Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vertigo18

    addikt

    válasz hegegabi80 #40042 üzenetére

    Jajj, ne hozz már zavarba! :B

    Jelenleg a ház maga ilyen ebay-es 3d-s carbon matricával van bevonva. Viszont nem nagyon tudom se lefényképezni, se kivenni az asztal két polca közül, direkt ekkorára lett csináltatva... :) Az előlapot, mint mondtam könnyen le tudom szedni, kis erőkifejtéssel enged az amúgy nagyon erősen tartó 5 db. kicsi mágnes. Viszont az az igazság, hogy jelen pillanatban 3 db. előlap van "készülőben", az első, ami elsőnek készült el kb. 3/4 éve, az van most rajta, mert ez emlékeztet arra, hogy milyen béna voltam, amikor kezdtem a moddingot... :)

    Kicsit el van túlozva a díszítőelemek száma, de akkor így láttam még szépnek! :)

    Bocs a képminőségért is! :B Még egy csomó dolgot lehetett volna rajta csinálni: nem sötétzöldre fújni, hanem eredeti, neonzöld színére... Esetleg nem csak az ODD-fedél kaphatott volna a 3d-matricából, hanem a házhoz hasonlóan az egész előlap is. A kétoldali autós fake szellőző sem biztos, hogy rákerülne ma már, de akkor még nagyon tetszett, főleg, hogy a "grill" része átengedi a levegőt, így a venti tud szívni rajta keresztül is... A szélén lévő dekor meg lehetne vágva a sarkoknál, dehát tényleg csak nagy nehezen összedobtam, majd a tapasztalatok birtokában már neki is álltam a következőnek.

    Viszont azt vettem észre, hogy a következők már sokkal könnyebben mentek és sokkal szebbek lettek pl. az élek, a sarkok, ilyenek. Jelen pillanatban itt tartok a 20 centis, hangszóró elejűvel:

    Annyi, hogy már szépen le van kerekítve a belső kör is, és fel van rá csavarozva az említett hangszóró előtét...

    Remélem nem offoltam nagyot... :B

    Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

Új hozzászólás Aktív témák