- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkomlosi
aktív tag
-
csacsi67
addikt
válasz
Dr Bubo #41043 üzenetére
Fog változás történni ma beszéltem velük 2-3 GB csomagok lesznek és a alap perc is változik 270 percre brutto 2000 körül lesz . Pont a számlázás miatt beszéltem velük valamint erre is rákérdeztem .Sajna a vodánál a 2 év hüségnél nem lesz lehetöség a készülék vásárlásra. Valamint a T fog számlázni.
kano
Tudod ezt nyomon követni nem tudom én sem mivel amikor bejött ez aT csomag egyböl beléptem az sem tudom mennyi ideig nem kaptam számlát. Én elutaltam a 20160 ft .Remélem április honapban nem 30 ezer lesz
-
csacsi67
addikt
Lesz változás az EQ nál most van olyan csomag 1335 havi brutto ebben benne van ha jol tudom 230 perc bármely irámyba utánna bruttó 5 ft másodperc alapon és 100 mega net. De változnak a csomagok és bövülni fog a net . A 100 mega után lassitás van de simán tudod használni .ettöl jobb csomag gyereknek nem kell ha tud vigyázni a percekkel.
-
tkomlosi
aktív tag
sziasztok,
érdeklődnék, hogy a szanga flottában a social és connect pass benne van a csomagban vagy a 200 mb (vagy választott csomag) adatból minden levonásra kerül?
köszönöm
-
kory24
őstag
válasz
gingerbalm #41031 üzenetére
Tud róla hívni. Iqpro-nál az adatkártya nem a szó szoros értelmében adatkártya, csak akként használandó, de hívás fogadás /indításra is használható
Tapasztalatból írok, nem csak elméleti...
-
antal750
aktív tag
válasz
kory24 #41027 üzenetére
Heló
Érdeklődnék,ha ez van kérve: íqpro "4 GB adat+net (150 Mbps): br.1402.-Ft (ha elfogy, akkor korlátlan 66Kbps) <EU=3GB
Rendelnék 2db kártyát magamnak és az asszonynak,flottán belül korlátlanul lehet beszélni ha jól értelmezem.Tehát egymást ingyen hívhatjuk.Ilyenkor van még valami plusz költség,vagy valóban csak a 2x 1402 ft havidíj van?? -
törölt tag
Hello Urak,
Elvesztem a rengetegben, egy kis segítség kellene.
Jelenleg a Telenornál van feltöltőkártyám. Az igényem 2-5GB net; 60-100perc beszéd/hó. Tudnátok segíteni melyik flotta lenne számomra a legideálisabb? Napokon belül két simes telóm lesz, ha ez befolyásol. -
kory24
őstag
Ha nem korlátlan netet kérsz, hanem valamelyik net csomagost, akkor azzal lehet hívást fogadni és telefonálni is.
De egyetlen hívás is aktiválja a 80+80 perces csomagot, tehát akkor már célszerű le is beszélni azt, mert azt ki kell úgyis fizetni.
De ha az adott hónapban egyetlen hívás /sms sem indul kifelé akkor csak a net csomag ára számlázódik.
-
gábor-ka
tag
A beszédcélú SIM és net apn mindig kizárják egymást?
-
gábor-ka
tag
Valoszinuleg hulyeseg, de eszembe jutott valami.
Ugyebar a Telenor mar nem ad adatmegosztot a korlatlan nethez. Mi lenne, ha elofizetnek egy nem korlatlan netre adatmegosztoval, majd X ido mulva szolok nekik, hogy tegyek at korlatlanba? -
atala
addikt
A lányomnak keresek olyan díjcsomagot aminél az adat a lényeg. Telefonálni keveset szokott, de internetezni annál többet.
Olyan flottás csomag kellene amiben legalább 1 GB adat van, és a legolcsóbb.
Néztem az iQpro nevezetűt. Ott 4 GB internet van és csak 1575 Ft.
Ahhoz viszont ajánlás kell. -
4Grider
nagyúr
válasz
BazsaKing #41010 üzenetére
Ennyi pénzért biztosan korrektek. Mivel nincs hűség, a megbízhatóság lényegtelen. Egyébként nincs ember, aki megmondja neked 100% biztonsággal, hogy egy flotta fél év múlva is tutira működik. De ha nem, akkor maximum átmész egy másik flottához, ameddig nincs belépési díj, veszteni sem vesztesz semmit...
-
BazsaKing
újonc
Roamingra nincs szükségem. Csak internetet szeretnék korlátlant nekem ez tűnt szimpatikusnak telenoros vagyok ahol lakok teljesen jól működik ahogy tesztelgettem. Arra lennék még kíváncsi, hogy mennyire megbízhatók, korrektek ?
-
BazsaKing
újonc
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy valaki használja/használta a triconnect szolgáltatót ? Írnátok véleményeket?
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest