Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz
szkaroly
üzenetére
Veled sem lehet egyszerű jól kijönni

Őszintén sajnálom, ha megbántottalak azzal, hogy a nickneved kimásolása során hibát vétettem és az S betűt nem másoltam ki. Később beállok a sarokba és megpróbálok megbánást és bűnbánatot gyakorolni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
1. Nem bonyolult... Gondolná az ember
Na de a válasz: ha van gyereked, unokád, aki tanul / barát, aki oktatásban dolgozik az megveszi neked.2. kár veled vitatkozni, mert nem éri meg. Vásárold meg a legolcsóbb dzsunka PC-t Xiangcsengtől, egészen biztosan jobb, mint más márkásabb darabok.
Egyébként engem ilyen szinten nem érdekel ki mit vesz, csak leírtam a véleményem, hogy részemről nem ajánlott ez a PC, bármelyik másik márkásabb, support-al rendelkezőt merném csak ajánlani.
Konkrétan alig van hozzászólásom, azok pedig a megvásárlástól, a megbánásig tartottak, nem a Mac mini ajánlásokból

-
szkaroly
senior tag
válasz
syler123
üzenetére
Először is nem zkaroly hanem szkaroly!
1. Oktatási kedvezménnyel hogy vegyem meg 50 évesen?
2. Persze hogy leírhatja mindenki a véleményét, de te gyakorlatilag álladóan a Mac mini-t propagálod és ez már nagyon unalmas. Amellett csak egy szűk réteg igényeit elégíti ki. A nagy többség itt a 120-130 ezres kategóriában gondolkozik, nem 280 ezerben. Ha a 24/512-es opciót választom akkor meg 480. Nekem a Minisforum (igaz áprilisban) 32/512 konfigban 78 rugó volt. -
syler123
veterán
Oktatási kedvezménnyel 230 (bárki megveheti így). A biosba pedig nem igazán látunk bele, azt tesz bele amit akar a GMKTEC. Ráadásul idővel a procikhoz 1000+1 sérülékenység kerül elő, amit itt nem foltoznak be.
zkaroly: Nekem ez a véleményem, neked más. Ugyanannyi jogom van leírni, mint neked. Tudtommal ez minipc topic és nem kínai mini pc topic.
Itt szerintem nem velem van a baj, csak a lelketekre vettétek, hogy ezt a kínai pc-t kacatnak neveztem. Megvettem, szétszedtem, használom. Nem tapasztalat nélkül állítom ezt.
Volt nálam egy Gigabyte Brix is, egész más kézbe venni, mint pl a GMKTEC-et és van hozzá support is.kenand: A BC250-hez vannak fent egész jó 3d nyomtatható házak, bár mini-nek nem nevezném.
-
Nekem még szerencsém volt, decemberben megvettem a BC 250-et 133 USD-ért (küldéssel, ÁFÁ-val). Bár Flex táppal megy egy most, egy Mean Well lop 300-at várok hozzá, de lassan jön. Kisebb és stabilabb.
Sajna a noname kínai miniPC-k olcsók, de szokásosan kidobnak egy félkész gépet, fele sem működik annak amit írnak, aztán kiadnak egy új változatot (a hibák egy része marad), a support meg gyakorlatilag 0-a . De ha a hibáival együtt tud élni az ember jó ár/érték arányban vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Formula-1 humoros
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Eredeti játékok OFF topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3998, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)