- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- VoLTE/VoWiFi
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
válasz
vmatyko #47428 üzenetére
Én se teljes áron vettem, annyit én se adnék érte az én 25 ezres cpu-mra. 7000+posta volt.
Esetleg még IS-50, az volt nekem korábban, aprón szokott lenni 5K körül.
A silvretta se rossz, de azért maxon megjön annak a hangja is.
Esetleg még Alpenföhn Panorama, az is volt nekem korábban, aprón néha előfordul.
Vagy merlinéknél szokott használt, próba, teszt darab lenni jó áron, nekem is onnan volt.
Vagy aprón van 1-2 eladó, akik alpenföhn hűtőket árulnak. -
hegegabi80
addikt
válasz
vmatyko #47355 üzenetére
Egyébként mi az oka, amiért nem szeretik egymást?
Nálam is ezen lap kis tesója van H310, akkor nekem is vigyázni kell majd mit veszek rá.47360 AxBattler: Na meg az AM4 itx lapok árai se mindennaposak számomra. Bár ha a megspórolt vga árát nézzük, még akár jó is lehetne. De én sose voltam híve ennek az iGP-s, APU-s dolognak. Max irodai gépnek, de még ott se mindenhol.
-
hegegabi80
addikt
válasz
vmatyko #47276 üzenetére
Nekem korábban volt ez a kuckó, semmi gondom nem volt vele én szerettem.
Ráadásul ATX táppal ment az elején, csak utána jött az sfx. Én a táp mellé betettem még egy 120-as ventit ami a vga-ra fújt, gtx 750 Ti volt benne.
Semmi nem főtt meg benne, mivel nem is erőmű volt benne. A tiéd se lesz az, így nem hiszem, hogy gond lenne. Nyilván nem a 25-30K kategória, de nem is vészes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- 2025 - Íme a 25. héten megjelenő játékok listája
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest