Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Victorio

    aktív tag

    válasz AxBattler #60028 üzenetére

    Ugyanez a dilemmám volt nekem is, bazi drágák lettek az alaplapok.
    De én minimum 6-8 évig hordok ki egy alaplapot, így a jövőbeni bővíthetőség is szempont. Ezért inkább úgy voltam vele, hogy inkább most fizetek többet, mintsem később cserélni kelljen mert valami fícsör nagyon hiányzik.

    Végiggondoltam mi az ami szóba jöhet, és végül a Gigabyte B650I Aorus Ultra lett a nyertes.
    Leginkább későbbi SSD bővíthetőség ami erre döntötte a mérleget.
    2db v4.0 M.2, 1db v5.0 M.2, 4db SATA - ennyi még mATX-nél is ritka. Nem lesz gond ha szokás szerint kifutok a tárhelyből.
    AX 6E a WiFi, 2,5G az ethernet - ha egyszer lesz nagyobb netem ez is kihasználható.
    Egyedül a kis M.2 SSD hűtő ventilátorától féltem kicsit, de egyben lejött a gyári bordával, föltettem egy passzív bazi nagy M.2 hűtőbordát helyette, most hangtalan, nincs semmilyen törpe kerregő.

    Sokáig csak figyeltem az árakat, végül a kanadai newegg akciózta. Szállítással együtt volt épp 100eFt alatt. Tudom, hogy így is szájhúzós az ár, de így nincs kompromisszum meg bizonytalanság. Mondjuk a garanciáztatás macerás lehet, de ezt bevállaltam.

    [ Szerkesztve ]

    Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.

Új hozzászólás Aktív témák