- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
[CS]Blade2 #19389 üzenetére
megfelelő torrentes beállítások mellett nem lesz gond, elég jól bírja a terhelést a router!
-
válasz
[CS]Blade2 #19386 üzenetére
amennyiben visszaveszed 100 megabit/sec alá, úgy kicsivel jobb/kiegyenlítetteb lesz a sebesség és a stabilitás, illetve kicsivel több tartalék marad a routerben, nem lesznek terhelési tüskék, de annyira azért nem gyenge az a router hardveresen, hogy teljesen megfeküdjön attól, hogy többet kap a wan port, mint a névleges átviteli sebessége - a húzós torrent meg az erősebb routert is képes elfektetni!
-
szasanyi
félisten
válasz
[CS]Blade2 #19386 üzenetére
Azt nem hiszem. Nálam stabil, igaz WR842ND és 80/25 GidiNET van - sztem nem lehet eget rengető a különbség. Torrent letöltés ~10Mbps, és WiFi-n sem dobál le, nem még vezetéken.
-
szasanyi
félisten
válasz
[CS]Blade2 #19384 üzenetére
Miért kéne korlátozni? Valszeg úgysem fogod viszontlátni a teljes sávszélességet, mert ha jól értelmezem, akkor ennek (is) csak 10/100Mbps port áll rendelkezésére. legalábbis én így értelmezem.
-
proof88
addikt
válasz
[CS]Blade2 #4661 üzenetére
Az SMC WBR14G2-nél állítólag túl tud melegedni a procija, és volt, aki rakott rá bordát és úgy megszűntek vele azok a problémák, amik torrentnél előjöttek, hogy egy idő után elérhetetlenné vált a router és áramtalanítani kellett... lehet, hogy ez van a Tiédnél is, passz.
-
wwhy
veterán
válasz
[CS]Blade2 #4658 üzenetére
én a GC-t eladtam, mert szűk helyen a kábeleket elég nehéz volt cserélgetni; a G2 van helyette, de egyikre se lehet panaszom.
-
proof88
addikt
válasz
[CS]Blade2 #4654 üzenetére
Nem nagyon ismerem a többit... fél év alatt áramtalanítottad egyszer is a routert?
Firmware-t frissítettél? -
localhost
Közösségépítő
válasz
"hogy rajta keresztül felére, vagy harmadára csökken a net sebessége, már nem garanciás, de gondolom a sok le/feltöltés nyírta ki." - ez esetben eltömődött a sávszélesség, ki kell azt a routert takarítani!
Ennek a megakadályozására használható még a Vízkőoldó v2.3 program és annak különféle variánsai. (Calgonex etc.) -
wwhy
veterán
válasz
routerben a Linksys A márka, a világ legjobbjának (Cisco) a terméke; a többi meg létezik. Én SMC-ről váltottam, és ég és föld.
-
joe2005
senior tag
válasz
Szerintem Linksys-t, bár az 5 év az vonzó, ha 5 év múlva létezik a kereskedő ahol veszed.
-
proof88
addikt
válasz
[CS]Blade2 #4649 üzenetére
ahogy kali mondta, az az SMC WBR14G2 felejtős, ha torrent lesz... egyébként meg tűzfallal meg egyéb cumókkal bekapcsolva, még instabil is...
-
wwhy
veterán
válasz
az 5. nálam és pár havernál kb. 1 éve megy hibátlanul (kb. 2-3 havonta áramtalanítom, hogy pihenjen;, 5/5---50/30 -as nettel), és nem utolsó sorban lehet moddolni a firmet (én nem próbáltam).
-
válasz
a 2. jelöltet húzd ki a listából!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged