Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #25954560

    törölt tag

    válasz Seep #38865 üzenetére

    a 1070-nel szerelt mar nem vizes, csak nem tudom h eleg-e a kolleganak a teljesitmenye, lehet nem veletlenul a legerosebbet linkelte :) es gondolom a csendestol is messze van egy ilyen csucsra jaratva.

    spanglee001: ha magad szeretnel osszerakni gepet, akkor most mar egesz szep valasztek van hazakbol es tapokbol. a belso elrendezes es a hasznalhato tap merete szerint (atx, sfx, flex-atx, tfx, kulso tapos dc-dc kockaval, stb) tudsz kb meretosztalyt valasztani. a kockaszeru formatol tipikusan pcie-riserekkel tudsz elterni, nemtom kell-e azt magyarazni :) ha nagy teljesitmenyt szeretnel belezsufolni, akkor fontos azert h leggel is jol hutheto legyen, ha vizeset akarsz, akkor sok esetben plusz merettel szamolhatsz. te tudod h mivel akarsz jatszani, inkabb eros proci vagy eros vidkari kell, nagyobb procihuto ferjen-e bele vagy a gpu hutesere legyen kihegyezve.

    szoval egy olyasmi zotac amit linkeltel, az mindenkeppen egyszerubb, de ebben a topikban akkor legboldogabbak az emberek, ha maguk rakhatjak ossze, esetleg faraghatjak at a gepet :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák