Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
válasz
cipofuzo87
üzenetére
cFosSpeed?
-
válasz
cipofuzo87
üzenetére
A sokak által használt és ajánlott TP-Link 1043ND + vargalex firmware.
-
Kerio
őstag
Van valamilyen alternatív firmware a Tp-Link TL-WR740N V4 -re?
Olvastam, hogy erre nem csak a gyárit lehet flashelni, hanem vannak Moddolt firmware-k. De a V4-re nem biztos, hogy rá lehet tenni. Jól tudom? -
cipofuzo87
tag
válasz
cipofuzo87
üzenetére
Ha jól látom, fejlett QoS-es router drága mulatság lesz, ezért kiegyeznék olyan megoldással is, hogy csak annyit tudjon, hogy két gép között igazságosan ossza szét a sávszélt, a többit pedig szoftveresen oldom meg. Itt jön a kérdés, hogy tudtok olyan szoftverről, ami képes az alábbiakra?
youtube, egyéb videómegosztók prioritása legyen magas
http fájl letöltések prioritása legyen alacsony
web prioritása magas
torrent prioritása alacsony
ebből látszik, hogy itt bizony nekem nem elég, hogy a 80-as (HTTP) port prioritása legyen magas, hanem a prioritás legalább az URL-től is függ. -
cipofuzo87
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy wifi routert + gépbe usb wifi sticket, ami az alábbiak közül minél többet tud:
- N-es wifi
- 100 MBites nettel nagyjából megbírkozik LAN-on
- egyszerű port forwarding, esetleg tud UPnP-t
- egyszerű QoS: legyen hozzá valami egyszerű megoldás, hogy ne kelljen kézzel
leszabályoznom a torrent sebességét, ha a youtube-ot zavartalanul akarom nézni, és cserébe ne azt kapjam, hogy a net sebessége leesik a felére (OpenWrt-nél régen olyan QoS megoldással találkoztam, ami magas processzorterhelésű volt, emiatt belassult). Tudom, hogy ez szoftveresen (mármint Windows szinten) is megoldható, de router oldalon szeretném. Vagy ez nagyon megdobja az árat?
- nincsenek gyermekbetegségei, pl torrentnél elbír sok párhuzamos kapcsolatot, és nem dobálja a Wifi kapcsolatot
- esetleg OpenWRT támogatás, ha az tud valami olyan pluszt, amivel a fenti feature-ök nem csorbulnak (amikor WRT54GL-en használtam OpenWRT-t, akkor se a portforwarding, se a QoS nem volt könnyen belőhető)
- kiforott modell, amivel van tapasztalat
- minél jobb ár/érték aránya legyen (routert 12-20k körül?)Kérlek ajánljatok pár típust, aminek érdemes utánanéznem. Ha odaírjátok esetleg mellé, hogy mi az amit tud még pluszban, azt megköszönöm.
-
spiky03
veterán
Hey!
Nah 1 hete tesztelem ezt a routert, amit szombaton kaptam. WR842ND
Eddig teljesen meg vagyok vele elégedve. Jön rajta rendesen a cucc, meg megy is.
Digi 40/20-as netem van. -
tvamos
nagyúr
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Én személy szerint Linksys/Cisco párti vagyok.
En is....De van itthon egy TL-MR3420. Ha ezt be tudnam allitani AP-nak, akkor vehetnek helyette egy Linksys routert. Talan ez lenne a legjobb! Apropo... pont benne is vagyok a beallitasokban!..
-
Soma01
veterán
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
...én is így gondoltam.
Én személy szerint Linksys/Cisco párti vagyok.Én nem. Báár én is, csak az árával nem vagyok kibékülve, minőség OK. -
-
tvamos
nagyúr
A regi routeremen 3 beallitas (router/gateway/switch) volt, AP nem. Azt mondtak, frissitsek fw-t. De mostmar nekiadtam a tesomnak, nem kerem vissza. Ha hazaerek, megnezem, sz uj tujjaje!

Tuuuuudom mi a pnp, azert tettem ilyenbe: "".
Ugy ertettem, ne kelljen mahinalni, csak a derottal a gepre dugni.Azert csak eszembe jutott egy + szempont.
Legyen N-es! Ha lehet... -
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Wifi access pointot keresek.
Ennek oka az, hogy alberletben lakom, es nem furkalhatom at a falakat, hogy vezeteket huzzak a szobabol a routerig. (Eddig ez nem okozott gondot, de most kene valami.)
A szempontjaim:
1. legyen "plug and play", tehat gyari allapotaban, fw csere nelkul menjen
2. legyen lehetoleg olcso (5kHUF, vagy ilyesmi... max 10)
Asszem ennyi!
Elore is koszonom a segitseget! -
Beri
addikt
-
-
nevo
aktív tag
Tudnátok egy olyan eszközt ajánlani, amire fel lehet csatizni egy ntfs-es vinyót, melyről menne a torrent valamint dlna-is jó lenne. Vagy jobban járnék ha összedobnék egy külön nas-t?
-
L4mie
veterán
Nos végül TP-link 1043ND lett, picit ráfáztam, mivel azt az infót kaptam, hogy a UPC a 120 net mellé már WiFi-s Cisco router-modem csodát ad, és így végül lemondtam az új router vételéről.
Aztán végül nem azt kaptam, így futottam a víz-be, szerencsére volt raktáron,
de így gyakorlatilag buktam rajta kb. 3k-t ahhoz képest, mintha máshol vettem volna.
Mellesleg jól üzemel, de majd ha probléma lesz vele úgy is morgok, ha nem akkor a csend mindent elmond helyettem
[speedtest] -
HeavyToys
senior tag
válasz
HeavyToys
üzenetére
Jah és kifutottam a szerkesztésből. Ellenoldalon egy TL-WN821N és egy TL-WN822N van. Illetve a 841ND-n ki van cserélve két db 8dbi-es antennára. Így tökéletes a jelerősség és a sebesség is. Ezt a jelerősséget hozná az új jövevény is, természetesen cserélt antennával? Több nem kell, csak annyit nyújtson.
Másik jelöltem pedig ez a Tenda W300D-lenne. Melyiket ajánlanátok inkább?
Bocsánat az esetleges kuszaságért, csak sok gondolat volt a fejemben!

Köszönöm még egyszer!
-
HeavyToys
senior tag
Tiszteletem mindenkinek!
Szeretnék tőletek segítséget kérni. Van egy D-Link (T-Home-os), modemem és egy TP-Link 841ND-m. Valószínűleg így szettben elvinnék tőlem. A routerrel egyébként eddig elégedett voltam, de nem szeretnék újra venni egy modemet és egy routert. Ezért arra gondoltam, hogy a TP-nél létezik egy TD-W8961ND nevezetű készülék, ami elméletileg az én olvasatomban egy 841ND-nek megfelelő router lenne+ egy ADSL2+-os modem.
A kérdésem az lenne, hogy ezek mennyire üzembiztos megoldások? A vonal stabilitása elméletileg jobb mint a DSL-360R (ezzel sem voltak stabilitási gondok, de 15 megabit nem mindig jött neki össze, ami egyrészt a szolgáltató hibája is. de tudtommal ez a típus eléggé gyenge ilyen stabilitás téren)? Gondolom a wifi része pedig megegyezik a 841ND-vel. Proci oldalról vannak információk erről a modellről?
Ja és ha számít jelenleg 15 mbit-es a netem, később tervezek 25-ös csomagot.
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Üdv!

-
Soma01
veterán
Mindkettő megy. Egyszerre is.
Tehát veszi a mobilos router jelét é azt te viszed kábellel ahová akarod (max 100méter) Vagy veszi a mobilos router jelét és azt továbbítja és távolabb fogod a wifi jelet. Vagy mindkettőt egyszerre.Olvass bele a 901 használatijába. Ott le van írva miket tud.
-
8Ba8
csendes tag
válasz
Soma01
üzenetére
Köszi!
Csak a biztonság kedvéért: Wifin összekapcsolom a mobil routert, illetve a 901ND-t, majd kábelen levezetem a számítógéphez,
és ennyi, vagy pedig repearter módba kapcsolom, és használom odalent wifit, aminek így már elég erős jele lesz. Elsősorban szeretném kábelen
megoldani, persze cak ha lehetséges.vargalex!
Sajnos az általad kért dolgokat csak este tudom megmondani, 7-8 felé, amikor hazaérek...
-
-
8Ba8
csendes tag
Sziasztok!
Én is hasonló gondban vagyok, mint az előző hozzászóló, sajnos a modemem (Huawei E587-es típ.) és a számítógép
között van 15 méter távolság, ami nagyon legyengíti a jelet, így az internet sebessége is a töredékére esik vissza.
Gondolkoztam olyan router vásárlásán, aminél a Huawei modemet USB-vel össze tudnám kötni, majd onnan kábelen
levezetni a netet a szobába, de nem találtam olyan típust, aminél a modemem a támogatási listán rajta lett volna.
Ennek hiányában pedig nem merek venni semmit, mivel ha nem tudom használni, csak kidobott pénz lenne.
A másik megoldás egy repearter lenne, amivel a modem wifi jelét továbberősítve megfelelő erősségű vételt
tudnék biztosítani a lakás egész területére. Viszont nem tudom, hogy mobil internetnél működik-e a dolog!
A modem Telenoros, és Hipernet 21 csomagban vagyok. Telenorral szakembere azt javasolta, hogy próbáljam
meg USB hosszabbító kábellel megoldani a dolgot, amit –lévén 15 méterről van szó) nevetségesnek tartok.A válaszokat előre is köszönöm!!!
-
krealon
veterán
A megoldast ugy hivjak, hogy 3G router.
En speciel ezt hasznalom: Tp-link TL-MR3420
Alapvetoen a ZTE es a Huawei modemekkel van joban. -
Kelta
tag
Üdv!
Nem igazán vágom ezt a wlan témát,ezért is kérdezek.
Létezik olyan megoldás,hogy 1 vodás USB stick-es netet wifin elosztani 2 gépre + telefon is tudja fogni róla a netet?Köszönettel:
Kelta
-
enisz
csendes tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Találtam egy komolyabb leírást ami ráadásul ugyan ehhez a routerhez készült. Kicsit átnyálazom, és remélem okosabb leszek belőle!
Köszönöm a tippet!
-
-
enisz
csendes tag
Annyira komoly hálózatot nem üzemeltetek itthon. Szerintem nekem bőven elég lesz az említett TP-LINK router is.
Annyit kérdeznék még, hogy enélkül az OpenWRT nélkül tudnám használni a nyomtatót? Szóval egyszerűen be lehet állítani?
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
De csak éppen hogy beleesik a 20k-s kategóriába.
-
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Az, de van belőle 19xxx-ért is, ami még 20k alatt van!
-
-
gyenesmartin
őstag
Mindegy feltettem a v2-est. Eddig még ment el a net. Hátha megjavult már.
-
Soma01
veterán
válasz
gyenesmartin
üzenetére
A verzió szám ott csak egy jelzés. Nem jelenti azt jelen esetbe, hogy újabb és a régivel kompatibilis változat.
-
krealon
veterán
válasz
gyenesmartin
üzenetére
A V4-es miért nem jó?
Mert mas a dobozban levo elektronika. Ha a V4-es softvert ratoltod, dobhatod a kukaba.
-
Beri
addikt
válasz
gyenesmartin
üzenetére
Mert nem V2, azért.
-
Soma01
veterán
válasz
gyenesmartin
üzenetére
Az tuti nem jó rá. Az v4-es. Neked v2 kell.
http://www.tp-link.com/en/support/download/?model=TL-WR741ND&version=V2 -
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
És a Netgear WNDR3500L
-
enisz
csendes tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Egészen pontosan erről van szó?
Utána gugliztam ennek az OpenWRT-nek, és azt olvastam, hogy egy linuxos keretrendszerről (?) van szó. Enélkül is meg tudom oldani a hálózati nyomtatós dolgot?
-
-
gyenesmartin
őstag
Van egy kis problémám a routerrel amit nemrég vettem. Sűrűn megy el a net és csak akkor jön vissza ha hátul ki-be kapcsolom. Írtam a boltnak ahol vettem ott azt írták, hogy frissítsem a firmware-t vagy vigyem be. Itt lennék gondban, hogy pontosan melyik firmware-t szedjem le hozz. Ami van az aljára írva: TL-WR741ND Ver 2.4
Nem tudom kell e még más.
Azt megköszönném, hogy ha tudtok egy linket adni melyiket töltsem le. Én erre gondoltam nem tudom jó lesz e hozzá. -
enisz
csendes tag
Sziasztok!
Jómagam egyáltalán nem vagyok járatos a routerek világában, és nem tudom, hogy melyik lenne ideális az itthoni hálózatomhoz; ebben szeretném a segítségeteket kérni!
Van itthon egy 40/10-es DIGI-s internet amit router segítségével osztok meg jelenleg, de szeretném már lecserélni.
Azt olvastam valahol, hogy vannak már olyan routerek, amiken található USB port is, amivel bármilyen USB-s adattároló tartalmát meg lehet osztani az egész hálózattal, ha csatlakoztatják, vagy ha nyomtatót kötnek oda, akkor az hálózati nyomtatóként is üzemelhet.
A legfontosabb az lenne, hogy ezt a hálózati nyomtatós dolgot meg tudjam oldani, emellett a Wi-fi-t is szeretném használni.
A routerre van kötve egy TP-LINK TL-SG1005D switch is, ami az én szobámban osztja tovább a netet. A switch gigabites, úgyhogy gondolom a routert és érdemes ilyen sávszélhez venni.
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy milyen routert vehetnék, ami a fent említett igényeimet ki tudná szolgálni?
(személy szerint TP-LINK routert szeretnék venni)
Előre is köszönöm!
[szerk]
Sejtem, hogy az ára akár a csillagos egekig is felszökhet, úgyhogy olyan 20.000 forintnál többet nem biztos, hogy tudnék szánni rá. -
Én egy Linksys WRT320N-t (férjezett neve E2000) használok szintén FP120 mellett és teljesen meg vagyok vele elégedve, soha nem volt vele semmilyen bajom.
Hatótávolság kérdésében:
Panelben lakok a második emeleten saroktól az első kapu a mienk.
A szoba amiben a router van a lakás szélén van, van mellett még a szomszéd lakásból is egy nagy szoba + közlekedés és még ki tudja mi (soha nem voltam még a szomszédnál).
A ház körül 5-6 méter szélességben füves terület első emeletig érő fákkal (kb 5-6 db).
Az épülettől kb 15 méterre átlós irányban (a szomszédnak a lakása pont belelóg) egy G-s mobillal simán tudtam kapcsolódni a routerhez és stabil is volt a jel + volt körülöttem még legalább 8-9 egyéb wifi hálózat is 2 különböző társas házból (az egyik a mienk, a másik egy 6-7 éves tégla épület), 3-4 hálózat csak 1-2 csatorna távolságban volt. -
[CS]Blade2
addikt
Most tettek át 5 perce.
Majdnem 97Mbit átjön a cuccon:

95Mbit-re fogom korlátozni, és akkor ehhez az értékhez kellene összehozni egy kliens beállítást, amivel még képes ennyivel húzni, de nem fekteti ki a routert.
Szerinted mennyi kapcsolatot adjak meg összesen és torrentenként? -
Soma01
veterán
Nekem ami otthon van soha nem fagyott. Egy másik helyen azért van gond (kb. 3 havonta), mert van rajta egy vinyó is USB-n és az szokott leállni áramingadozás miatt és az a külső rack nem indul újra, csak lefagy a kevés kakaótól.
Az ASUS RT-N16 is nagyon jó. Az jobb minőség. Ha szánsz rá annyit akkor azt vedd. De gond a TP-vel sem lesz. Terhelést bírni fogja.
-
L4mie
veterán
Sziasztok:
UPC 120 as nethez szeretném leváltan a mostani WRT54GL-em, úgy hallottam nem igazán megbízható a nagy sávszélességű nettel -_- Meg ugye alapból ki se képes szolgálni csak max 100-at.A lényeg, hogy 1 gép lenne rákötve kábelesen, 2 gép WiFi-vel egyenlőre G-s adapterrel, majd idővel módosítva N-essel 1 laptop G-vel és 2-3 Androidos telefon. A probléma a 40cm-es betonfödém, amit amúgy a WRT54 átvisz igaz nem túl erősen :/,
de szerintem az e2000 pl. a rejtett antennák miatt nem vinne, mivel cégnél van egy wrt120n-és az baromi gyenge :/Pénz: 10-25 de a vége már nagyon szájhúzós,
Torrent menne mellé, meg MMORpg-k, és Fps játékok, persze web, youtube, streamelés meg minden ami fincsi.
USB port nekem nem szükséges, igazából nem a routerről akarok NAS-t üzemeltetni, de ha van akkor se sírom el magam, max. majd nem használom.
-
LonGleY
veterán
Beri: Micsodát? Hogy a 320-asban van blocking? Az egy megállapítás volt részemről (magamnak nyilván nem használom, ezért újdonság volt számomra), viszont odabiggyesztettem egy kérdést is, hogy vajon a WRT120N-ben is van-e ilyen funkció, mert ugye az elég alaptípusnak tűnik..
De időközben az egész új-router beszerzése tárgytalanná vált, mert szerencsésen működésre bírtam és frissítettem egy jóféle WRT54G-t, ami tökéletesen elegendő lesz a 10 megabit kiszolgálására. Ráadásul az antennái szimpatikus jószágok. :]
-
LonGleY
veterán
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Gubek-Einste / Intruder2k5: Köszi szépen!
-
válasz
krealon
üzenetére
Tenda nem tartozik az ajánlott gyártó kategóriában, így nem árt vigyázni vele de ettől még lehet jó.
A Tenda-val kapcsolatban valahol linkeltek egy magyar nevű oldalt ahol elég nagy hülyeségeket írtak így számomra eddig elég gyanús.Nálam a WOT vörös riasztást ad a Tenda linkjére.
-
krealon
veterán
válasz
Montiii
üzenetére
Ha a koltsegvetes engedi, akkor en a
TL-WR842ND-t vagy a Tenda 3G622R+-t ajanlanam.
Utobbinak - a felhasznaloi kezikonyv alaljan - rendkivul szeleskoru a szolgaltatasi listaja. (Egyesiti a TL-MR3420 es a TL-WR743ND tulajdonsagait elvileg.
) -
mdani01
aktív tag
válasz
Montiii
üzenetére
Helló!
Csak ajánlani tudom, ismerősömnek is ugyanilyen routere van és tökéletesen működik. Nála is vasbeton falak vannak és átviszi jelet simán. Nekünk a WR841ND típusú van szintén, vasbeton falakkal és kinn az udvaron a kertből is simán lehet vele netezni gond nélkül. Én nyugodt szívvel ajánlom neked ezt a routert.
-
Montiii
csendes tag
Sziasztok!
Router vásárlás előtt állok, és a segítségeteket(megerősítést) szeretnék kérni.
Azt szeretném kérdezni, hogy ez a router megfelel-e a célnak: [link]A házban és esetleg az udvaron(teraszon)kellene, hogy normális erősségű jelet tudjak fogni vele, ez kb olyan 15-20méter átmérőben. A házban kb 20centi vastag téglafalak vannak.
-
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
én vígan tudok torrentezni após kókorszaki ánusz routerével wireless. sőt, ami a kapcsolatot inkább dobálja, meg random lefagy, az nem az ő még n-t sem tudó routere, hanem az én modern tp-link usb adapterem. és az sem torrent, hanem játék közben. wtf?

-
válasz
LonGleY
üzenetére
A Tomato Firmware-ben nagyon egyszerűen, és részletesen konfigolható ez a funkció, az Access Restriction menüpont alatt! Bár ebből sajnos itt az emulátorban nem sokat látsz, mivel az Add gomb már nem működik, ahol is a lényeg lenne, de valami ilyesmi van mögötte...
Ez a firmware elég sok Linksys routeren működik, többek közt az E2000-el (WRT320N) is, de az url mellett sok egyéb dologra lehet szűrést beállítani, mint az fentebb látható is. Portszám, protokoll, IP cím, Layer7-el akár alkalmazások szerint is, vagy éppen tilthatod az ActiveX-et, P2P-t...
-
-
szasanyi
félisten
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Ez érdekes... és akkor akinek csak WiFi-n van netkapcsolat? No, de azzal a gyenge ~5.5Mbps letöltési sebességgel csak elboldogulok valahogy.

-
LonGleY
veterán
Üdv!
Egy kávézóba kellene wifi router, és nem a nagy sebesség, inkább a sokféle kapcsolat stabil kiszolgálása lenne a cél (10 vagy 25 Mbit menne a WAN-ra).
A kiszemelt darab: Linksys E2000.
A nagy kérdés viszont, hogy miként tudnám bizonyos oldalak elérhetőségét korlátozni? Főzött ROM esetleg? Melyikben lennének ilyen advanced funkciók? Ha nem megoldható, annyira nem lényeges a dolog (többet pedig kizárt, hogy költsünk rá). Sajnos a hálózati eszközök nem az én területem (viszont a Linksys-nél maradnék mindenképp).
Tán elég lenne egy sima WRT120N is?
-
-
-
-
spiky03
veterán
Nah tegnap sikeresen be üzemeltük a routert.
TP-Link 842ND
Eddig minden oke vele, jön rendesen rajta a torrent is le is meg fel is.
Digi 40/20-as nettel használom. Ment rajta két laptop is egyszerre, eddig nem szakadt emg a net sem, pedig tegnap este óta megy non-stop. Reméljük így is marad!Igen az elején kicsit nehezen indult a beállítás, mert nem találtuk a felhasználónevet meg a jelszót, amit adott a digi

-
válasz
Soma01
üzenetére
Őszintén? Rakás sz@r! Pedig én ASUS párti vagyok!

Egy ilyesmi Win alapú kliense van, Download Master névre hallgat, seed-elni nem nagyon akar, leginkább csak letölt, de azt is nehézkesen, sokszori kapcsolat eldobálással, stb...
Azzal viszont nem értek egyet, hogy "router-en a torrent futtatás nem igazán jó dolog", szerintem nagyon is jó, energiatakarékos, és "aránybarát" megoldás, már ha ez még számít valahol... Mondjuk a seed időre is jótékony hatással van! Az igaz, hogy kompromisszumokkal jár, véletlenül se számítson senki olyan teljesítményre mint amit egy PC nyújt, a router ezt meg sem fogja közelíteni, de ettől ez még jó dolog. Főleg ADSL-eseknek, akiknek napokba telne vissza seed-elni egy-egy nagyobb Linux DVD-t, és ilyen kisebb sebességgel még egy olcsóbb router is elbír (pl. RT-N10U). Nekem az RT-N16-on volt már ~300 torrent elindítva, több száz GB méretben, bár igaz, hogy ebből csak 15-20 volt aktív egy időben, de az én 16M/2M-es netemhez maximálisan megfelel, és ezt semmiképpen nem nevezném rossznak!
Persze ha valaki telhetetlen, és feltétlen kell neki a 60-80Mbit-es seed, akkor ne spóroljon, és vegyen normális szervert!
-
-
Soma01
veterán
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
De van pár ASUS router amin gyárilag is van torrent kliens. Az milyen?
-
válasz
róland
üzenetére
A legtöbb USB porttal rendelkező router nem tud torrent kliens futtatni a gyári firmware-vel, ehhez valamilyen 3rd party firmware kell majd, Tomato-ban/OpenWRT-ben van ilyen lehetőség.
Router-en a torrent futtatás nem igazán jó dolog mivel a hardveresen nem erre való, nagyon lassú lesz a le és feltöltés és egyszerre nem is tud majd olyan sok torrent-et futtatni mint egy rendes gép.
Legolcsóbb USB router ami hasonló az általad linkelthez az a TP-Link 842ND, elég új még így nem biztos, hogy már van rá 3rd party firmware torrent támogatással. -
róland
veterán
Tudásban, árban hasonló routert keresek, mint a La Fonera 2.0n.
Tulajdonságok: [link], a lényeg torrent kliens is legyen benne. (Ne kelljen már egy gépet járatni, ha van router is.)
Technikai információk: [link]
-
-
válasz
bluobluo75
üzenetére
igen, van belőle asztali kivitel is; link, illetve az általam korábban linkelt verzió, ami közvetlenül a routerre csatlakozik fel!
csodát ezeknél sem kell várni, de kicsivel jobbak ezek a 8-as értékűek, mint a routeren lévő 5-ös!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Napelem
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

köszi 

A lényeg, hogy jól működik és a router tulajdonságai ismerve jó ideig megfelel (még lényegesen gyorsabb netkapcsolattal is).
Dr.NX