Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RoyalAirForc #50899 üzenetére
Ezt érdemes lenne megkérdezni tőlük. 5G-s hordozható router nem nagyon van még, az is aranyárban lehet.
-
kanyoci
csendes tag
Sziasztok! Van egy iQpro-s előfizetésem, amit otthoni internetre használok, de a modem+router, amit használok csak 3G-t tud és mostanában nem igazán van térerő és sávszélesség (+idén a Telenor kivezeti a 3G-t, 4G-n telefonon minden tuti), ha kicserélem a modemet 4G-s re, akkor minden gond nélkül tudja majd használni a 4G-t?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
gingerbalm #50890 üzenetére
Jó ötlet, le is beszéltem barátommal. Nála 5-6-án van fordulónap, utána összeülünk és ha úgy van (sajnos valószínű úgy lesz, mert ez már a harmadik ilyen számlázás és a felé irányuló hívásaim simán a Yettel-esek között jelentkezett) bemegyünk együtt Yettel üzletbe, utána pedig kocsmázunk egyet vagy a sikeres vagy a sikertelen ügyintézés "örömére"
wolf88
Most hogy írod tűnt csak fel, hogy a múltkoriban szintén Yettel-től Tmobile Domino-ba hordozás során nem kellett fizetni semmit a Tmobile üzletben (Te 1000 Ft-ot írtál), viszont egyenleg nem is volt a kártyán, úgy lett rátöltve talán 1800 Ft....
Ami viszont érdekes, hogy a Yetteltől Tmobile-hoz hordozás gond nélkül lezajlott, míg visszafelé a hordozás kis kerülőúttal ment csak végbe. Születési helynél Yettelnél nem karcolták be a város mögé a kerületet, míg Tmobile-nál a SZIG-en lévőt betűről betűre beütötték, így kellett egy kört futni mindkét szolgáltatónál mi nem stimmel. Mondjuk nem is értem, hogy miért nem tudják egyértelműsíteni a két szolgáltató között melyik adatban van eltérés, mert azt a Yettelnél nem tudták megmondani és úgy kellett kisakkozni, hogy talán a város mögötti kerület jelzés lehet esetleg a probléma oka21. század...
De ami még ismételt ügyintézést igényelt, hogy a Yettelhez hordozás megtörténtét követően nem volt elérhető a hívószám. Ügyfélszolgálat ebben nem tudott érdemben lépni, "adatfrissítés"-es munkatársat kellett megkeresni, aki csak 9 után dolgozik és elmondása szerint automatizmus végzi a számhordozásokat, aminél valamiért nem került befrissítésre a hívószám ??? automatizmus -> valami nem sikerül -> GONDOLOM ÉN: hibajelentés illetékes helyre -> ott meg valószínűleg szarnak nagy ívben a hibajelentésekre "9kor amúgy is kajaidő van"
-> telefonálgasson akinek gondja van -> ez is "tipikus" mentalitás, addig nem foglalkozunk semmivel, amíg nincs reklamálás. De a lényeg, hogy a kézi adatfrissítést követően hihetetlen, de "2 perc múlva" már élt a hordozott hívószám
-
wolf88
aktív tag
Sziasztok!Kicsit hosszú lesz a hozzászólásom,de gondoltam leírom a KÜF-hoz való csatlakozásomat,hátha segítek ezzel valakinek hogy működik mennek most a dolgok.
Számlás telenoros/yetteles voltam korábban is, így számhordozást kellett alkalmaznom, hogy be tudjak lépni.Ehhez a Telekom Domino feltöltőkártyás megoldását használtam. Még mielőtt bementem volna a T-hez, az adatokat (személyi,lakcím) egyeztettem a Yettelnél, mert ha valamelyik nem stimmel, akkor nem engedélyezik a számhordozást.Múlt hét kedden bementem a T-hez, hogy számhordozással szeretnék egy domino csomagot.Rendben meg is csinálták, mondjuk kb 40 percet ott töltöttem, mert valamiért nem akarta a rendszer elmenteni az adatokat,de ez lényegtelen. 1000 ft-ot fizettem ezért és még azon a héten csütörtökön este 8 és éjfél között megtörtént a számhordozás, Dominos lettem. Pénteken elküldtem a jelentkezésem a flottához. Én az online ügyintézést választottam,de ne ezt válasszátok, sokkal gyorsabb, ha a kapott papírral befáradtok a Yettelhez és ott elintézik a belépéshez szükséges dolgokat.Ezt én a mai napon, tehát kedden meg is tettem,31-én este 8 és éjfél között megtörténik a számhordozás vissza a yettelhez, de már most él a szolgáltatás, csak ugye másik telefonszám él még egyelőre. Most a Yettelnél 1780 ft-ot fizettem,amit a következő 3 hónapban jóváírnak elvileg a számlámon,de ha nem,akkor se érdekel különösebben,mert nem egy nagy összeg.Amint láthatjátok számhordozástól számhordozásig 1 hét alatt le lehet zongorázni az egészet.
Remélem segítettem,aki a belépésen gondolkozik.
További szép napot! -
AtHoS
nagyúr
No bonyolódik nálam a KÜF Flottán belüli hívások kezelése.
Korábban már írtam, hogy egy barátom belépett a KÜF-be január 6 dátummal és az Én kimenő hívásaim irányába nem számlázódnak Csoporthívás cégen belüliként, míg az Ő számláján szerepel ilyen sor (személyesen mondjuk nem láttam a számláját)
Bonyolódás: múlt héten egy másik barátom is csatlakozott a KÜF flottához (írtam is erről egy időben A52 telefon kihozatallal) és a felé irányuló kimenő hívásom rendben megjelent a mostani számlámon Csoporthívás cégen belüliként.
Szerintetek, akkor most hogyan lehetne rendbe tenni ezt a dolgot? Én kezdjek el intézkedni egy más tulajdonában lévő előfizetésre hivatkozva, hogy nem számlázzák megfelelően a felé irányuló kimenő hívásaimat vagy Ő intézkedjen?
Szerintem együtt kellene bemenni személyesen egy Yettel fiókba és így megpróbálni rendbe rakatni, mert valami nem kóser a biztos
-
4Grider
nagyúr
válasz
< CyberBob > #50887 üzenetére
A flottások a határ átlépését követően kapnak egy sms-t, miszerint egyedi díjcsomagjuk van, így egyedi az adatkeretjük felhasználhatósága is. Az EU adatkeret elfogyásakor flották esetén jellemzően nincs lassítás, csak egy figyelmeztető sms, hogy innentől kezdve feláras lesz a net...
Szerk.:
A Yettel alkalmazás a felhasználható egyenlegek résznél jelzi, hogy mennyi használható fel az adatkeretből az EU-ban, illetve mennyi van még hátra. A felárról az ügyfélszolgálat tud tájékoztatást nyújtani. -
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Lányom megy Máltára és érdekelne hogy a mobil keret elfogyása után van-e túlszámlázás ill. a beszéd percdíjak változnak-e?
A flotta Yettel, EuróQuattro (Kedvező Üzleti Flotta) -
Fifi
őstag
válasz
Dracula72 #50884 üzenetére
Van vele tapasztalat.
KÜF-t továbbértékesítők a fenti hozzászólások alapján. -
Dracula72
senior tag
Ezt a flottát ismeri valaki?
Esetleg tapasztalata valaki aki benne van? -
p2pp
őstag
Sajnos melóban csak Voda van.
Hiába van Helló Datám feld.... magamnak. 😁
Mert csak a Vodának van melóban használható hálója a közelben lévő bázisról.
Létezik vmi jó csomag sok adattal.
Beszéd nem annyira fontos csak minél több adat legyen -
sifarr
senior tag
válasz
Yahhher #50879 üzenetére
Ez a mód sem működött 2-3 hete, próbáltam.
Ha ez nem egyedi eset, hanem általánosan így van, akkor bizony a KÜF-nek meg kellene változtatni a tájékoztatást. Pl. a honlapon minden csomagnál ki kellene írni, hogy csak számhordozással elérhető, mint a BUMM-nál. Az igazolásból is kivenni a kivételről szóló részt.
Mindenesetre ez a szigorítás is azt bizonyítja, hogy a KÜF a többi (yetteles) flottához képest is túl jó.És a Yettel így akarja visszatartani a saját, más flottásait a váltástól.
-
sifarr
senior tag
válasz
kekedi #50877 üzenetére
De mivan ha emiatt a publikus Yetteles akkor olyan (nem Yetteles) flottába megy, ahol szóba állnak vele?
Az attól függ, hogy milyen nem yetteles flottát talál. A KÜF most a piacon a legjobb flotta, amelynél nincs semmilyen se egyszeri, se folyamatos flottadíj, saját jogon szerződik az ügyfél és a csatlakozásnak semmilyen személyi feltétele nincs (elég egy emailben kérni).
Ha ilyet találsz más szolgáltatónál és a díjcsomag összemérhető, akkor elmész oda.
Viszont ha a KÜF-höz képest jelentősebben rosszabb a másik díjcsomag, akkor már megérheti a kétszeres számhordozás is. Igaz, macera. De ha hosszabb távon a díjkülönbség "visszatermeli" a számhordozás kényelmetlenségét, akkor érdemes végigcsinálni.
Ez viszont a te mérlegelésed és döntésed. -
kekedi
senior tag
válasz
sifarr #50875 üzenetére
Ohh értem. Nem figyeltem
Valamint azt is értem hogy azt mondja a yettel hogy neki nem üzlet az, ha egy publikus Yetteles, olcsóbb flottába raknak át.
De mivan ha emiatt a publikus Yetteles akkor olyan (nem Yetteles) flottába megy, ahol szóba állnak vele?
Vagy nekik mindegy? Mert ami mostan publikus új elifizu az gáz és lépni fogok valahova. -
madmike
őstag
válasz
#76055552 #50874 üzenetére
az elsőnél próbálkoztam a Telekomnál. A csaj azt se tudta miről beszélek. Mondta írjak az ügyfélszolgálatnak. De mivel valószínű ha kapnék is jóváírást azt feltöltenék a Dominós kártyára, így hagytam az egészet.
Tegnap intéztem a Yettelben a 2. számhordozást (amit amugy végre elfogadott mindkét szolgáltató), de eszembe se jutott ez az 5000ft. Szóval nem jeleztem... -
sifarr
senior tag
válasz
kekedi #50868 üzenetére
Ezt másképpen nem lehet értelmezni csak is úgy hogy ha telenoros (yetteles) vagy akkor nem mehetsz át a KÜF be.
A hsz-em előzménye az AtHoS által idézet is a belépési feltételekről:
legfeljebb 5 darab, ... , melyek közül – más flottából (azaz a Yettelnél nyilvántartott eltérő cégcsoportkóddal azonosított eltérő flottából) történő átmigrálás esetét kivéve – egy előfizetés sem lehet meglévő Yettel előfizetés (sem számlás, sem kártyás előfizetés).
És a következtetése, miszerint "más Yetteles flottából nem kell más szolgáltatóhoz elhordozni a hívószámot, hanem lehet egyből migrálni KÜF-be".
Erre írta csabazsír, hogy "csak idegen szolgáltatótól lehet belépni hozzájuk", mert ezt a tájékoztatást kapta.
Ez viszont csak részben igaz, és erre utaltam.
Mert
- nem lehet belépni yettelesként publikus díjcsomag esetében,
- nem lehet belépni yettelesként az akciós KÜF-ös BUMM díjcsomagba,
- be lehet lépni yettelesként, ha más yetteles flottából lép át valaki a KÜF-be és nem a BUMM-ba.
Így teljes a kép. -
madmike
őstag
válasz
INGJOKE #50869 üzenetére
Az a kétszer fél óra nálam nem jött össze. Mindkét számhorodást kétszer kellett kezdeményeznem. Amikor a Telekomhoz szándékoztam átmenni Dominoba, akkor valami Telekomos rendszerhiba miatt hiúsult meg, mehettem be mégegyszer.
Amikor vissza a Yettelbe akkor pedig a Yetteles csaj írta el anyám nevét és ezért nem ment át a számom, még egy út a Yettelhez... -
törölt tag
románoknál nagy feneket kerítenek a (hordozással) megszerzett számok statisztikájának.
Főleg a digit magasztalják. Aztán egyik cikkíró sem néz a számok mögé: hiába volt 100.000 hordozás a digimobil irányba 3 hónap alatt, ha az ügyfélbázis csak 10.000-rel nőtt.
Szóval ha a részvényeseknek van eszük, akkor nem a hordozások számát nézik, hanem az ügyfélkör bővülésének számát. -
dr.ótos
csendes tag
válasz
INGJOKE #50869 üzenetére
A lényeget leírtad.
Nem kekeckedésképp,de ha egy yettel-s előfizető tesz egy vargabetűt,párnapos számhordozással,majd vissza a (yettel) flottába,akkor csak bonyolítják a helyzetet,mert a végeredmény ugyanaz.
Ígyis-úgyis,yettelből - yettelbe,egy feleslegesen(?) közbeiktatott ügyfélbazgatással összekötve....Hajrá... -
válasz
kekedi #50868 üzenetére
Nyilván ha tudsz szerezni egy igazolást akkor a Yettel üzletben megcsinálják simán, de nyilván se a Yettelnek se a Küf-nek nem üzlet, ha Yettelesből csinálnak olcsóbb Yettelest. Ebben szerintem minden bent van, ha nem akarsz 2x max fél órát ügyintézni úgy hogy sok helyen(plázák) van Yettel és a másik szolgáltatók is, azért hogy kevesebbet fizess, akkor ne tedd.
-
kekedi
senior tag
válasz
sifarr #50866 üzenetére
Ezt írják a honlapon :
"Meglévő számlás és kártyás Telenor előfizetés nem váltható át a Kedvező Üzleti Flotta által kínált tarifacsomagokra!"Ezt másképpen nem lehet értelmezni csak is úgy hogy ha telenoros (yetteles) vagy akkor nem mehetsz át a KÜF be.
Én is szeretnék átmenni, de emiatt meg sem próbálom.
Bár most már jó lenne pontot tenni a végére, mert mindig megcsillan a remény ilyenkor nálam, hogy akkor mehetek számlás yetteleskent oda és nem kell ide oda hurcibalni a számom, amihez totál nincs kedvem.
-
sifarr
senior tag
válasz
csabzsír #50865 üzenetére
Írtam pár napja a KÜF nek,ők is azt mondták csak idegen szolgáltatótól lehet belépni hozzájuk.
Még az is lehet, hogy az ügyintéző sem jól mondta - szerintem.
A KÜF táblázata, de a honlapja szerint is csak az akciós BUMM csomagnál írja, hogy kizárólag számhordozás során vehető igénybe. A többi csomagnál ilyen feltételről nem írnak.
Így a többi csomagra nézve akár igaz is lehet, hogy nem kell a számhordozás, ahogy a feltételeknél írják.
Csak a BUMM egy nagyon jó csomag a sokat beszélőknek és netezőknek, biztos, a legtöbben ezt szeretnék választani. -
AtHoS
nagyúr
Telekomhoz hordozást fogalmam nincs, de elnézve a weboldalukat 1414-en elvileg intézhető [Számhordozás telefonon és üzletben]
A flottaigazolás kérése ill. a Yettelhez történő hordozás a megkapott igazolással viszont lehet neten intézni otthonról közben sört/bort/egyebet szürcsölgetve kényelmesen. Ki kell nyomtatni, majd aláírni és jó minőségben befotózni/szkennelni és az aláírt digitalizált dokumentumot elküldeni egy megadott email címre, de ez le is lesz írva a megküldött flottaigazolás email-ben
Más:
Kicsit jobban elolvastam a elfogadandó feltételeket, melynek utolsó bekezdését idézem:"Az Előfizető tudomásul veszi, hogy magánszemély esetén legfeljebb 5 darab, számlás hangalapú előfizetést és 5 darab számlás mobil internet előfizetést vehet igénybe, melyek közül – más flottából (azaz a Yettelnél nyilvántartott eltérő cégcsoportkóddal azonosított eltérő flottából) történő átmigrálás esetét kivéve – egy előfizetés sem lehet meglévő Yettel előfizetés (sem számlás, sem kártyás előfizetés). Szolgáltató ezen darabszámot meghaladóan indokolás nélkül jogosult az újabb előfizetői szerződés megkötését megtagadni."
Én ezt úgy értelmezem, hogy más Yetteles flottából nem kell más szolgáltatóhoz elhordozni a hívószámot, hanem lehet egyből migrálni KÜF-be.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Figur10 #50852 üzenetére
Igen, elhoztunk egy A52 Samsungot (6GB RAM-os, nem is értem ez az infó miért nincs az árlistában feltüntetve
) a minimális kezdőrészlet + 22 havi törlesztő konstrukcióban a szerződés megkötésével egyidőben. Számhordozás pedig "csak" a jövőhétre van beütemezve.
Szerk.
Kedvezményes telóvásárlást az előfizetés fennállása alatt bármikor igénybe tudod venni. Én 2020 év végén léptem be a flottába (készüléket nem vettem akkor) és tavaly május-június magasságában "vettem" egy A72-t -
Hunter2
addikt
sziasztok, az lenne a kérdésem hogy az IT services flottában van lehetőség kedvezményes készülék vásárlásra? A feleségem váltana telefont és már 2-3 éve náluk van előfizetése.
A menjek be a telenor/Yettel-be és kérdezzem meg típusú válaszokat kérem mellőzzük. Köszi. -
Figur10
tag
Szia!
Csak azt szeretném megkérdezni, hogy már most tudtatok készüléket vásárolni?
Nekünk azt mondták az üzletben,(Yettel) hogy csak a számhordozás megtörténte után lehet készüléket vásárolni.
Lehet, hogy fére informáltak?
Remélem azért még nem buktam a kedvezményes készülék vásárlást. -
AtHoS
nagyúr
válasz
csabzsír #50850 üzenetére
Nincs szabály, barátomnak pont most lett intézve yettel-telekom domino-küf számhordozgatás. 14én (hétfő) intéztük a telekomhoz hordozást, 17én (csütörtök) 21h környékén már telekomnál volt, 18án pénteken lett kitöltögetve a küfbe kerüléshez weboldalon az űrlap, még aznap megérkezett az engedély, tegnap pedig yettelnél személyesen lett intézve a belépés kedvezményes telefonvásárlással egybekötve. 23a (szerda) 20h-24h közé van tervezve a számhordozás telekomtól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest