- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
mucsgyver70 #55447 üzenetére
És nem publikusan lehet valami meghívós, belépős, ajánlós ami szintén jó és olcsó?
-
dethroner
veterán
válasz
mucsgyver70 #55420 üzenetére
Igen, sajna csak online ügyintézést engedett a yettel feltöltős miatt, amit ahogy várható volt, visszadobtak, mondván nem üzemel legalább 6 hónapja. Egy próbát még teszünk személyes ügyfélszolgálaton, hátha mégis
De ha mégse, akkor a voda/telekom párosnál van alternatívája a KÜF aktív csomagjának?
-
csacsi67
addikt
válasz
kirkri #55440 üzenetére
Már lehet nem sorolják sohová öket.Azt tudom önkormányzati flotta van piszok olcson de ott a helyi önkorményzat kött szerzödést a szolgáltatoval föleg a voda alkalmazza ahol valami bázis állomást vagy technikai rendszert el tudd helyezni önkörmányzati épületben.Nálunk pl vezetékes szám nincs is az önkormányzatnak csak 70
i -
kirkri
addikt
Sziasztok!
Pedagógusok számára létezik valamilyen zárt körű flotta? A nejem pedagógus, két éve kapott is az iskolában valakitől egy tájékoztató emailt egy pedagógus flotta csomagról, de akkor nem volt aktuális a váltás. Most próbált utánajárni, de sem az igazgató, sem az igh. nem tud semmilyen flotta lehetőségről.
Kerestem a topik hozzászólásai között, de elég szűkös infót találtam. -
Danecay
addikt
Sziasztok!
Yettel vonalon van jelenleg kedvezőbb ajánlat internet + TV-re a Kedvező Üzleti Flottánál?
-
8
senior tag
válasz
stefi68 #55434 üzenetére
takarékos - unlimited net
https://www.bestfleet.hu/takarekos-flotta-csomagAz all-in és flexi tarifáknál az előfizető nevén lesz a szám, 10 hónap hűség, lehet váltogatni a csomagok között a kétfélén belül, a végtelen és takarékos tarifáknál a flottáé lesz a szám, 1 hónap hűség és szintén lehet váltogatni ezeken belül a csomagot.
-
Dracula72
senior tag
válasz
mucsgyver70 #55431 üzenetére
Igen, már ráébredtem este, hogy a voda felejtős és a Netfone voda lett.
-
Dracula72
senior tag
válasz
vargalex #55361 üzenetére
Netfone tudja már 5G-t?
Én is szeretnék egy 100Gb vagy korlátlan netet, adatkártyával ez max.6000ft lenne, de ez az aksi 3-szoros merülés nem jó, ezért nézegetem 2 hete a kis beszéddel lévő hang+net előfizut.Netfone: 100 perc, 100GB 4990Ft/hó, nem rossz lenne, de szerintem 5G 2025-ben sem lesz, csak ígérgetés van náluk állandóan évek óta. (rablánc: 10hó)
Bestfleet: 250 perc, 6470ft/hó kotlátlan net, van 5G. (rablánc: 30nap)
Teljes kép, hogy a Bestfleet ezen tarifája nem a nevemen lenne, de nálam ez lényegtelen, mert netes kártyának használom és hívni se ezen fognak, és hívni se erről fogok, tehát száma lényegtelen.
Ha tud valaki ennél jobbat erre az igényre ossza meg velem/velünk.
-
r6man123
senior tag
Így, hogy yetteles vagyok, hova lenne érdemes tovább menni? Voda, Tcom, vagy yettel tud 2 telszámos céges előfizura értelmes árat adni.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
mucsgyver70 #55420 üzenetére
Én is úgy vittem be egy feltöltőkártyás számot, hogy a dokumentumokból letöltöttem a flottaigazolást, kinyomtattam és besétáltam egy Yeti üzletbe.
-
4Grider
nagyúr
válasz
dethroner #55418 üzenetére
Mivel nem bummba akarsz menni, kérd meg a flottaigazolást személyes ügyintézéssel, majd yeti irodában kérd a váltást. Simán elfordulhat, hogy olyan ügyintézőt kapsz ki, aki megcsinálja kérdés nélkül. Az online ügyintézéssel járó bumm, biztosan nem fog menni frissen hordozott SIM-mel.
-
dethroner
veterán
válasz
Viktor0610 #55416 üzenetére
A bumm csomagnál írják hogy kizárólag számhordozással és csak úgy, ha jelenlegi szolgáltató nem a yettel. Én viszont nem erre, hanem az aktív csomagra pályáznék.
A weboldalon a cseten ezt írja a gép:
Számhordozás abban az esetben lehetséges, amennyiben a jelenlegi szolgáltatója nem a Yettel/Telenor (feltöltőkártya is hordozható) -
-
dethroner
veterán
válasz
Viktor0610 #55414 üzenetére
És csak a KÜF ilyen érzékeny erre? Vagy minden más szolgáltatónál várni kell fél évet, hogy egy tőle elhordozott számot visszahordozhassak?
-
-
dethroner
veterán
válasz
Viktor0610 #55412 üzenetére
Szóval fél évet le kell húzni valahol, értem. De miért fontos hogy látszanak az előzmények? Ez mit jelent? Milyen számokat hívtam és engem kik hívtak?
-
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Kedvező flottába mennénk számhordozással. Yettel feltöltőkártyás szám, és ahhoz hogy számot hordozhassunk, el kell vinni másik szolgáltatóhoz, oké. Átmegyünk mondjuk a vodához. De tényleg várni kell utána fél évet, hogy újra vissza lehessen hordozni a kedvező flottába? -
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Egyéni vállalkozóként 2 telefonszámmal keresek szolgáltatót. 3 fontos szempontunk lenne:
- a 2 telefonszám maradjon a mi tulajdonunkban
- legyen minimum 5-10 giga net
- normális áron legyenMost ki a befutó?
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest