- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Gabesz-
senior tag
válasz
Donki Hóte #800 üzenetére
Szerencsére még minden frissül rendesen, nincsen gond.
-
ha3flt
tag
válasz
Donki Hóte #771 üzenetére
Azért nem tüntetik fel az átmérőt, mert nincs olyan, hogy különböző átmérőjű SMA csatlakozó. Ahogy az SMA 6 mm körüli, például egy SMC csatlakozó 4 mm körül van (GPS-eken pl. gyakori). Rákeresve léteznek műszaki rajzok szépen beméretezve, egy kis próbálkozással meg lehet találni, melyikről van szó, és eddig is ki lehetett volna zárni, hogy melyikről nem. Meg persze lehet írni a supportnak, hogy mi is annak a csatlakozónak a neve.
-
Csupati
őstag
válasz
Donki Hóte #771 üzenetére
Ahonnan vetted ebayen írj az eladónak hogy neked 4.35mm külső átmérőjű a csatlakozó meg ha leirod a gép típusát biztos tudni fogja mi kell Neked.
-
atiska007
senior tag
válasz
Donki Hóte #707 üzenetére
Nem fogod megkapni az árut, előre borítékolhatod.
https://azsiacenter.com https://kinaiwebaruhaz.hu https://aliexpressz.hu
mindhárom egy és ugyanaz átverős cég, talán ha kitartó vagy, akkor TALÁN visszakapod a pénzed.
De terméket ne várj. -
Tybor66
tag
válasz
Donki Hóte #707 üzenetére
Az 50 munkanapot mindenkép ki kell várni, ezt követően 30 napon belül.
-
brugo
aktív tag
válasz
Donki Hóte #675 üzenetére
Igy igaz .
De lehet tudatlanságból is . -
válasz
Donki Hóte #620 üzenetére
Én már rendeltem tőlük: nagyon mókás volt, hogy kb két hónap múlva standard Aliexpress-es csomagolásban jött közvetlen a kinti beszállítótól a kis sata-msata átalakító (már le is mondtam róla) Az mondjuk, még mókásabb volt, hogy egyik sem működött, mert pár alkatrészt elfelejtett a tyingtyong ráforrasztani
szerencsére meg tudtam oldani
-
válasz
Donki Hóte #620 üzenetére
Alin 2-8 hét a reális szállítási idő (ha Kínából jön, és olcsó szállítást választasz), függetlenül attól, hogy mit ígér az eladó. Könnyen lehet, hogy az AC-es bolt is onnan rendeli.
-
Tybor66
tag
válasz
Donki Hóte #616 üzenetére
Ez sajnálatos! Elvileg 7-14 munkanap a szállítási idő. Saját tapasztalatom nincs az áruházzal kapcsolatosan.
Amit javasolni tudok, a "Szállítási idő" részt elolvasni -ha még eddig nem tetted meg-, s ezt követően írni a vevőszolgálatnak. -
azbest
félisten
válasz
Donki Hóte #530 üzenetére
tápegység bírni fogja? Úgy látom 45W tdp-je van a kártyának pluszban.
Vagy átcserélted 65W-ról 135W-osra? -
ugyes
senior tag
válasz
Lehet a K620-nál jobb az UHD630. RTX1050i laptop verzió az előrelépés lenne, szerintem. Mondjuk nem találtam jó árú beszerzési forrást korábban erre.
-
válasz
[link] itt érdemes körülnézned
-
ugyes
senior tag
válasz
Donki Hóte #526 üzenetére
Mondanám, hogy a Quadro T400 jó lenne, de kilóg 1 centivel.
Ezért vettem SFF verziót mini helyett, mert abba belefér kártya + a laptop gpu kártyák beszerzése nehézkes (még az Ebay-en is), olyan mini gépekbe, amelyekbe akár lenne gyárilag hely. -
FőDudu
veterán
válasz
Donki Hóte #522 üzenetére
RP-SMA csatlakozo kb barmelyik radios boltban kaphato, mar a neve is Reverse Polarity SMA. Azaz forditott SMA csati.
-
FőDudu
veterán
válasz
Donki Hóte #517 üzenetére
-
ha3flt
tag
válasz
Donki Hóte #508 üzenetére
"És ezzel megcsináltam minen olyan dolgot, amitől a bankok ezerrel óvják a kártyatulajdonosokat, egy ismeretlen honlapon megadtam a banki adataimat, kártyaszámot, lejárati dátumot, CVC kódot"
Kell egy társ-folyószámla (vagy hogy hívják) és egy (virtuális) kártya hozzá, jó esetben olcsón vagy egyes számlacsomagokhoz ingyen adnak ilyen szolgáltatást nálunk a bankok. Arra nekem ingyenes az átutalás, és csak annyit töltök rá, amennyit akarok annyiszor, ahányszo akarok.
Különben a kétlépcsős azonosítás pont ezért létezik, hogy még a CVC kód se legyen elegendő, ha minden adatoddal rendelkezik is valaki.
-
Tybor66
tag
válasz
Donki Hóte #508 üzenetére
Véleményem szerint azért nem olyan ismeretlen ez a honlap, vásárolt itt már más is megelégedésére.
-
Tybor66
tag
válasz
Donki Hóte #506 üzenetére
Szerintem lehet fizetni vendégként is:
Kosárba helyezést követően a fizetésnél válaszd a baloldali vendégkénti részt. Az adatok megadása után "Mentés" és akkor megjelenik lent a kártyával fizetési lehetőség. -
Tybor66
tag
válasz
Donki Hóte #504 üzenetére
Nem szükséges a HDD ház, elég egy ilyen átalakító.
-
azbest
félisten
válasz
Donki Hóte #501 üzenetére
A 2.5" -nek lehet csak 5V kell, a 3.5 -nek meg valsz 12V is. Lehet nincs bekötve a tápcsatlakozón?
-
Multibit
nagyúr
válasz
Donki Hóte #501 üzenetére
csak az bökkenő, hog az adatok egy 4TB-os 3,5 collos HDD-n vannak
Nincs bökkenő. Tedd a 3.5" HDD-t egy saját tápos USB 3-as HDD házba! -
azbest
félisten
válasz
Donki Hóte #453 üzenetére
a tápegységre is figyelj, mert az is korlátozó tényező. Ha csak külső 65wos, kell erősebb videokártyához. 30-50-75w körül is lehet egy alap videokari igénye magában.
-
válasz
Donki Hóte #425 üzenetére
A lemezkezelőben eltávolítod a betűjeleit.
-
válasz
Donki Hóte #423 üzenetére
Megcsináltam az átklónozást, a 256 GB-os SSD helyett mostmár egy 512 GB-os nvme SSD-ről indul a rendszer és mellette ott van egy 500 GB-os SATA SSD is az adatoknak.
(Csak éppen az átlklónozás után az összes kis Win11 rendszerpartíció megjelent betűjelekkel azonosítva az Intézőben, pedig előtte ezek a partíciók nem jelentek meg. Hogyan tudom ezeknek a 100 megától 2 gigáig terjedő kis partícióknak a megjelenését megakadályozni az Intézőben?)
-
válasz
Donki Hóte #417 üzenetére
Hát, sajnos hülye vagyok a Clonezilla programhoz, nem sikerült megcsinálni azt, amit szerettem volna, pedig fél napot próbálkoztam
Úgy hidaltam át időlegesen a problémát, hogy egy laptopomból kiszedtem egy 2,5 collos SATA SSD-t (aminek a tartalmát Macriummal átklónoztam egy HDD-re, ami érdekes módon 1 óra alatt sikerült
) és ezt a 2,5 collos SSD-t raktam be második meghajtónak a miniPC-be.
Szóval egy olyan program kellene nekem (érthető működési leírással), amivel
- tudok csinálni egy bootolható pendrive-ot,
- egy Windows rendszert tartalmazó nvme SSD tartalmát ki tudom ISO képként exportálni erre a bootolható pendrive-ra,
- a pendrive segítségével be tudom bootolni a miniPC-t,
- a pendrive-on lévő ISO képet rá tudom tölteni a gépbe berakott másik nvme SSD-re
- az így kimásolt képet tartalmazó nvme SSD-ről a miniPC tud bootolni. -
azbest
félisten
válasz
Donki Hóte #411 üzenetére
én külső, usb3 nvme donglet használok, az rtl9210b chipsetesek elég jók. Sok ssd gyártó ad acronis trueimage progit, ami ő márkájuk jelenlévő ssdje mellett hajlandó települni. De samunak is van valami ssd költöztető szoftvere.
Előfordulhat, hogy klónozás után reboot loopol, elsőre csökkentett módban kell indítani, semmi más állítgatás nem kell, utána már rendesen indul.Ha ismeretlen tartalmú, nem gyári recoveryől felállt rendszer van a gépen, én is inkább nulláról újrahúzom, nehogy valami kémprogram legyen rajta.
-
scream
veterán
válasz
Donki Hóte #411 üzenetére
Én használt gépet, eőre telepített rendszerrel biztosan csak saját kézzel végzett, teljesen újratelepített rendszerrel kezdenék el használni - a saját lelki békém érdekében elsősorban.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Donki Hóte #329 üzenetére
HTPC célra kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Update 07.01. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged