- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz
Crabface #47882 üzenetére
Crabface
nem lehet alulra vagy felülre bármilyen vékony ventit rakni a tophat nélkül?
De, bár a slim venti (ott) nem elég hatékony. [link]
Seep
Szerintem vedd le a mostani kartyadrol a ventiket es tegyel ra ket 120mm noctuat ugy hogy kifele szivjon. Jobb lesz hidd el.
Ez is eszembe jutott, lévén én már egyszer csináltam egy hasonlót amikor NCASE-em volt. Emlékszem miután elkészültem vele és elindítottam a Haeven benchet, egyszerűen nem akartam elhinni amit hallok/látok
Magamat idézemMost ennyi ventivel a fedélzeten IDLE állapotban is teljes a csend, az pedig már csak hab a tortán, hogy a gépben LOAD alatt mindegy egyes hőmérséklet 5-össel kezdődik
és ezt a lehető legnagyobb csendben sikerült elérni úgy, hogy a VGA soha nem megy 2050 MHz alá. Szerintem 12.5 literen ez nagyon szép!
Lehet teszek vele egy próbát, bár nem tudom ez a lyukacsos oldallap mennyire fogná vissza a kifelé áramló meleg levegőt. Ki kellene próbálni.
Redditen van olyan user, aki saját bracket-et nyomtat a NoctuaknakStrezi
Mit vettél?
nálad mindig késnek a cuccok
-
hegegabi80
addikt
válasz
Crabface #47817 üzenetére
Áh annyira nem muszáj visszarakni, zotac amúgy is hajlamos hangos lenni ha folyamatosan megy a ventije.
Igen az A40 ritka, én az oldalukon szoktam nézni, karácsony előtt talán volt is, de mire ideért volna még a szállítás is annyi lett volna mint maga a ház. Na de jól néz ki ez az A50 is. -
-
hegegabi80
addikt
-
-
kisza25
félisten
válasz
Crabface #47655 üzenetére
Bf alatt maxon megy mind a kettő, az már 185W, de ez amúgy egy ryzen 2600 1600 bőrben.
70+ fokok repkednek egy matx házban, mini itx-ben meg csak több lesz
AxBattler: a h100- ba belemegy az atx tápom, amit linkeltél ahhoz tápot is cserélnem kell.
A h100- ba fentre szerintem bele tudok rakni egy ventit. Meg az a 40cm-es magasság sem túl vonzó, amúgy eredet árához képest jó áron van, ha sfx tápom lenne már venném is, de még azt is cseréljem le
Amúgy a h100- ba előre belemegy szerintem 2db 12-es, de ezt mindjárt megnézem -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Crabface #47553 üzenetére
1650 LP.
Hát, 80 fok felett van a vga, terhelés mellett, és hiába bentről szív a táp, ez sajnos kevés.
Folyamatos terhelés mellett ez miatt a proci is szépen melegszik. Oké, hogy 2 darab 40-es venti van a vga-n, de ez akkor is nagyon sok, szerintem.
AxBattler: Elméletileg kényelmesen el fog férni, legalább szellős lesz.
-
törölt tag
válasz
Crabface #47324 üzenetére
Ezek az apró házak 1070-ig bezárólag képesek optimálisan működni. 1080ti custom ahhoz hogy kifussa magát - a TDP legyen a korlátozó ne a GPU hőmérséklete - legalább egy 120mm-es 1200-1500-at forgó ventilátorra kell számolni úgy hogy a levegő belépő/áramlási/kilépő keresztmetszete lehetőleg ne legyen kisebb mint a ventilátor keresztmetszetének a 70-80%-a.
Erre kellene törekedni, vagy visszaváltani egy alacsonyabb TDP-s kártyára. -
törölt tag
válasz
Crabface #47319 üzenetére
Nem. Hiába van az oldalán teli rács 1db slim 80mm-es ventilátor felel a szellőzést, pont alatta fordul át az alaplapról a VGA felé a riser kábel és a kilépőoldalán meg 5mm-re a fedlapba ütközik a légáram.
U1+ -ba van lehetőség 80x25-ös ventilátort szerelni a hátlapra, szerintem azzal együtt életképesebb mint a K.R. megoldása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Tőzsde és gazdaság
- ASUS routerek
- Mobil flották
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest