- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB9000
senior tag
Akkor látod előnyét a cserének, ha már most valami gondot tapasztalsz a WiFi működésében, vagy ha szeretnéd megelőzni a gondokat.
Az AC66u annak ellenére, hogy nem mai eszköz, és már rajta van az EOL listán is, tavaly év végén még kapott biztonsági frissítést. Ma még használható, de biztonsági okból már érdemes elkezdeni tervezni a cserét. -
-
istnag
addikt
Nem tudom milyen Archer 1200 mert van több féle, de ahogy nézem tudja a gigabitet. Nézd meg a kábelt milyet adtak hozzá, 3 napig szívtam egy Archer C2 -vel, mert az sem 100 Mbps fölé, míg végül kiderült, hogy a Cat 5e-s kábel, amit adtak hozzá nem tudja gigabit-es netet átvinni, egy cat 6-os kábellel tökéletesen működik
-
-
adika4444
addikt
Hali!
Ha Archer C1200, akkor annak gigás portjai vannak, de nem tudom tudja-e a hardweres NAT-ot, lehet csak valami beállítás vagy egyéb gixer van.
Kéne amúgy egy ár, hogy mennyiért mehet router. Ha ez a 15k-s sáv van megcélozva, akkor Archer C5, ez kábelen átviszi a gigabit közeli tempót, Wi-Fi-n meg amit a technológia bír...
Ha mehet fenntebb, akkor ASUS RT-AC66U B1 Edigitalból, most akciós, vagy valami hasonló ajánlott modell a gyártótól. Megmondom őszintén, az utóbbi időben a TP-LINK-ekből nagyon kiábrándultam...(#69008)MaCS_70
Elvileg HGG-ben egyes csomagok régebbiek mint Merlinben. De mindkettő AsusWRT alapú. Gyakorlatban én sem ismerem őket, az én igényeimet tökéletesen kiszolgálja gyári firmmel a router. -
Truman
senior tag
A "connect on demand" -nál kérésre csatlakozik. Van még a "Max Idle Time" paraméter, ami azt jelenti hány perc tétlenség után bontsa a kapcsolatot. Szerintem valami a hálókártya irányából történő kérésekkel van, lehetséges hogy nem érzékeli őket a router.
Esetleg megpróbálhatod frissíteni a hálózati adapterek driver-ét, vagy aminek mégtöbb értelme van az a router-en egy firmware frissítés.
Egyébként használhatod nyugodtan automata módban is. -
Truman
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged