- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
ráadásul b kulcsos sata a második, abba nem megy bele az nvme módú, ahogy írtam a g3-ban. A rövid slot. Legalábbis videókon, képeken úgy tűnik. Értékelésnél van aki m kulcsost írt rá- hogy újabb reviziókban már az van, de nem fotózta. Lutri.
Régebben én "használt" vagy "oem" rövid m.2 nvme kártyákat vettem. Hardveraprón is szokott lenni keveset használt, de némelyik számtech bolt is el szokta adni olcsón olyan rövid ssd, amit vásárláskor nagyobbra bővítős gépekből vettek ki. Régebben 5ezerért akardt 256-os és 10esért 512-es. De nem mindig ennyi. A nagyobbak meg persze drágábbak.
Hmm, ebben meg lehet jupmerrel állítani, hogy a wifi két pcie sávos vagy nvio legyen, úgy tűnik (bár nem biztos) [link] Bár ez csak nekem érdekes, mert régebben direkt vettem 2 sávos e kulcsos kártyát próbálgatni ilyet
-
azbest
félisten
ha csak sata egy m.2, akkor általában a csatlakozó is más kulcsos. A gmktec g3 videón B kulcsos a rövidebb sata m.2 -je, szal abba m kulcsos fizikailag sem megy bele. Meg persze különböző hosszú slotok is vannak.
A 2.5 coloshoz az alján szokott lenni tartó vagy csavarozási hely, plusz az alaplapon áram és normál sata kábel aljzat.
Egyébként mini pcie és wifi slotba adapterrel rövidebb fajta nvme jó eséllyel belemegy, ha fizikailag elfér. Egyik router formátumú minipécémben játszottam ezzel.
Azt is érdemes tudni, hogy lehet x1 vagy x2 sáv van csak bekötve egy slotban, szóval nem érdemes csúcs ssd-t tenni bele, hanem átlagosat.
A firebat ak2 plus látszik videókon is ,hogy van normál 2.5" és gyárilag egy nagyon noname sata m.2 van benne.
Az előző 2-3 hétben jobb áron voltak hasonló minipécék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest