Hirdetés
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Általában vagy már hibásan érkezik - gyenge QC miatt - vagy éppen, hogy kibírja az első évet és utána egyik pillanatról a másikra elhalálozik - esetemben az alaplapra forrasztott CPU.
Nekem volt mind a kettőhöz "szerencsém", de nyilván, olcsó húsnak...
Érdekes módon az USFF gépek (Tiny/Mini/Micro), amiket használok/környezetemben managelek, mind hibátlanul mennek 5-6 éve (és már akkor is használtan lettek véve, gyári garanciával).
Jelenleg napi asztali használatra egy M4 Mini-m van, amivel elégedett vagyok, előtte egy Beelink SER8 volt, ami tetszett volna, ha nem lett volna pár fura dolga/adottsága: pl. gyári WiFi tervezés, amit később orvosoltak, ha írtál a supportnak, vagy a kínai piacos APU (R7 8745HS), ami "hivatalosan" nincsen consumerek felé támogatva AMD oldalról, vagy az alvó módban fel-fel pörgő venti (hiába volt bármilyen, amúgy elég jól testreszabható és szabályozható venti profil állítva rá). SER9-cel már nem volt kedvem próbálkozni + nem tetszett a beépített mic array.
Én továbbra is azon az állásponton vagyok, hogy használt üzleti szériás USFF vagy Mac Mini M1 (nyilván, aki nem kedveli a macOS-t, annak nem) > új, csili-vili (mmint friss hw) kínai, ha valaki pénztárcabarát gépet keres, hosszútávra.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Dell PowerEdge R730 Blade Server- csak ház + alaplap -
- Dell PowerEdge M640 Blade Server- csak ház + alaplap - Több db
- I7 9700KF Félkonfig
- Intel Modular Server Chassis MFSYS25 adattároló --4x900GB HDD + 7x600GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs