Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
uffneked
aktív tag
válasz
dtsdexter #66503 üzenetére
Nem tudom, ahogy itt olvasom ezt a hozzászólást, meg visszaolvastam párszázat, kicsit úgy tűnik, hogy túlmisztifikáljátok a dolgokat. Lehet, hogy ez azért van, mert egy idő után belebuzul az ember ebbe is, meg több-jobb-újabb-tuning kell mindenből, lehet, hogy később én is ilyen leszek...
Alapból nem vagyok az a bütykölős fazon, meg tényleg, nekem csak arra kell a robogó, hogy csúcsforgalomban, városon belül közlekedjek... Vidékre autóval megyek, éjszaka autóval megyek, főúton autóval megyek. Nyilván az elején le kell szervizelni, kicserélni/megcsinálni, ami szar, de aztán nem buherálgatnám, ha egyébként elindul, teszi a dolgát.
Elég, ha 55el elcsordogálok (jó, legyen 60, éljünk veszélyesen), nem kell, hogy reflektor legyen az elején, nem fogom széthajtani, rallyzni vele, hátraültetni a 2 mázsás anyóst, nem kell, hogy 4123234 decibellel bőgjön, vagy hogy legyorsuljak bárkit.
Célszerszám kell, ami elvisz A-B, illetve B-A útvonalon napiszinten, stabilan.
Szerk.: Most nézem, hogy én ilyet hajtottam (nem kormányon világítósat), ez mintha durvább cucc lenne... Mondjuk ment is gond nélkül 60 körül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Filmvilág
- Sorozatok
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Ülőgarnitúra 3-2
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest