- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabiks
senior tag
válasz
stickermajom #47599 üzenetére
Mult heten csinaltam, postaztak a szerzodest, telenorba 5 perc volt elintezni!
-
csabiks
senior tag
Sziasztok!
Eq flottaba 10e a beugró? Csak 1x kell fizetni? Most hogy a szám maradhat a nevemen, elgondolkoztam a váltáson. Jelenleg IT Services - vagyok, viszont itt nincs lehetőség több internetre
-
csabiks
senior tag
IT flottara minden problema nelkul sikerult aktivalnom a 100 gigat, mytelenor appban.
-
csabiks
senior tag
Sziasztok!
IT Services flottaban vagyok mar vagy 3 eve, erdeklodnek, hogy nagyobb internetcsomagra nincs lehetoseg valtani? 10 giga lenne a max? mytelenor appban +2690 a +5 giga,de annyiert az sok
-
csabiks
senior tag
sziasztok! a velemenyeteket szeretném kikérni:
adott egy panel lakas, 3 eszkozt szeretnék nettel ellátni, nem baj ha belassitjak nem toltok szinte soha (youtube menjen). melyik flotta lenne nekem idealis? valamilyen hordozhato wifi routerbe tenném, azt jo lenne ha kezelne out of the box.
az iqpro 2530ert mennyire korlatlan?
-
csabiks
senior tag
válasz
Create. #26284 üzenetére
én is ebbe a flottába vagyok , és nálam se tudták aktiválni a netet, azt mondta telefonon hívjam őket, mert ő nem lát bele a kedvezményekbe (felhívtam az ügyfélszolgálatot és gond nélkül aktiválták a következő hónapban), egyébként semmi gondom nem volt az elmúlt 3 hónapban velük
Egyébként én előfizus telenoros számot vittem tovább, minden gond nélkül (ami előtte feltöltős telenoros volt).
-
csabiks
senior tag
DPI-be meglévő telenor előfizuval csak úgy tudok belépni, ha előtte átviszem egy másik szolgáltatóhoz a számom?
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Vicces képek
- Gaming notebook topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eFootball
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest