- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
edari
őstag
válasz
Intruder2k5 #45850 üzenetére
Valami olyasmit akarok venni (ha már veszek) amiben van ac és elbírja ezt a netet. De látom hogy 20k alatt nem megoldható. Akkor lehet az első lesz.
Köszi! -
edari
őstag
válasz
Intruder2k5 #45847 üzenetére
Ja...azt nem néztem
Köszi, neked is Gubek-Einste.Akkor eközül a másik kettő közül melyik az ajánlottabb?
TP LINK TL-WR1043ND
TP-Link Archer C2 -
Pampipapi
tag
válasz
Intruder2k5 #45812 üzenetére
Rendben, köszi!
-
Viper26
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #45779 üzenetére
Ilyesmit hosszútávra vásárol az ember, szóval jelenleg N18U és N65U lenne a két kiválasztott.
Gondolom N65U antennái is elég erősek annak ellenére, hogy belül vannak. -
Viper26
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #45776 üzenetére
Köszönöm.
Ezek szerint van jónéhány olyan eszköz ami mind a kettőt tudja.
-
gubolaa
tag
válasz
Intruder2k5 #45558 üzenetére
Elsődlegesen neked írok mert korábban te javasoltál routereket. Ezek közöl az asus n18 és ac 56 azt hiszem amik versenyeztek. Nekem ugye leginkább torrent futtatásra és hd film stream-re kellene. Közben próbáltam kideríteni hogy a tv ben milyen wifi van és úgy tűnik 150 megás b/g/n szabvány. Úgy hogy a komolyabb ac szabványt nem tudja. Másik érv a drágább mellett hogy 5gh-en esetleg nagyobb az adatátvitel. Sajnos az lg szakemberei nem tudták megmondani hogy a tv ki tudja e használni ezt a frekvenciát. Ezek után már csak egy dolog van. A kettő magos proci.... Nem tudom hogy ez miatt az egy ok miatt megéri e 12000 ft-al többet költeni routerre... Mert az n18 most akcióban 18000 három év garival.
Nem vagyok nagy torrentes , max egy film egy nap és azt töltöm vissza egy ideig. A fontosabb a HD film stream.
/A Tv-n ha youtube-n nézek full hd filmet akkor egyáltalán nem szaggat a film... Ezért gyanítom hogy a megosztó számítógép és router a hibás és ezt szeretném kiküszöbölni./
Remélem tudsz, tudtok segíteniKöszönöm.
Ez a tv rol amit tálaltam...
-
SPY0817
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #45740 üzenetére
Kliensben adaptert cserélni szeretnék majd, a kiszemelt router pedig a sokat emlegetett.
ASUS RT-N18U
ebben a 600Megabitből mennyi maradhatna (közelítő érték persze és megfelelő klienssel) és ugyancsak reménykedve, hogy nem akar az összes szomszédom hirtelen random routereket bekapcsolgatni
szerk:
egyértelműsítő infók + köszi a választ és helpet -
Slyer
senior tag
válasz
Intruder2k5 #45712 üzenetére
hát nincs sok. ahol épp ülök, az én wifimen kívül 1-et lát a laptop.
-
suszi82
újonc
válasz
Intruder2k5 #45666 üzenetére
Köszönöm
-
Tegla80
addikt
válasz
Intruder2k5 #45589 üzenetére
Koszi.
-
macii97
senior tag
válasz
Intruder2k5 #45575 üzenetére
Köszi szépen!
-
macii97
senior tag
válasz
Intruder2k5 #45572 üzenetére
Koszi szepen mindkettőtöknek!
Jelenleg egy tp link wr542g van használatban, de már nagyon nyűg. Ahhoz képest mondjuk hogy mekkora a lefedendő terület, nagy nehezen de majdnem teljesen megbirkozik vele. Tehát az elsődleges cél a jelerősséget növelni. Még van kb 1 hónapom a vásárra, vannak ettol jelenleg fontosabb dolgok is most.
Csaladi kertes téglaház némi betonnal, egy szinten, kb 5 másik hálózattal. A net jelenleg 30-as, de nemsokára 60ra fog duplázódni (ez amúgy éves tendencia). Szóval olyan beruházást szeretnék, ami korszerű és sokáig le lesz róla a gond. Pénzben a 20-30 a maximum amit rá szánnék szívesen.Ami szóba jött:
Asus rt-n18u (de ez csak 2.4 ghz, 5 dbi)
Asus rt-n56u (ha jól tudom ennél is kulon antennak vannak, 3*5.1 dbi 5 ghz, 2*3.8 dbi 2.4 ghz)
Asus rt-ac56u (ennek az ara mar "b@***a a csőröm" azért - megéri?)
Melyiket vennétek a helyemben? Megmondom oszinten a belso antenna riaszt kicsit, bar lehet hogy ez hulyeseg, ezert vacillalok a 18u es n56u kozott. Az ac-t feleslegesnek erzem.
Gondolom a mostanihoz kepest mindharom sokkal jobb lenne minden szempontbol.
-
macii97
senior tag
válasz
Intruder2k5 #45569 üzenetére
Aha, tehát ennek is osztottak az antennái. Nem külön 2.4 es 5-os. Koszi!
-
macii97
senior tag
válasz
Esetleg arról lehet tudni, hogy azonos környezetben az n18u vagy az ac56u tud nagyobb hatótávot? Nem hátrány a belső antenna? A kettő közt gondolkozok, ha nem jelentősen gyengébb hatótávban, a többlettudása miatt megérheti.
-
gubolaa
tag
válasz
Intruder2k5 #45560 üzenetére
Értem. Akkor elkezdek keresgélni. Van esetleg olyan bolt amit javasolsz vásárlásra?
Ja és közben ezt tálaltam: /Remélem mellékeli a képet\ ilyen wifi kártya van a tv-ben. Ez kihasználja a routert?
-
gubolaa
tag
válasz
Köszönöm szépen a részletes választ. Akkor ha jól gondolom érdemes rászánni azt a plusz 10000 Ftot és akkor biztos ki fog szolgálni sok évig az erősebb gyorsabb és nagyobb teljesítményű eszköz.
És ezeket az eszközöket kell mókolni vagy a torrent kliens beépített? Illetve ha rendelkezik is ilyen funkciókkal érdemes cserélni rajta cfw-t?
-
gubolaa
tag
válasz
Intruder2k5 #45556 üzenetére
Szerkesztenem kellett mert a felét ami a lényeg lehagyta....
Megnéztem amiket ajánlottal és árban persze a legelső lenne a legjobb viszont az utána következő az már jóval jobb.
Sokat számít az én esetemben hogy 5gh vagy csak kevesebb? Mert ha igen akkor megéri azt a 10000 Ft ot...Ha tudnál tanácsot adni a lemaradt üzenet részre azt értékelném. ☺
És ha nem váltok 500as netre akkor melyik tplink lenne ideális?
-
szoszo75
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #45527 üzenetére
Ugye Digi 500-as nethez is tökéletes a TP-LINK WR1043NDv2 ? /Letöltés tekintetében/
-
grigo
őstag
válasz
Intruder2k5 #45549 üzenetére
Mindenképpen be fogom rendelni valamelyiket. Nem tudok elég hálás lenni a sok infóért.
Amúgy mit várhatok tőlük? Stabilabb kapcsolatot, sebességet esetleg nagyobb biztonságot? -
spae
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #45549 üzenetére
Amit írtam D-linket, az is dual band, és elég olcsó is, azért kérdeztem, hogy jó-e!
Az egyik táp jó, mert máshoz használom! A másik router pedig vezetékesen működik!
-
spae
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #45536 üzenetére
Hát árban nem igazán fér bele, a melóhelyre nem akarok saját pénzen vásárolni!
A WDR3600 hatótávja elég volt, ha a körül van akkor jó!D-link GO-RT-AC750 dual band antennáiról senki nem tud semmit?
-
Poplacsek
senior tag
válasz
Intruder2k5 #45536 üzenetére
TP-Link Archer C7-re nincs valami hasonló hatótáv növelő okosság?
-
spae
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #45534 üzenetére
Ez nem is gond, csak a megbízható működés, és hatótáv lenne fontos! És most van egy kis D-link, és az stabil, de kicsi a hatótáv, azért néztem ezt a nagyobb D-linket. 2X5DBi lehet az antennája? Nem találok róla infót sehol sem!
-
spae
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #45532 üzenetére
A sebesség kicsi, a speedtest.net olyan 7 Mbps körül mér!
-
válasz
Intruder2k5 #45426 üzenetére
A mosógépet/mikrot/stb sem nézegetem, használom és még sincsenek beépítve sehova sem.
Van 1-2 ember aki így is bezárja szegény router-t a szekrénybe és aztán jön valamelyik hálózatos topikba tanácsot kérni a rossz wifi teljesítmény miatt. -
sirkan13
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #45420 üzenetére
Köszönöm,mégegyszer a segítségedet.Tobábbi szépnapot.
-
sirkan13
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #45418 üzenetére
Köszönöm.Még egy kérdés.Ezen a routeren keresztül tudok fájlokat küldeni,másolni telefonra és vissza?Köszönöm a válaszod.
-
kromatika
veterán
válasz
Intruder2k5 #45316 üzenetére
Köszönöm.
-
laci06
senior tag
válasz
Intruder2k5 #45318 üzenetére
Szia!
Igen, próbáltam, gyakorlatilag naponta próbálok lépegetni. Így néz ki egyébként a környék. Sajnos az én gépem nem támogatja, mondjuk csak adaptert kellene cserélnem. De szerintem az eszközök több mint fele nem támogatja nálunk.
Gyors azért nem kellene, vagyis ha már 10Mbit-et stabilan tudná tartani én boldog lennék.
Vagyis szerinted a 841 elég lenne, vagy esetleg az 1043-al erősebb jelet tudnánk elérni? Vagy tök mindegy, mert csak a sebességben lenne különbség a 2 router között?
Köszönöm!
-
gyocsiv
tag
válasz
Intruder2k5 #45293 üzenetére
Köszönöm....azt hiszem áldozok rá....ha jól látom 33körül mozog...
tapasztalatod van vele?! pl távolról, fagyás esetén ujraindítható?! gyorsba olvastam hogy volt 1-2 embernek akinek fagyogatot
"hetente egyszer teljesen kifagy, semmi hiba nem jelenik meg a log-ban, csak kifagy, újraindítás után megint 1 hétig működik" -
gyocsiv
tag
válasz
Intruder2k5 #45289 üzenetére
Köszönöm... és melyik lenne a következő készülék ami ezt is tudja a felsoroltak melett ha már 1x veszem, akkor olyat vennék ami tudja...
-
gyocsiv
tag
válasz
Intruder2k5 #45287 üzenetére
Szia, köszi a reakciót....viszont a korral lemaradtam....a 5G mire jó?! mert eddig a 2,4 en ment a laptopom, meg a telók is?!
köszi
-
Naccsy
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #45270 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
válasz
Intruder2k5 #45251 üzenetére
Ott sem jobb, levegő effektus, de nem baj találtam tesztet róla.
-
Gesta28
tag
válasz
Intruder2k5 #45247 üzenetére
Akkor milyet ajánlanál ehhez a nethez? nem akarok 15-20 ezret költeni rá, ha nem muszáj. Fontos, hogy megbízható legyen, és ne dobálja le a netet, valamint a jelerősség se legyen csak 1-2 méterre korlátozva.
Várom az ötleteket
-
djpundro2
tag
válasz
Intruder2k5 #44649 üzenetére
Mivel nem voltam megelegedve az rt-n18u es az RT-AC56U val ,most rendeltem egy olcsobbat 75€ ert es egy 150€ sat ,kiprobalom ezeket is .
Linksys EA6300 et , 4 belsö antenna val ,tehat nincsen megosztva .
- Wireless-N300 & AC867
- Full a/b/g/n kompatibilis
- Draft 802.11ac technológia
- Dual Band 2.4 GHz / 5 GHz
- 2x2 és 2x2 küldés / fogadás
- 4db beépített PIFA antenna
- Gain: 2,4 GHz: 2.62/4.32 dBI
- Gain: 5 GHz: 22.73 dBm
- 4x Lan, Wan, USB 3 port
http://www.linksys.com/at/p/P-EA6300/?georedirect=1Es egy (ezt mar gondolom ismeri mindenki )
Netgear EX7000-100PESKétsávos Wi-Fi akár 1900 Mbit / s
700mW nagy teljesítményű kivitel a legnagyobb lefedettség
Dual-core 1 GHz-es processzor maximális teljesítményt WLAN
Erőteljes erősítők és külső antennával kiterjeszti a tartomány
Fastlane technológia mind a vezeték nélküli Wlan jobb teljesítmény érdekébenA NETGEAR ® AC1900 Wireless Range Extender növeli a hatótávolságot és hogy a meglévő hálózathoz maximum sebesség - köszönhetően a rendkívül erős kétsávos Wi-Fi akár 1900 Mbit / s.
A 700mW nagy teljesítményű erősítőket szélsőséges tartományban, míg a kétmagos 1 GHz-es processzor maximális WLAN teljesítménye teszi.http://www.netgear.at/home/products/networking/wifi-range-extenders/EX7000.aspx
-
válasz
Intruder2k5 #45118 üzenetére
Köszönöm!
Ezt adta ugyebár a Matáv...Köszönettel: MaCS
-
Somy_
tag
válasz
Intruder2k5 #45111 üzenetére
Köszi a tanácsot!
-
Somy_
tag
válasz
Intruder2k5 #45109 üzenetére
Mit ajánlanál hozzá ehelyett?
-
Somy_
tag
válasz
Intruder2k5 #45107 üzenetére
Köszi az infót!
Amúgy max 100Mbit/s-oshoz kellene. -
Zola007
veterán
válasz
Intruder2k5 #45094 üzenetére
köszi
most újra mértem, szépen átjön, simán megvolt a 200feltehetően 11-éjfél közt állítgattak valamit a hálózaton
Azt hittem más lesz a menüje a 841 után, de teljese ugyanaz.
3.17.38 Build 140613 firmware van rajta, érdemes a _150717-re frissíteni? vagy amíg nincs gond, ne bolygassam? -
sztanozs
veterán
válasz
Intruder2k5 #45058 üzenetére
Igazából kettő is van otthon (egy p1 és egy p2), valószínüleg már nem is eladhatók... szóval megmarad backupnak vagy emléknek.
-
Gesta28
tag
válasz
Intruder2k5 #45064 üzenetére
Legalább jó is, vagy csak olcsó?
Nekem olyan kell, ami megbízható, és stabil jelerősséggel bír nagyobb távolság esetén is
nem dobálja le a netet, stb...
Egyébként erről is írnak elég sok negatívumot, szóval nem tudom igazán mi lenne a jó választás -
Gesta28
tag
válasz
Intruder2k5 #45062 üzenetére
A Gbit-es még egyelőre drága dolog, ahogy néztem
Tudsz esetleg olcsó és jó Gbit-es routert?
Átmenetileg sem lenne megoldás? A mostani 54-eshez képest mindenképp előrelépés lenne. -
Gesta28
tag
válasz
Intruder2k5 #45060 üzenetére
Szia,
DigiNet 100-hoz kellene egyelőre, de majd a későbbiekben fejleszteni akarok, hogy a HD-s filmeket vinni tudja.
A mostani 54-es router nem éppen elég erre már.Mi baj lenne a 200-as nettel?
-
sztanozs
veterán
válasz
Intruder2k5 #45051 üzenetére
Jó előzetes
Én most egy asus wl500gp-t váltanék ki, rövid ideig (1-2 hónap) NAS (esetleg torrent) funkciót is el kellene lásson (ja és meg kellene birkózzon egy 3TB-s lemezzel, amihez még kell szereznem egy külső házat is).
Jó volna n/ac, ráadásul lakótelep, szóval az összes szomszédnak, házban, szomszéd lépcsőházban lakónak van már wifi routere
-
anubys1984
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #44992 üzenetére
Ja igen, az lemaradt. 100/50
-
lyzzard
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #44977 üzenetére
Köszönöm, végigolvastam, és a válaszaid is. Mivel elég nagyok az igények, azért gondoltam mélyebben a pénztárcába nyúlni (bár a maga idejében a netgear se volt olcsó), gondolom azért ennyiért már gondolkodhatok ilyeneken
- tehát többféle felület is van, az jó. Jelenleg RDP klienst használok a "szerverre", tehát onnantól már nem kunszt
- igen utólag végigolvasva rájöttem, hogy a torrentkezelésnél arra gondoltam, hogy csak állnak a queueban a torrentek már letöltött állapotban, és seedelődnek, már amelyik
- akkor ennek a 3 terának még utánanézek, de a remény hal meg utoljára
- 50MB/sec-kel már ki lennék segítve, megszoktam, hogy az atomon, a bitlockolt vinyó csak 60 megával megy. Tudom, a bitlockot el kell felejtenem, de nem nagy érvágásRégebben használatam a szerót másra is, de mostanában már tényleg csak filemegosztás és torrent funkciót lát el, ráadásul az alaplapi kondik se az igaziak már, hat éve megy egyhuzamban. Routert is akarok cserélni, és ha a kettő árát összeadom, akkor már majdnem kijön egy drágább router ára, akkor meg miért ne alapon...
-
Multibit
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #44950 üzenetére
A gond ezzel csak az, hogy ezt erre szánták! Ott van a gyári fw-ben is a DLNA, a torrent
Tudom, hogy benne vannak ezek. De engedtessék meg, hogy ne vegyem túl komolyan eme szolgáltatásokat. A gyártóknál már egy jó ideje a józan mérnöki érveket felülírják a markecingesek agyszüleményei. Ez nem csak a routergyártókra igaz! Akkora a piaci verseny, hogy megpróbálják a vásárlókkal elhitetni (legtöbbször sikerrel), hogy milyen f@sza all in one cuccoshoz juthatnak hozzá, nincs is szükség egyéb eszközre.
Nem egyszer néztem rá a status tabra, mikor az egész család élvezte az internet áldásait (online játék + jutyub + torrent (nem kihasználva az 500 Mbps-t!) + VPN-es munka a részemről). Sokszor nyúlt hosszúra a bitkolbász mindkét magnál. Úgy, hogy nálunk csak routerként üzemel a router.
Régi, többször előjövő téma, amiben én konzervatív nézeteket vallok. No offense! -
válasz
Intruder2k5 #44928 üzenetére
Igazából az is volt a tervem valamilyen szinten, hogy megpróbáljak kiváltani egy Banana Pi-t (abban igaz AllWinner A20 / 1GB RAM van), hogy minden központosítva legyen, de nem tudom, hogy az N18U vagy az AC56U egyáltalán alkalmas intenzívebb használat (mondjuk online játék két gépen kábelen+YT egy táblagépen+DLNA) mellett bármi egyébre, mondjuk 1-2 torrent futtatására? Megvalósítható ez, vagy ilyen igényekre inkább keressel célhardvert?
Köszi!
Üdv. core2
-
válasz
Intruder2k5 #44918 üzenetére
Bocsánat-bocsánat. A lejátszás vezetéken menne, cat5e van behúzva, tehát gigabit-ready, mondjuk az az 1043-nál sem volt gond fájl másolásnál.
Rendben, köszönöm!
Arra vonatkozóan van valami adat, hogy egy USB3 kapcsolaton rákötött házban lévő Samsung HD103SJ-vel mit produkálhat torrent letöltés esetén? Nem konkrétan ezzel a lemezzel, hanemúgy általánosságban érdekelne, hogy mi hozható ki belőle gyári FW-rel ás tomatoval...Bocsánat az offért.
Üdv. core2
-
drk88
senior tag
válasz
Intruder2k5 #44922 üzenetére
Köszi, akkor benéztem a lényeg h koaxon jön
-
drk88
senior tag
válasz
Intruder2k5 #44920 üzenetére
35/2 mbites dsl (kábel tv-s) net kapcsolatom van.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #44916 üzenetére
Köszi, már veszem is.
-
válasz
Intruder2k5 #44907 üzenetére
Köszönöm!
Az N18U-nál mennyire reális az, hogy mondjuk egy táblagépen 1080p megy fullscreenben a youtube, s addig a másik szobában ugyanarról a routerról megy dlna-n egy huszonX GB-os 1080p mkv?
Nem fog tőle kifeküdni a vas?
Köszi!
-
zzeN
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #44910 üzenetére
Nem is vettem észre (nem akartam levenni a dobozt, rá van pakolva pár dolog), wdr3600.
-
energomatt
őstag
válasz
Intruder2k5 #44900 üzenetére
Köszönöm, egyébként oda akartam beírni, csak eltévesztettem.
-
superecneB
őstag
válasz
Intruder2k5 #44834 üzenetére
Az 5Ghz képes eszköz mit takar pontosan? Bocsi a tudatlanságért de ez valami n-esnél nagyobb sávszélt adó freki?
Nokia Lumia 735, Google Nexus 7, iPhone 4 van a háztartásban, szerintem ezek közül az első kettő talán tudja. -
macii97
senior tag
válasz
Intruder2k5 #44832 üzenetére
Köszi!
-
Smithy87
senior tag
válasz
Intruder2k5 #44796 üzenetére
Az ezerrel túlzás be lettek idomítva a torrentkliensek. Egy sima torrent letöltés vagy fhd youtube plusz játék már tuti hogy 100ms fölé vágja. Ma pl az asszony rtlmostozott telóról, nekem meg iszonyat megugrott a pingem. Ezt kellene igazából orvosolni.
-
Pocok256
veterán
válasz
Intruder2k5 #44783 üzenetére
Egy kis panel lakást kell átlőnie azt a upc től kapott UBI is megoldja
Gondolom ennek sem lesz baja ezzel akkor
Majd csak az ubival kell valahogy összehangolnom. Remélem menni fog
-
Pocok256
veterán
válasz
Intruder2k5 #44781 üzenetére
Köszi szépen
Ezek szerint a RT-AC56U tökéletesen elég lesz nekem
-
Pocok256
veterán
válasz
Intruder2k5 #44779 üzenetére
Ezek között torrent kliens processzor vagy egyéb fejeltségben van lényeges különbség vagy csak a wifi szabvány támogatása a lényegre törő különbség ?
-
Pocok256
veterán
válasz
Intruder2k5 #44777 üzenetére
Elolvasva
Nem akarok seed server parkot elég ha békésen csordogál.
Netán ha kell a vinyorol 1 kép vagy ksiebb 500 megás video akkor eltudjam azt érni bárhol
Nyugodt ember vagyok
Szóval létezik ilyen eszköz ?
Mármint ami gyárilag tudja az általam elvárt dolgokat.
-
Winne
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #44766 üzenetére
Rendben, akkor marad a 18. köszi szépen!
-
válasz
Intruder2k5 #44747 üzenetére
Az Asus AC52U szintén AC750-es ami nem ajánlott.
Asus-ból olcsó dual band eszköz az N53 lenne.#44749 BeZol
A TIR alig pár hónapos, a Topikgazda rendszer bevezetése után fel lett frissítve.#44750 joecontra
Wifi nélküli router-ek gyengék, nem ajánlottak, ha nem kell wifi akkor max kikapcsolod.
Ennyiből kijön:
100-as portokkal: Asus N12 D1/N53, TP-Link 841ND
Gigabites portokkal: TP-Link 1043NDv2/3600#44751 alfiboy
Ilyen szintem nem ismerem az Asus-t.
Lassú voltam -
istnag
addikt
válasz
Intruder2k5 #44747 üzenetére
Köszönöm.
-
Corsa02
őstag
válasz
Intruder2k5 #44720 üzenetére
Rendben! Köszönöm a segítséget, az 1043ND lesz a nyerő.
-
Corsa02
őstag
válasz
Intruder2k5 #44718 üzenetére
Értem!
Akkor inkább maradok egy komolyabbnál.
Itt a két ajánlott TP-Link közül a 3600-as mivel lenne jobb választás mint 1043ND?
-
Corsa02
őstag
válasz
Intruder2k5 #44715 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ!
Tehát ha egy filmet mondjuk elindítanék a routerre csatlakoztatott pen drive-ról/HDD-ről akkor necces az akadás mentes lejátszás is akár?
Sajnos ez az N18U egy kicsit drága...olyan 15e-ig bezárólag lenne jobb alternatíva?
-
ibiker
újonc
válasz
Intruder2k5 #44705 üzenetére
Köszi, akkor ő lesz.
-
ibiker
újonc
válasz
Intruder2k5 #44703 üzenetére
Erre gondoltam (közel van hozzám a bolt), -- gondolom ez már V2.
Ár/érték arányban nekem úgy tűnik nem igazán van ellenfele a TL-WR1043ND-nek.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Intruder2k5 #44678 üzenetére
Köszi!
Beüzemeléskor mit célszerűbb használni?
A webes felületén a gyors beállítás funkciót használni, vagy a kapott lemezről futtatni a beállítási segédprogramot? -
hyperst
tag
válasz
Intruder2k5 #44655 üzenetére
a wifi az elhanyagolhato
a vezetéken történö dolog a lényeges hogy minél többet tudjon..
köszönöm a választ. -
Eclips21
őstag
válasz
Intruder2k5 #44574 üzenetére
Köszi a gyors választ, úgy érzem akkor meg is fogom venni.
-
crissprivat
senior tag
válasz
Intruder2k5 #44571 üzenetére
Szia.
Úgy jó 3/4 éve pár napig volt nálam rt-n18u router. Tényleg jó kis gép. A wifi erössége és a gyorsasága is elég jó volt. Csak kíváncsi lettem volna a másikra is. De akkor lényegtelen.
Köszi a segítséget. -
somasz
addikt
válasz
Intruder2k5 #44563 üzenetére
Fiber Power 30 van jelenleg, max a 60-ra lesz frissítés szerintem.
Vezetékesen szerintem semmi nem lenne rákötve, így nem hiszem, hogy kéne a Gbit. Minden wifi, de 5 laptop és 2-3 telefon is előfordulhat egyszerre. -
LógaGéza
veterán
válasz
Intruder2k5 #44550 üzenetére
Természetesen a szolgáltató felé is jelezve lesz a kérdés, itt az egész azért indult el, hogy megoldható-e a routerbe kötés, hogyha át akarom vinni a boxot egy másik szobába, akkor ne kelljen mindig átdugdosnom az UTP-t. Ezek szerint megoldható.
-
LógaGéza
veterán
válasz
Intruder2k5 #44545 üzenetére
A max 3 box miatt, vagy egyéb oka is lehet?
-
Gre@T
tag
válasz
Intruder2k5 #44521 üzenetére
2db IP kamera az összes amit szeretnék használni.
-
PAUBEN
tag
válasz
Intruder2k5 #44438 üzenetére
merlint próbáltam de hatótávolsága nem nőt.
-
PAUBEN
tag
válasz
Intruder2k5 #44435 üzenetére
Oké Köszönöm a tanácsokat!
Mellesleg ASUS RT-AC56U Nagyon kár hogy ilyen gyenge a belső antennás wifije mert kurv.. jó gyors router.
Emeletes házat nem tudott lefedni...max 1-2 falig -
fogtunder
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #44416 üzenetére
igazából ez már megvan most is, viszont perpill nem is NATol, csak switch meg AP, és melegszik elég szépen. mondjuk új routert nem nagyon van kedvem most venni, megnézzük, hogy bírja, max ha kell, akkor cserélek. a cfw javíthat valamit a teljesítményen egyébként?
-
Ágógreen
senior tag
válasz
Intruder2k5 #44387 üzenetére
köszi szépen. mindjárt ránézek.
a 4db antennát süni-tüskeszerűen vagy párhuzamosan érdemes elrendezni a routeren ?hát ez elég friss: 2015-07-22 11:54:22
RT-AC87U_378.55.1_HGG-FINAL.zip Downloads: 0, Size: 49 MB
köszi
-
priti
addikt
válasz
Intruder2k5 #44371 üzenetére
Tesztelgetni mi? Úgy szokott az lenni. Néha tesztelgetni kell egy kicsit. Nem is megy ez másképpen.
Egyébként attól izgibb, ha Tomato van rajta? Jobban elviszik? A régi routeremre van Tomato Ezért kérdezem. Könnyebb eladni, ha felteszem rá?
-
Paoloo
tag
válasz
Intruder2k5 #44376 üzenetére
Köszönöm!
kalinak is köszönöm!
-
priti
addikt
válasz
Intruder2k5 #44369 üzenetére
Azt azért nem mondanám, hogy tökéletesen elégedett. Például csuklott a fejlesztő, amikor egyesével kellett felvinnem a mac címeket a filterbe.
Mindegy ennyi pénzért az ember nem fikázza a terméket. Ocó azt kész.ha D1 lett volna, már akkor meg is vettem volna
ASUS RT-N66U mellé minek neked még D1 is te kis mohó? Az nem kell csak a profit mi? Á nem lehet itt eléggé résen lenni a sok kis mohó szempár csak úgy viszi az értékes mátériát az apróról.
-
priti
addikt
válasz
Intruder2k5 #44366 üzenetére
Milyen nyavajások ezek, őrület. Még
[link]
ennél a hsz-nél néztem meg egy képet a belsejéről, na mondom ez BroadCom akkor ennek nem TP-Link féle bele van. Most nézem, hogy ez az "E" végű ráadásul 5k alatt van újonnan. Ó banyek ennyiért fel sem kelek aztán még dolgoztam is vele
Úgy kell nekem. Lehet kétszer lesz öröm. Remélem nem. -
priti
addikt
válasz
Intruder2k5 #44366 üzenetére
pffff áháháááá
Meg sem néztem, igazából az sem jött át, hogy ez nem d1, gondoltam onnan, hogy N12 mi bajom lehet?
Mindegy filléres vacak, tojok rá. Egyébként eddig jó. Rágja a torrent, 59db-ot seedelek
-
nomad138
tag
válasz
Intruder2k5 #44356 üzenetére
30mb-os netem van 4,4mb-al szedek le a feltöltést most nem tudom hirtelen.
-
Ágógreen
senior tag
válasz
Intruder2k5 #44350 üzenetére
és antenna hosszabbító kábellel széjjelhúzni a 3-4 antennát egymástól ?
-
Ágógreen
senior tag
válasz
Intruder2k5 #44339 üzenetére
"RT-N18U HGG fw-vel 2.4GHz-es WiFi téren verhetetlen."
87U-re nem tölthető fel HGG firmware ? vagy más fw ?
-
MDMA
tag
válasz
Intruder2k5 #44338 üzenetére
köszi
-
szilva01
őstag
válasz
Intruder2k5 #44337 üzenetére
Köszönöm!
Remélem legalább annyit el fogok tudni neki magyarázni ha hazaértem, hogy hiába fizet ennyit a netért ha a routeren nem fog átmenni.
-
Zola01
tag
válasz
Intruder2k5 #44325 üzenetére
Köszi!
Még egy kérdés
A két legolcsóbb amit találtam a TL-WN727N, és a TL-WN722N.Az a kis antenna a 722-esen jelent valamit, erősebb lesz a jel? A router és a másik gép között kb 6 méter van és egy betonfal.
-
maross
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #44282 üzenetére
Hm, koszi, nem tudtam wifi erot hivatalbol szabalyozzak. N18U-nal csak az ara nem tetszik, nagyon pattog, es most epp szep magasan van. Az olcsobb kategorias wr1043nd 2.1 vagy wdr3600-tal szivni fogok?
Valamint a " 2 db 5 dBi külsõ antenna, 2 dBi nyereség 2.4 GHz-en, 3 dBi nyereség 5 GHz-en" mit jelentene?
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #44246 üzenetére
elvileg a hőmérséklet a legextrémebb környezeti hatás, ami érheti, napfény, csapadék nem lesz. otthoni használat, a földszinti AP-nek használt router a lakótér középpontjába van telepítve, azt szépen le is fedi, csak itt van közötte egy kétbeállós garázs egy valag fémszerkezetes cuccal, kvázi semmi jel nincs már a teraszon, az emeleti AP meg túl magasan van, a terasz feletti tetőn még jó lenne, de lent már a hálózat sem látszik.
sajnos ebbe az aspektusba nem igazán gondoltam bele a tervezéskor, de még aránylag egyszerűen ki tudok húzni LAN kábelt és PoE-n meghajtani. switchet amúgy is venni kellene egy újat, az emelet most kissé igénytelenül van összedugdosva, mert csak két 4 portos volt otthon és bár működik, a tudat idegesít, és akkor abból is vennék PoE támogatásút.
amúgy erről mi a véleményed? ZyXel NWA1121-NI kicsit olcsóbb lenne és elvileg ez is tudja, ami nekem kell. az UBiQUiTi-vel már találkoztam egy régi cégnél, ahová a raktárba raktunk hasonló AP-ket és elég jók voltak, de azért nem mindegy, hogy 20, vagy 30K.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Interactive Brokers társalgó
- Diablo IV
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest