- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
Valaki meg tudná nézni, hogy iphone x, vagy újabb iphone mennyibe kerülne a Telenor-nál EQ Aktív XL+ csomaggal?
-
vizimento
senior tag
IqPro-hoz akartam menni korlátlan EU voda előfizetésre.
Megrendeltem, Dec 11-én küldtem el nekik az elengedő nyilatkozatot az előző flottámtól.
Azt mondták 4 nap az átfutási idő. Azóta 21 nap telt el, de még mindig nem él! Csak egy új SIM-et kaptam, ami még nem él (a régi meg még igen). Ha hívom őket vagy fel se veszik, vagy megígérik hogy utána néznek és visszahívnak, és még sose hívtak vissza.
Másnál is ilyen körülményesen ment? Ennyire megbízhatatlanok? Vagy csak én vagyok ilyen "szerencsés"? Azért az ígérthez képest ötszörös idő után kezdem elveszteni a bizalmam és a türelmem! -
4Grider
nagyúr
-
martonl
senior tag
Új EQ-nál ha adatmegosztót is szeretnék a fő kártya mellé, arra is van külön belépési díj?
-
seller007
tag
Sziasztok,
Jól olvasom a flotta összehasonlító táblázatot?
Forensis FLAT a legolcsóbb az alábbi paraméterekre:
- nincs hűség (1-2 hónapra kellene)
- korlátlan hívás & SMS belföldön mindenhova
- adat nem érdekes (magán számom jó erre)
Köszönöm szépen! -
petir
senior tag
válasz
w.miki #48077 üzenetére
Figyelj ha csak net kell , korlátlan adatkártya 5250Ft itt / 5000 belépési.
Most ugye itt már belevettél készüléket is.. igy pláne EQ* ha kötsz hűséget 2 évre akkor hozhatsz ki készüléket is olcsóbban. Ha beszélgetnél is akkor inkább Unlimited csomag itt korlátlan beszéd minden irányba... 13 GB nettel pl 5250 Ft hang alapú kártyánál 10000 + áfa a belépés..
*EQ = Credit Core Prime Kft. = Kedvező üzleti flotta.... ez mind egy hülyeség 🤣
-
-
w.miki
veterán
Ajánlanátok néhány flottát, amiben sok a net, és van egy kevés beszéd.
Illetve lehet, hogy csak a net elég is, beszélgetés nem is kell.
Telenor-os lenne a legjobb, de bármi szóba jöhet, amibe magánszemély be tud lépni. -
4Grider
nagyúr
válasz
Dracula72 #48071 üzenetére
Egy szóval nem írtam, hogy a Netfone esetén a virtuális szolgáltató nevére kellene íratni a számodat. Kérdésre válaszoltam, hogy mit takar a táblázatban az adott sor.
(De tény, hogy még egy entert kellett volna ütnöm a második mondat után, hogy másnak is egyértelmű legyen, hogy a hozzászólásban két dologgal foglalkoztam.) -
4Grider
nagyúr
válasz
dmspore #48068 üzenetére
A Netfone-t nem javaslom, nincs náluk VoLTE. eSIM-képes telefonoknál ez óriási hangminőség romlás, ha nincs épp 3G, vagy csak natúr 2G-re vált le híváskor a telefon.
A flottakezelő nevére át kell íratnod a számodat. Én személy szerint ezt több okból sem javaslom, nem véletlenül van a táblázatban sora. -
dmspore
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg melyik flotta érné meg a legjobban? Mindenképpen Telekom kellene az eSIM (és multiSIM) miatt. Magánszemélyként venném igénybe.
Amiket néztem: Forensis (nekem ez a legszimpatikusabb, főleg, hogy nagyon rugalmas), Agnatel, Netfone.
Az, hogy a flottakezelő nevén lenne a szám, pontosan mit takar?
Hogyha kilépek a flottából, visszakerül a nevemre a szám?Jelenleg Telekom Domino díjcsomagot használok, viszont sajnos már nem igazán elég, a Telekom saját előfizetéseit pedig a flottákhoz képest drágának és kevésnek találom (illetve "igazságtalan" a magas percdíj és a nem másodperc alapú számlázás).
Köszönöm!
-
gyendre2
tag
Sziasztok !
Kamionos rokonomnak keresek flotta, olasz - német o. - ausztria - románia útvonalakon jár.
Tapasztalatai szerint a vodafon nem elég jó, jelenleg az van neki. Milyen korátlan / sok netes flottát tudnátok ajánlani külföldre ? Aki esetleg hasonló utazó megoszthatná neki mi vált be -
hirsch4700
csendes tag
Sziasztok!
Lecserélném a telekom korlátlan mobilnetemet, tud esetleg valaki véleményt mondani a Triconnect valamelyik mobilnet csomagjáról? Főleg az 1TB vagy 1TB+ érdekelne, de bármi infó jól jön.
Köszönöm.
-
Maist
senior tag
Üdv. Az EQ (CP) flottában a Telenorhoz való tarifacsomag/szám visszavitelnek van-e valami határideje? Nekem csak adatmegosztós internetem van tőlük, meg ismerősömnek is, ezeket a kártyákat ugye felhívni sem lehet, e-mail-ben persze nem kerestek, így gondoltam az itt megtalált lemondó nyilatkozatot kitöltöm, feltöltöm, de nem rohannék vele most, ha nincs valami közeli véges határidő erre.
-
Aki ismeri, tudja ki ő.
Lambert Attila másnak is írt? -
csacsi67
addikt
Mi volt annak Pécsi cégneka neve aki oglalkozott flottás csomaggalaz IQ kivül? Müködik még? Köszi
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Nézem az IQpro csomagot kifejezetten a korlátlan mobilnet miatt. A kapott SIM kártyát 4G routerbe szeretném használni és azt osztanám meg a házamban. Erre alkalmas ez a kártya? (Magyarán nem 1db eszközhöz van kötve annak használata?)
-
kurtuzov
senior tag
válasz
floratm #48051 üzenetére
Én csak Vodánál tapasztaltam nagyon durva belassítást (64kbps), illetve teljes net megállítást, de évekkel ezelőtt. A Telenor 256 kbps-re kellene csökkentse és többször írták már nálam jobban hozzáértők, hogy a Tnor adatmonitorozási rendszere nem túl cizellált, nem figyel adatforgalom típust (pl nem különböztet meg torrentet meg fizetős tartalom stream szolgáltatást), nem tud differenciálni különböző csomagok közt. Csak lassít, de akkor mindenkit ugyanannyira. Szerintem itt az évvége miatt lassult be a minimál neted is. Pl éjszaka, illetve más cellákban is ki kellene próbálnod.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest