- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBear
senior tag
Kérdés, mire használja az ember.
Jó másfél évig nyüstöltem egy 945gsejt lapot, kiegészítve egy Broadcom kártyával.
Filmnézés, netezés, meg ami jött.
Alapvetően jó is volt, de időnként össze tudtam volna törni, annyira lomha volt a kis gépezet. Addig oké, hogy mentek a full HD filmek is, de ha ki kellett csomagolnom egy nagyobb rar file-t elmehettem kirándulni, olyan lassú volt. Eddig bírtam.
A Brazos ugyanez, csak azzal némi játék is mehet. Ahol gyorsít a rendszer, ott használható, de mihelyt procira van szükség, meghal sajnos ez is.Úgyhogy átmenetileg visszatértem egy gagyi platformmel (x2 250, 880g) matx-re, amíg az AMD is elő nem rukkol az elvileg ütősebb rendszerével, aztán meglátom, hogy Sandy Bridge vagy Bulldozer. Csak legyen itx választék is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest