.10.21 semmi bajom nem volt csak kb. 3 fc a böngészőben
Áááááááá nem bírom elhagyni a wiui-t a szép kínézete és kényelmi funkciói miatt
Most hogy így szépen belaktam a rom-ot és kb. 3 napig bírja az akksi: döntöttem marad a wiui , és a 2.2 cee/hu elment a kukába
[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
válasz CoolBoy323 #26509 üzenetére
Szerinted mennyi zöld lencsés szarna rá? Így is naponta 1 user flasheli fel legalább a 2.3 gb sbf-et a Defy-ára.
Tele lenne az XDA fakkjúquarx postokkal[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz #71562240 #26505 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a választ
Nagyon hiányzik a 2.2 cee/hu verzió és szeretnék egy kicsit nosztalgiázni, abban minden tökéletesen müködik és most hogy 1.2gb netem van így inkább már használni is szeretném a telefont nem csak mindég azon gondolkodni hogy fc, bug, hotboot, stb.
És szerintem a 2.2-nek elég a 800mhz így azt nem piszkálom legalább jobban fogja bírni az akkumulátoriPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
natë
nagyúr
válasz CoolBoy323 #26506 üzenetére
Idézet egy szakmabelitől (remélem nem haragszik meg érte!! ) :
...kolléga beszélt epsylon3 al nemrég, és amig a kernel zárt, és pl camera appot nem lehet egy if else ággal elinidtani addig nem is nagyon lesz.
....a rom induláskor hozza be az értékeket egy táblába, mármint hw tulajdonságokat és miután elindult már ez a réteg áll csak az android és a dalvik VM rendelkezésére, biztonsági okból nem lehet "írni" bele, és innentől ha a rom nem Bayer modult talál az gáz.-boot start
-boot beírja a hw specifikációs változókat
-oprendszer indul
-dalvik virtual gépnek csak olvashatók ezek
-bármilyen app csak ezen keresztűl éri el ezeketés mivel defy+ kérdés nélkül mind bayer, ezért azt kapja meg
de ugye sima defynél nem lehet megadni ezt mert ki tudja bayer vagy soc.
és ugye egy 100 ezres letöltésszámu dologgal mindig a minimum konfigot kell alapul venni."[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
1. Szabad frissíteni a Superusert, sőt érdemes is.
2. Az adott fájlkezelő (és a hozzá integrált szoftverek) nem tudják megnyitni az adott kiterjesztésű fájl, ezért írja, hogy nem támogatott fájltípus. De ez rendben is van így, ott olyan fájlok vannak, amiket nem kell neked megnyitnod fájlkezelőből (sem).[ Szerkesztve ]
-
Mauzes
addikt
válasz hedler #26410 üzenetére
De most érted, van egy szerinted is tök jó programod (Viber), erre te letörlöd, mert használja az akksit... Nálam egyébként szinte soha sincs 5% felett az akkumulátorhasználat szerint. Google térkép sem, Facebook sem, csak ha nagyon sokat használom ezeket, de hát mi nem eszik, ha sokat használod. És azért egy Térkép milyen hasznos időnként, csak egy katt, aztán tudod, hol vagy. Csak azért töröljem le, hogy az akksi max. néhány órával többet menjen...?
[ Szerkesztve ]
-
Joke21
aktív tag
Mivel már kérték páran, itt a telepítési útmutató MSGinger v3.0-hoz, froyo alapról indulva.
1. Innen letöltitek a MS2Ginger3.0-RTM.zip-et, majd a kitömörített MS2Ginger3.0 könyvtárat felmásoljátok a /sdcard/clockworkmod/backup mappába.
2/a. Piros lencséseknek ezt kell letölteni plusszban: Defy-4.5.3-109_DPP-11-kernel-update.zip és fel kell másolni az sd kártyára.
2/b. Zöld lencséseknek pedig ezt: MS2Ginger-Greenbread.zip és fel kell másolni az sd kártyára.
3. Rootoljuk a telefont és a 2ndInit 2.0 -val insalláljuk a bootmenüt, az 1.0.7-es-t kiválasztva.
4. Telefont újraindítjuk, recovery menü, majd Latest or Stable or Custom Recovery.
5. Itt nyomjunk egy wipe data and cache-t.
6. Menjünk a Backup and Restore-ba és válasszuk ki az Advance Restore-t.
7. Válasszuk ki az MS2Ginger3.0-t, majd restore system.
8. Most menjünk a install zip from sdcard-ra, válasszuk ki a telefon lencséjének megfelelő zip-t (Defy-4.5.3-109_DPP-11-kernel-update.zip piros/bayer lencséseknek, MS2Ginger-Greenbread.zip zöld/SOC lencséseknek.)
9. Indítsuk újra a telefont. Lépjünk be újra a bootmenübe, majd ott a system/overclock menüben állítsuk át a vsel3 értékét 58-ra, ha zöld lencsés a telefonunk. Ha piros lencsés a telefonunk, akkor a clk3-t kell 800-ra állítani.
10. Indítsuk újra a telefont, akár 10 percig is eltarthat, míg elsőre teljesen feláll a rendszer.
11. Kalibráljuk az akksit.
12. Aki gondolja, zöld lencsésként beállíthatja a cpu beállításoknál a vsel-t 58-ra és a clk3-t 1000-re.
13. Zöld lencsések felrakhatják még a következő patch-t: NEW_3D-fix_customization. Ennek telepítése után nincs bootanimáció, ez ismert probléma.Ennyi.
[ Módosította: 7 ]
-
TomiXTR
csendes tag
válasz CoolBoy323 #26495 üzenetére
Nekem egy képet sem csinált.
-
w333
félisten
Valaki tudna nekem válaszolni erre : Link köszönöm
Aktív témák