- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez nem biztos, mert ugye aki nem ért ezekhez, csak kell neki egy olcsó router, az úgysem tudja mi az a Tomato, esetleg még meg is ijed a Linux alapú custom fw hallatán, aki meg ért hozzá, az majd felteszi magának. Persze ha emiatt nem teszel rá +2000Ft-ot az árra, akkor lehet segít rajta, de Linksys WRT54GL-ből már ne akarj meggazdagodni.
-
-
Jól van, azért ne írd le mindjárt, csak azért mert megtudtad, hogy nem BCM, eddig tökéletesen elégedett vagy vele, lehet ez így is marad ezután is.
Korábban én is írtam a linkelt hirdetés alá, ha D1 lett volna, már akkor meg is vettem volna.
A TP-LINK-ek egyébként jellemzően Atheros-ból készülnek.
-
De, ugye nem sokban fogadtál? Nem akarnám, hogy nagyot bukj emiatt, de az ASUS RT-N12E nem BroadCom alapú, hanem Realtek.
-
-
-
-
-
priti
addikt
Szokott itt ilyen power over téma előfordulni egyébként? Érdemes válaszra várnom vagy beleolvasni az eddigiekbe?
Szerintem egy marhaság az UTP-ben vinni a tápot, az életben nem választanám magamtól és ezért nem is nagyon ismerem az ilyen cuccokat, de most tettem egy könnyelmű ígéretet, hogy feltelepítek két gépet és a "de még nincs net, mert nincs router" mondatra mondtam, hogy majd veszek egy routert, de így nem is olyan egyszerű, hogy jó is legyen meg drága se legyen... ezt megnyertem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPhone topik
- DJI topic
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest