Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Mercutio_ #31345 üzenetére

Mély együttérzés :O

Mivel nem volt vesztenivalóm, kupaktalanítás lett a vége Z77m-ITX+3570K+ATLAS kalandnak...
    Mivel nem az egyszerű utat szeretem, arra gondoltam hogy fel lehetne rakni a CPU-t kupak és feszítőkeret nélkül, magával a CPU hűtővel(Atlas) kiváltva ezen alkatrészek feladatát...
    A 775-ös foglalathoz való gumi keretet tettem a hátlapra, és a túloldalon a műanyag távtartókat 2,5mm-el rövidebbre cseréltem. 8db öntapadós szivacs pöttyöt(ez is a hűtőhöz jár, amúgy hulladék)
    felraktam a CPU magja köré (sarkaihoz és oldalfelezőkre), és a hűtőhöz adott pasztát használva felraktam a hűtőt.

Load: -8°C, Game: -4°C... és a ventik nem emelnek fordulatszámot játék alatt. :))

Mivel 52°C-os CPU magokkal már zavaró a 62°C-os PCH, így leszedtem a díszbordát róla, /amiről korábban leszedtem a szürke takaró lemezt/ és kapott egy bontottat a fiókból.
    Mivel nem volt forró a gyári tapintva és a paszta sem terült rendesen, így gyanítom hogy a két eltérő méretű szivacs kockát rakták rossz helyre, ami az egyik oldalát eltartotta a magtól... Most 39°C csúcs, és nem 50°C-ról indul bekapcsolásnál, hanem szobahőmérsékletről :P

Új hozzászólás Aktív témák