- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dracula72
senior tag
Not Found
The requested URL was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Pár hónapja is találtam pár ilyet. Lehet ugyan ezek voltak? Törölni kellene.
-
Dracula72
senior tag
Hmm. Probléma az oldal megkeresésekor.
Nem lehet a(z) tienscsapat.site-mlm.com helyen lévő kiszolgálóhoz csatlakozni.
Alatta a Vasas Szakszervezeti Szövetség
404
Oops... Page Not Found! -
Dracula72
senior tag
Pedagógusok Szakszervezete összefoglalóban
404-es hiba
A keresett oldal nem található -
Dracula72
senior tag
LIGA Szakszervezetek az összefoglalóban
Not FoundThe requested URL was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Lehetne ezeket törölni/javítani?
-
Dracula72
senior tag
Kalandlövészet az összefoglalóban
Website Moved
This site has been moved to a new server.
Follow these instructions to clear your DNS cache and possibly restore this site. -
petir
senior tag
Mindenre van esély bár erre kicsi - ugye ezek nem publikus csomagok most dolgozói csomagokat kaptuk meg amennyire én tudom . Azt meg talán nem szüntetik meg
Mondjuk ez a tarifa váltás érdekes dolog , felfelé lehet vissza nem. Míg Péterék kezelték ebből nem volt gond...Én pl nyaralások alkalmával rendszeresen ugrottam felfelfele net miatt hó végén szóltam Anitának visszarakott kisebb csomagba.
Amit tőlem elvettek a konferencia hívás , ingyenes volt. Most havidíjas.Amúgy Péter új az árak újratárgyalását írta 2 év múlva - meglátjuk.
Ami biztos szám a miénk szóval e miatt nem kell izgulni illetve árakban a publikus csomagok alatt vagyunk tehát rosszul nem jártunk továbbra sem.
-
Dracula72
senior tag
Herbalance az összefoglalóban
404
Page not found
új elérés: https://www.herbalance.hu/index.php -
nmolnar
csendes tag
Nekem is megtörtént a névre írás. 4 előfizetés mindegyik adatmegosztóval. Külön egy korlátlan adatkártya, szintén adatmegosztóval. És kértem tőlük (úton van) még egy korlátlan adatkártyát. Eddig minden simán ment és azt mondták 1 év múlva, a hűség lejárta után sem fognak árat emelni. Legyen így.
-
noorbertt
őstag
válasz
kurtuzov #47505 üzenetére
Igen, elég nagy bibi.
Nálam a fűtés vezérlés és a kamera rendszer is nettol függ.
De segítőkész volt a csajszi, mert miután mondta hogy én értettem félre ezt a korlátlan adatmegosztót ami nem létezett a kártyámhoz felajánlotta hogy vehetek extra adatot az előfizetés mellé.. -
kurtuzov
senior tag
válasz
nimfas #47500 üzenetére
Ahogy Viktor0610 is írja, nem a SIM névre átkerüléssel van a bibi, hanem hogy milyen csomag lesz az adott SIM-nél átírás után. Azért sejthető, ez most rendezve lesz. Nagyobb kérdés mi lesz egy év múlva.
-
nimfas
addikt
Engem a héten hívtak fel.... kedden.
Áttették a beszéd kártyát, a korlátlan netes kártyát és a MEGOSZTÓ kártyát is.
Direkt rákérdezett az ügyintéző srác a Telenortól, hogy kell-e a megosztó is, mert nem lát rajta forgalmat.... ami érdekes, mert a megosztó van elvileg az otthoni routerben. (Hacsak ki nem cseréltem a telefonban lévőre... )
Szóval mind3 kártyám átkerült az én nevemre!Sajnos a fel-le módosításról nincs infóm, én bőven beleférek a havi 275 percbe.
Korlátlan netem van, szóval az adatkeret sem fogy el.. -
kásás
tag
Sziasztok!
EQ flottásoktól érdeklődnék, akik most léptek be, vagy íratták névre a sim-et. Vegyes információim vannak bizonyos kérdésekben.
-Szerződésben a tarifacsomag váltásról mit írnak? Gondolok itt arra, hogy fel-le lehet módosítani a csomagot, illetve a hűség újraindul tarifa módosításkor?
-Az adatkeret elfogyásakor mit írnak a szerződésben mennyire lassítanak?
-Új belépésnél számlaelőleget kér a Telenor? -
Én még megvárom jövőhéten milyen céges csomagot kapok és az alapján döntök majd az Eq korlátlan beszédes simről.
-
válasz
kurtuzov #47499 üzenetére
Nem tudom a pontos sztorit.
Az biztos, hogy az adatmegosztót az átírás előtt át kell váltani valamilyen más mobilnetes csomagba.
Amit -ha jól sejtem- a háttércsoport visszavált adatmegosztó tarifába az átírás után.
Ahogy hallottam, vannak olyan kártyák, amik valamiért nem kerülnek vissza az eredeti csomagba.
Ez teljesen jogos panasz, amit ki kell vizsgáljanak, meg kell oldjanak. -
nimfas
addikt
válasz
kurtuzov #47499 üzenetére
Engem a héten hívtak fel.... kedden.
Áttették a beszéd kártyát, a korlátlan netes kártyát és a MEGOSZTÓ kártyát is.
Direkt rákérdezett az ügyintéző srác a Telenortól, hogy kell-e a megosztó is, mert nem lát rajta forgalmat.... ami érdekes, mert a megosztó van elvileg az otthoni routerben. (Hacsak ki nem cseréltem a telefonban lévőre... )Szóval mind3 kártyám átkerült az én nevemre!
-
kurtuzov
senior tag
válasz
Viktor0610 #47498 üzenetére
Tehát ha jól értem, akkor jelen állás szerint mind az EQ, mind a Telenoros ügyintézők szóbeli tájékoztatásával szemben az elkerülhetetlen átíráskor vége a korlátlan adatkártya mellé járó adatmegosztóknak?
-
-
noorbertt
őstag
Nálam is megtörtént az átállás..
Átrakták az unlimited XXL csomaghoz kért adatmegosztó kártyát valami hipernet home + ba. Telefonon történt a szerződés kötés és ott külön kérdeztem is hogy minden marad e és a korlátlan adatmegosztó is és egy tiszta érthető igen hangzott el..Telenort hívtam, ott panaszkezelés lett belőle, hazudtak 30napos írásos megkeresést..de a csajszi szerint valószínűleg én értettem félre mert az a szám (adatmegosztó) elvileg sosem volt korlátlan.
Péterrel sikerült beszélni szerencsére és ír a Telenornak, remélem hamar rendeződik a dolog mert perpill ott tartunk hogy van egy előfizetésem ami nem kell és nincs netem, mert persze az egész úgy derült ki hogy elfogyott a zinternet.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Én is azért gondoltam, hogy törthavi az átállás miatt. Mi lehet a Mobilvásárlás szolgáltatási díjai? Számlát én is csak egyről kaptam, Telenor oldalán mindhárom fent van. Valami nagyon nem stimmel. Még mindig a DPI Alapot jelzi díjcsomagnak, és valami 5890Ft megrendelt szolgáltatás van beállítva. Ez mi a fene lehet?
-
pinnacle
nagyúr
EQ-s Telenoros átállítás 3 számon megtörtént. Azt mondták már náluk is meg lehet rendelni az eseti adat bővítést, kedvezményes áron. Ma jött egy ilyen számla. MI lehet ez, valami törthavi számlázás? Mobilparkolás volt. Érdekes, hogy nincs rajta telefonszám. Most látom az online felületen, hogy mindhárom telefonszámon ilyen számla van. Idáig egy emailt kaptam. Csak az egyikkel volt mobilparkolás.
-
-
törölt tag
válasz
fojtviki #47480 üzenetére
Valószínű.....
Mivel átadják a számokat a telenyomornak, már semmi erdekérvényesítésük nem marad.
Viszonteladók lettek.
Mikor kiléptem, azt sem tudta az ügyintéző mi van, azt mondja: nem a nevemre van kiállítva a kilépési ! Közben rájött, görgetni kell a nevek között !!!
Alig talált meg annyi név volt......
Nem jött be szerintem ez a rabláncos sztori nekik !!! Én még időben léptem.....majd figyelem 1 év után az áraikat.... -
Tombi
őstag
válasz
Tamas1982.1 #47486 üzenetére
Korlátlan netes EQ csomagra lehet telefont kihozni részletre? Már folyamatban van az átírásom.
-
zzola
titán
válasz
Tamas1982.1 #47484 üzenetére
Nem hinném!
A te neveden van a sim? -
Tamas1982.1
tag
EQ-s korlátlan netes adatkártyára ha rendelek MyTV-t akkor annak a díján kívül számláznak majd valami “büntetést”, hogy nem csak netre használtam?
-
goped
csendes tag
Hurrá siker. Spambe mentek a leveleim....gmail.com-os.
-
goped
csendes tag
válasz
RoyalAirForc #47481 üzenetére
Én 2, azóta semmi
-
EQ flottánál emlegették, hogy valami nagy flotta be fog fuccsolni. 17000 számról beszéltek, de nem tudom melyik flottára értették
-
adam1400
tag
hóközi iqpro kilépéskor kiszámlázzák a teljes hónapot?
-
StLui
veterán
Segítségeteket szeretném kérni. T-Mobil domino-t használunk, 4 telefonszám, amióta van 30-as azóta t-mobilos vagyok, nem nagyon merek máshoz menni, pedig a Voda Go MIni elég lenne. Szóval kéne 100-200 perc belföld, és akár 1GB net is elég, pláne ha van korlátlan közösségi. Szóval ehhez keresnék t-mobilos flottát ha tudtok valamit ajánlani.
-
zzola
titán
válasz
Tamas1982.1 #47472 üzenetére
Van.
-
Tamas1982.1
tag
Sziasztok!
Van olyan Vodafone flotta ahol lehet telefont venni törlesztőre? (Kaució, előleg nem számít)
-
zozimoto
aktív tag
Hali.
Jól olvasom hogy 5e FT korlátlan net az iQpro-nál? Semmi más előfizetési díj nincs? -
szabog74
aktív tag
válasz
csabiks #47460 üzenetére
Nagy változásokat csak a netcsomagoknál látok:
Mini 1905Ft (110 perc, 20db SMS, másodperc alapú, 12.7Ft/perc, nincs internet)
Maxi 3117Ft (200 perc, 0db SMS, másodperc alapú, 8.89Ft/perc, 1.5GB internet)
Korlátlan 7891Ft (korlátlan belföldi beszélgetés, 50db SMS, 4GB internet)4GB +202Ft, 7GB +368Ft, 13GB +1339Ft, 24GB 1782Ft, 50GB +2824Ft, korlátlan +4568Ft
-
szabog74
aktív tag
IT Services új tarifákat látta már valaki?
-
Fifi
őstag
válasz
ChillDown #47454 üzenetére
Rosszul értelmezed!
Az összefoglalóban lévő táblázatban az EQ -nál nem a 13GB-os adatkártya kerülne 1.341,-Ft-ba, hanem ez az alap csomagra rakodó extra felár, tehát 2.900,-Ft + 1.341,-Ft.
DE az árak már nem ezek.Hangalapú SIM-ek aktuális árait ezen az oldalon találod meg.
Régről van egy listám az adatkártyákhoz, nem tudom ez mennyire aktuális még, a korlátlan ára, az 100%, hogy most is ennyi:
-
ChillDown
csendes tag
CP (EQ) adatkártyáknál pontosan milyen benne foglalt adatkeretek vannak és mennyiért?
Kicsit hihetetlen, hogy 13 GB 1341 Ft, miközben IQPro-nál ugyanez 2435 Ft. CP-nél ha csak adatkártyát szeretnék még mindig 5000 Ft a belépési díj? Mennyi idő kb. amíg aktívan kezembe kerül a kártya?
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- ASUS notebook topic
- AliExpress tapasztalatok
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Dell Latitude 7420, 15,6" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás számla,
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest