- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
PROTRON #60188 üzenetére
Igen, ezért maradok a 10-en, itt már kevesebb radikális
balf...változtatást csinál az MS. Bár néha a Windows Update feldobja, hogy frissítsek 11-re, amit ha elnyomok, akkor a .Net FW legújabb preview-át felrakja a rohadék.
A Windows Update-et a futtatás (Win+R) / gpedit.msc -vel lehet szépen megzabolázni, bár Windows 10 első 3-4 verziójában az sem működött (céges fejlesztői gépen nekem is vannak horror sztorijaim mit művelt), de most már működik. Nekem úgy van beállítva, hogy automatán letölti és jelez, de nem frissít.
Driver frissítést nem tudom hogy lehet kikapcsolni, nekem még masszívan nem rontott el semmit, és ha újabbat raktam fel, akkor azt békén hagyta. Most is pl. valami intel drivert ajánl opcionális frissítésként, de nem rakom fel, mert minek.Windows 11-ről hadd ne írjak semmit. Na jó, egyetlen pozitív tulajdonsága eddig, hogy regedit-tel vissza lehet hozni a korábbi jobb gombos menüt amit ugye kedves MS telecs***ett mindenféle használhatatlan alapértelmezett dologgal amire az embernek nincs szüksége.
Meg állítólag a WSL2 jóra sikerült, csak én azt pl. nem használom. (Mondjuk azt mintha végül a W10 is megkapta volna.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Óra topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Amazon Fire TV stick/box
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest