Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Megjelent a OnePlus 13T
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Igen ez így korrekt leírásnak tűnik. Én is elkezdtem számolgatni, és engem sem feltétlen győzött meg a gazdaságossága... Ha nem költök rá semmit, akkor is kb. 1000 Ft nyerek vele minden megtett 100 km után. Ami mondjuk 2 hét intenzív használattal simán összejönne. Optimista számolással (40 hét) 20x100 km-rel spórolok évi 20,000 Ft-ot. Amiből lejön a biztosítás illetve, amit rá kell költeni... Viszont gyakran kellene mozogni kétfelé családdal, valami második jármű valószínűleg kelleni fog. Ekkor kezdtünk el gondolkodni, hogy inkább robogó, mint autó. Csak ugye itt meg a rossz idő kavarhat be, mert mi van, ha esik/hideg van, és kétfelé kéne menni....?
A linkelt Yamahas is visszaírt egyébként. Az ülés zár nem zárható, más gondja állítólag nincs. Benzin szűrőt, szíjat görgőket és aksit cserélt benne. Külföldről behozott motor, tuning nincs, tökéletes működés van. Mire lenne érdemes még rákérdezni? Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest