- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sayuar
senior tag
Vegyük újra: mitől is jók a "magyar" flotta díjcsomagok?
Semmitől...Románia, Digi Mobil:
Előfizetési díj: 10 Euró (áfás ár)
Díjak:
Románia mobil: díjmentes, korlátlan
Románia vezetékes: díjmentes, korlátlan
EU mobil: díjmentes, korlátlan
EU vonalas: díjmentes, korlátlan
Havidíjban foglat adatforgalom: 5GBA fenti előfizetésre 50% kedvezményt kapsz, ha TV ÉS Internet előfizetést is vásárolsz a digitől.
Vagyis 5 EURÓ !!!!
1500 HUFAkkor most mindenki számoljon utána, hogy kit mennyivel húz le a szolgáltatója.
-
n@p@lm
őstag
válasz
smmark #12969 üzenetére
KEF.
ha nem változott azóta:
havidíj : 2540 forint ebből lebeszélhető 1905 forint. 2 év hűség vállalásával!
csoporton belül értelem szerűen ingyenes.
percdíjak (bruttó díjak), másodperc alapon:
voda irány --> 10,16 forint
más mobil --> 15,24 forint
vezetékes --> 10,16 forint
sms --> 19,05
első 40 sms ingyenes de csak voda hálózaton belül!
internet:
100 mb --> 1000 forint
500 mb --> 1625 forint
2 gb --> 2438 forintha ez már módosult jöhet az újabb infó
-
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Értelmezésem szerint a dpi flottában van egy alap előfizetési díj és pluszban egy mobilinternet. Jól gondolom?
MADcat
Néztem én is a forensis flottát, de többen írták, hogy ott nem a saját nevén van az előfizetés. -
Vangelis
félisten
huh----
DPI ben nem olcsó az alma!!!
iPhone 5S 16 GB
1111153
ezüst
iOSelérhetőség: limitált 323 990 Ft
-
Most nézem a Forensis korlátlan flotta nem is olyan rossz.... Még a 6500 évi díj mellett sem!
-
Zirowe
nagyúr
Megkérnék mindenki, hogy a továbbiakban ne írjátok nekem KEF flottával kapcsolatban.
Amit megoszthattam, azt már leírtam ide, többet privátba se fogok mondani, az ilyen jellegű privátokra egyszerűen nem fogok válaszolni. -
dptrsk
addikt
Valaki aki próbálta/ki tudja próbálni megnézné, hogy DPInél elérhető-e az LTE hálózat, valamely hangelőfizetéshez tartozó netcsomaggal?
-
szokeherceg
tag
Sziasztok, lassan lejár a tmobile like szerződésem, szeretnék hasonló flottát. Ami nekem fontos:
-közvetlenül a szolgáltatóval szerződés
-2-3k közötti havidíj
-mobilnet
Percdíjjak annyira nem fontosak, ha tudtok ilyet ajánlani ne fogjátok vissza magatokat légyszi -
Vangelis
félisten
válasz
stickermajom #12979 üzenetére
Olyan mintha normál telenoros voltál.
CSak készüléket nem vehetsz bárhol.- -
kásás
tag
válasz
stickermajom #12977 üzenetére
Mytelenor-ban az e-számlát és az e-hívásrészletezést is meg lehet rendelni.
-
stickermajom
addikt
Sziasztok!
DPI alap flotta eseten meg lehet rendelni a Telenortol az e-szamlat? Mert ugye webes felulet ha jol tudom fel evig nincs. Lehet, csak atsiklottam a valasz felett, ez esetben elnezest kerek.
Udv
-
Dody90
csendes tag
Sziasztok! 1 órája olvasgatok vissza, de konkrét kontaktot nem találok a DPI flottához, közel 13.000 hozzászólás van. Igen, az 1. hozzászólást is elolvastam: érdeklődj a fideszeseknél. Kösz. A csomaggal tisztában vagyok, szeretnék belépni, csak nem tudom kihez forduljak. Kérlek segítsetek!
Előre is köszönöm!!Dóri
-
Zirowe
nagyúr
válasz
smmark #12969 üzenetére
A flyert sajnos nem oszthatom meg, de kb 2600ft körüli a havidíj, 10ft körül voda és vezetékes, 15ft körül a többi hálózat, net nincs, kb 1950ft lebeszélhető, ez az alapcsomag, amit én láttam.
Aztán lehet, hogy van olcsóbb is, elvileg kéne lennie.
Illetve azt hiszem egy ember vihet még +5 főt.Ha már hallott róla, akkor nyaggassad vagy kérd meg, hogy mondja meg ki tud több infót adni, de szerintem ne hagyd magad.
-
Ronyman
aktív tag
válasz
MADcat #12967 üzenetére
Azért arra figyelj, hogyha anyósod nem állami dolgozó, (pl. olyan óvodában dolgozik ami egyházi fenntartású - nálunk elég sok van ilyen) akkor nem léphet be a KEF-es flottába. Sőt én úgy tudom, hogy az önkormányzati dolgozók sem léphetnek be, mert azoknak külön flottát tartanak fent.
-
smmark
újonc
válasz
Zirowe #12966 üzenetére
sziasztok, a munkahelyi HR-esek hallottak már a dologról csak segíteni nem tudnak. Nekem lejárt a hűségem és több lehetőség közül kéne választanom, ezt a KEF-est gondolnám a legjobbnak ezért várom az infókat :-)
ebből a "voda flyer"-ből nem lehetne, hogy megossz velünk pontos adatokat? sokat segítene! köszi szépen! Mert ha mégsem éri meg a várakozást addig csak dobálom a pénzt a meglévő előfizetésemre! :-) -
Zirowe
nagyúr
válasz
Drenadar #12965 üzenetére
Természetesen a munkahely hr-esére gondoltam.
Csak azt nem értem, hogy a kef portálon alacsonyabb percdíj szerepel, mint a voda flyeren (4ft alatti vs kb 10ft-s) és az előző t-s árak is fent vannak, azok meg picivel vannak 4ft felett, aminél ugye a voda kevesebbet ajánlott.
-
-
Ronyman
aktív tag
válasz
Zirowe #12955 üzenetére
Hidd el szeretnék belépni a KEF flottába, de nem tudok. Mindenhol az van, hogy keressem a flotta kapcsolattartót. Az iskolában ahol dolgozom az igazgató nem tud semmit. Próbáltam írni a KLIK-nek, mivel ő üzemelteti az iskolát, de nem válaszoltak.
Próbáltam az igazgatót piszkálni járjon utána, de csak annyit mondott, hogy a tankerületen belül is nagyon kevesen kaptak, csak a felsőbb vezetés. Úgy gondolom, hogy simán KLIK-nél dolgozó tanárként nem fogok csak úgy flotta előfizetést kapni. Szerintem tanárként csak a KEF hozzátartozói (flotta) ajánlatot vehetném igénybe [link]. Gondolom ezt nem olyan tarifával számolják, mint az újságokban megjelent.Szerinted, hogy derítsem ki kit kell keresni a flotta miatt? Tudom magam igazolni pedagógus igazolvánnyal, illetve munkáltatói papírt is kérnék, de szerintem ez nem egyenlő a flottaigazolással.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Ronyman #12934 üzenetére
Ha van lehetőséged KEF-re való belépésre, akkor szerintem mindenképpen azt válaszd a dpi helyett.
Kérdezd meg az egyik munkatársadat vagy a főnöködet, hogy hogyan lehet belépni, nekem első nap küldtek mailt egy belső oldalas linkkel, ahol az elérhető infók közt a KEF-es dolgok is vannak.
Megyek majd én is, amint novemberben lejárt a mol flottás hűségem.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest