Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz Intruder2k5 #44246 üzenetére

    elvileg a hőmérséklet a legextrémebb környezeti hatás, ami érheti, napfény, csapadék nem lesz. otthoni használat, a földszinti AP-nek használt router a lakótér középpontjába van telepítve, azt szépen le is fedi, csak itt van közötte egy kétbeállós garázs egy valag fémszerkezetes cuccal, kvázi semmi jel nincs már a teraszon, az emeleti AP meg túl magasan van, a terasz feletti tetőn még jó lenne, de lent már a hálózat sem látszik.

    sajnos ebbe az aspektusba nem igazán gondoltam bele a tervezéskor, de még aránylag egyszerűen ki tudok húzni LAN kábelt és PoE-n meghajtani. switchet amúgy is venni kellene egy újat, az emelet most kissé igénytelenül van összedugdosva, mert csak két 4 portos volt otthon és bár működik, a tudat idegesít, és akkor abból is vennék PoE támogatásút.

    amúgy erről mi a véleményed? ZyXel NWA1121-NI kicsit olcsóbb lenne és elvileg ez is tudja, ami nekem kell. az UBiQUiTi-vel már találkoztam egy régi cégnél, ahová a raktárba raktunk hasonló AP-ket és elég jók voltak, de azért nem mindegy, hogy 20, vagy 30K.

    [ Szerkesztve ]

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák