- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor látod előnyét a cserének, ha már most valami gondot tapasztalsz a WiFi működésében, vagy ha szeretnéd megelőzni a gondokat.
Az AC66u annak ellenére, hogy nem mai eszköz, és már rajta van az EOL listán is, tavaly év végén még kapott biztonsági frissítést. Ma még használható, de biztonsági okból már érdemes elkezdeni tervezni a cserét. -
-
istnag
addikt
Nem tudom milyen Archer 1200 mert van több féle, de ahogy nézem tudja a gigabitet. Nézd meg a kábelt milyet adtak hozzá, 3 napig szívtam egy Archer C2 -vel, mert az sem 100 Mbps fölé, míg végül kiderült, hogy a Cat 5e-s kábel, amit adtak hozzá nem tudja gigabit-es netet átvinni, egy cat 6-os kábellel tökéletesen működik
-
-
adika4444
addikt
Hali!
Ha Archer C1200, akkor annak gigás portjai vannak, de nem tudom tudja-e a hardweres NAT-ot, lehet csak valami beállítás vagy egyéb gixer van.
Kéne amúgy egy ár, hogy mennyiért mehet router. Ha ez a 15k-s sáv van megcélozva, akkor Archer C5, ez kábelen átviszi a gigabit közeli tempót, Wi-Fi-n meg amit a technológia bír...
Ha mehet fenntebb, akkor ASUS RT-AC66U B1 Edigitalból, most akciós, vagy valami hasonló ajánlott modell a gyártótól. Megmondom őszintén, az utóbbi időben a TP-LINK-ekből nagyon kiábrándultam...(#69008)MaCS_70
Elvileg HGG-ben egyes csomagok régebbiek mint Merlinben. De mindkettő AsusWRT alapú. Gyakorlatban én sem ismerem őket, az én igényeimet tökéletesen kiszolgálja gyári firmmel a router. -
Truman
senior tag
A "connect on demand" -nál kérésre csatlakozik. Van még a "Max Idle Time" paraméter, ami azt jelenti hány perc tétlenség után bontsa a kapcsolatot. Szerintem valami a hálókártya irányából történő kérésekkel van, lehetséges hogy nem érzékeli őket a router.
Esetleg megpróbálhatod frissíteni a hálózati adapterek driver-ét, vagy aminek mégtöbb értelme van az a router-en egy firmware frissítés.
Egyébként használhatod nyugodtan automata módban is. -
Truman
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- PowerColor Red Devil RX6700 XT 12GB eladó
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- Redmagic 10 Pro gamer telefon eladó ! Újszerű, EU modell.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest