- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz 7Heads Drago #49082 üzenetére
Igazolvány könnyen? Ezt fejtsd már ki.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Fifi
őstag
válasz 7Heads Drago #49053 üzenetére
Szerintem kicsit ferdítesz, mert nem azonos csomagokat hasonlítasz össze, hanem olyat, ami a TE igényedhez közelebb áll. Ha TE beéred kevesebb nettel, attól még nem lesz olcsóbb a csomag, ugyanúgy kifizeted a 10GB-ot, így azonos adatmennyiséget tartalmazó csomagokat illene összevetni.
Katolikus korlátlan 25/3GB és 60 db SMS: 5.694,-Ft
KÜF (EQ, Credit Prime 2015 Kft.) korlátlan 24/24GB és 0 db SMS: 6.204,-Ft + a havi díjra elosztott belépésPersze nézőpont kérdése, hogy kinek ér többet az SMS, kinek a belföldi adat, kinek az EU roaming adat stb. stb.
Én is a Kedvező Üzleti flottánál vagyok már lassan fél évtizede, nem kell bemutatni őket.
oszy: Nem kell nagyon bizalom, ha kifizetted a belépést - mert az 1 év hűség mellett az is van SIM-enként - és megkaptad az engedélyt, utána a Telenorral szerződsz, ők állítják ki a számlát és nekik is fizetsz. Szóval mindent a Telenorral tudsz intézni, de ha úgy gondolod a flotta ügyintézését is választhatod, csak szerintem felesleges.
A teljes igazsághoz még azt is el kell mondani, hogy ezek a havidíjak csak akkor érvényesek, ha elektronikus számlát kérsz és nem csekken fizetsz.
Drago által linkelt oldalon túl van egy nem hivatalos weboldal is: https://9forint.webnode.hu/
Illetve a facebookon itt leled őket.[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
válasz 7Heads Drago #49053 üzenetére
Most nézegettem ezt a flottát, elég jónak tűnik, csak a bizalom még nincs meg. Szinte semmit nem lehet megtudni róla a tarifacsomagokon kívül. Én is vinnék (20-as) telefonszámot.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
tibor23
senior tag
válasz 7Heads Drago #49043 üzenetére
Még a többieknél (Voda, Telenor) sem találsz ilyen jó flottát, azaz igen de oda bejutni kvázi lehetetlen/értelmetlen (pl. Audi). Ezen kívül a Telekomnak több előnye is van a többihez képest. Telekomtól ennyi percet+netet nem kapsz meg előfizetőként saccra 6.000Ft alatt szerintem. Vannak a hülye hálózaton belül csomagjai, ami egy nagy átverés, mivel a legtöbb szám már hordozott.
-
Fifi
őstag
Szerintem is elég kedvező. Te milyen csomagban vagy, ami ettől jobb?
-
oszy
veterán
A havidíj, percdíj és az adatmennyiség szerintem elég jó kombináció!
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
kedvezouf
junior tag
válasz 7Heads Drago #49019 üzenetére
Igen és saját neveden van a kártya tulajdonjoga net Kartya esetén is ! Ez fontos dolog
-
petir
senior tag
válasz 7Heads Drago #49011 üzenetére
Fb oldaluk de kb ugyan az mint a Teleorr csak a szám az ő nevükön marad azt hiszem.
-
tibor23
senior tag
válasz 7Heads Drago #49009 üzenetére
Voda EQ flotta?
-
Zeki
nagyúr
válasz 7Heads Drago #49005 üzenetére
digi.hu ?
-
easoft
tag
válasz 7Heads Drago #27990 üzenetére
-
Mobilflotta_
csendes újonc
válasz 7Heads Drago #27969 üzenetére
Oss Hungary a Telekomos flotta ?
-
Zeki
nagyúr
válasz 7Heads Drago #27990 üzenetére
Kecskeméten a Malomban nekem lassabb volt a Telenor 4G mint a Telekom. Kecskemét melletti faluban, ahol közös a 4G háló a 800MHz miatt, ott is lassabb volt.
-
easoft
tag
válasz 7Heads Drago #27984 üzenetére
Ez a mérés a telefonon is múlik nem csak azon, hogy hol vagy !
-
goop
őstag
válasz 7Heads Drago #27984 üzenetére
Te el vagy varázsolva. Tényleg ennyi a telenor (telekom is) ahol van 4G+, nem tudom mi nem hihető ezen. Csomó helyen én is mértem már 130-140 Mbiteket, a sima 4G-n. Most itthon 60 Mbit körül van, de ez nagyváros, este, leterhelt.
[ Szerkesztve ]
-
easoft
tag
válasz 7Heads Drago #27974 üzenetére
-
Norby86
őstag
válasz 7Heads Drago #27974 üzenetére
Ja, hogy ez is Telenoros?
Mert ezt nem irták sehol, azt hittem ők kimondottan a Vodafonnal állnak kapcsolatban.
Akkor viszont fogalmam sincs mi lesz. Vagyis még a végén mehetek a Telenorhoz...
Mert csábít a flotta ára megmondom őszintén, csak félek tőle hogy a netem lassú lesz és szakadozni fog. Még esetleg várok majd véleményeket hogy kinél hogy szerepel a Telenor hálózata. Több vélemény, biztosabb döntés. Persze van még rá 1-2 hónapom dönteni.(#27976) PBA: Ez nem túl jó előjel.
[ Szerkesztve ]
-Norbi-
-
Norby86
őstag
Én erre a 2000 forintosra gondolok amiből 180 perc lebeszélhető és csak 5 forint minden további perc, plusz a netük hozzá 7GB 1808 Ft.
Ha osztok/szorzok akkor az ÁFA nélkül 3808 ft.
A quattro-s flottához képest: -20 perc, olcsóbb percdijak, vodafone hálózat, ugyan annyi internet, picivel drágábban.
Ha nincs csak a 10 ezer belépő akkor lehet ez lesz a befutó, még meglátom azért, mert ez az előző speedtest kicsit meglepett hogy mekkora a Telenor letöltési sebessége. Nekem T-mobilon negyed ekkora sincs.
[kép][ Szerkesztve ]
-Norbi-
-
MPeter87
őstag
Egyik ajánlatuknál olvastam a mobilflottak.hu-t. Amelyik csomag attól a céltől van, jó messzire elkerülném.
-
Norby86
őstag
válasz 7Heads Drago #27951 üzenetére
Azt hiszem ez az olcsoflotta. Legalábbis regisztráltam oda is és ugyan ez a táblázat/árszabás jött ki nekem is, de azért ennél kedvezőbb dijcsomagjuk is van ahogy néztem. Ha jól néztem, 3800 Ft körül van 7 giga net meg 180 perc.
Csak az nem tetszik hogy a 10.000 forint mellé még 5000 kaució is van.[ Szerkesztve ]
-Norbi-
-
easoft
tag
válasz 7Heads Drago #27956 üzenetére
Ezt a térképet a Vodafone oldaláról lehet letölteni csak hiteles
-
PBA
aktív tag
Nos, akkor használj Vodát, egészségedre! Nekem más a tapasztalatom, semmi pénzért nem tudnának átterelni a Vodához. A munkámhoz lételem a gyors stabil net, nagy csomagokkal, ilyet csak a két T betűsnél találtam. Vodának elég szűkös a frekikészlete, kapacitásproblémákkal küzdenek (a 4G fedettségről vidéken és beltéren ne is beszéljünk).
3G-ben nem rossz a hálózat, de ott próbálj meg felfelé irányban nagyobb mennyiségű adatot tolni... khmm...
Plusz a 3G kapacitása sokkal kisebb, mint a 4G (nem csak sávszélben, hanem moduláció tekintetében is).[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
hát én 4 nap után vissza adtam a vodás kártyát, nem kötöttem húséget , a 3 szolgáltató közül amerre én járok ( Pest-megye külterületi részei) a leghalottabb a voda volt.
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
easoft
tag
[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
Ne offoljunk ezzel, de szerintem a 4G lefedettségben telenor veri, de legalább egál a telekommal, voda pedig a 3.
Van mindkét T -m , és sokat járok vidéken is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Telekom mobilszolgáltatások
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest