- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Az EE cpu csak parasztvakítás, eleve kisebb órajelen megy meg kisebb vid-et kap, ettől "EE". Szerencsére a lapoknagy részében van alulfesz, így fölösleges pénzkidobás. Nekem egy hivatalosan 45W-os x2-m van, 235e, csak kíváncsiságbóél vettem, vajon mitől EE
Hát az elmondottak miatt.Szépen alulfeszelve már tényleg EE, az egész gép megelégszik konnektorból 60W alatt ha csak a cpu és ram van maxra terhelve.
A modecom házat nemigen erőltetném, ritka fos táp van benne. GB-nak van egyszép házikója 15k körül, abban 60W-os FSP panel táp van, de az meg igazából csak brazoshoz, atomhoz elég.toldy: Nekem volt egy ddr2-es lapom -van is, mert visszaváltottam rá
- az említett x2 235e procival, ami ddr2-3 vezérlős. Vettem alá ddr3-as lapot, chipset még kisebb nm-en is készült, és többet fogyasztott ugyanazokkal az összetevőkkel a gép mint ddr2-vel
Az markating, hogy mennyivel fogyaszt kevesebbet, amit én eddig láttam semmivel, talán a so-dimm és az is 1066-ig bezárólag. Ami még érdekes, hogy ddr2 és c2d noti konfigok idle mind kevesebbek mint a core i és ddr3 kombók..van egy régi gépem ccfl-es kijelzővel, ddr2-vel és még nem láttam olyan gépet ami idle verte volna core i v amd. Igaz x3100-as chipset van mellette, az tényleg alig eszik, az intel hd-k terhelve meg éhesebbek, de hogy idle mitől esznek többet azt passzolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest