- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
[CS]Blade2 #19389 üzenetére
megfelelő torrentes beállítások mellett nem lesz gond, elég jól bírja a terhelést a router!
-
válasz
[CS]Blade2 #19386 üzenetére
amennyiben visszaveszed 100 megabit/sec alá, úgy kicsivel jobb/kiegyenlítetteb lesz a sebesség és a stabilitás, illetve kicsivel több tartalék marad a routerben, nem lesznek terhelési tüskék, de annyira azért nem gyenge az a router hardveresen, hogy teljesen megfeküdjön attól, hogy többet kap a wan port, mint a névleges átviteli sebessége - a húzós torrent meg az erősebb routert is képes elfektetni!
-
szasanyi
félisten
válasz
[CS]Blade2 #19386 üzenetére
Azt nem hiszem. Nálam stabil, igaz WR842ND és 80/25 GidiNET van - sztem nem lehet eget rengető a különbség. Torrent letöltés ~10Mbps, és WiFi-n sem dobál le, nem még vezetéken.
-
szasanyi
félisten
válasz
[CS]Blade2 #19384 üzenetére
Miért kéne korlátozni? Valszeg úgysem fogod viszontlátni a teljes sávszélességet, mert ha jól értelmezem, akkor ennek (is) csak 10/100Mbps port áll rendelkezésére. legalábbis én így értelmezem.
-
proof88
addikt
válasz
[CS]Blade2 #4661 üzenetére
Az SMC WBR14G2-nél állítólag túl tud melegedni a procija, és volt, aki rakott rá bordát és úgy megszűntek vele azok a problémák, amik torrentnél előjöttek, hogy egy idő után elérhetetlenné vált a router és áramtalanítani kellett... lehet, hogy ez van a Tiédnél is, passz.
-
wwhy
veterán
válasz
[CS]Blade2 #4658 üzenetére
én a GC-t eladtam, mert szűk helyen a kábeleket elég nehéz volt cserélgetni; a G2 van helyette, de egyikre se lehet panaszom.
-
proof88
addikt
válasz
[CS]Blade2 #4654 üzenetére
Nem nagyon ismerem a többit... fél év alatt áramtalanítottad egyszer is a routert?
Firmware-t frissítettél? -
localhost
Közösségépítő
válasz
"hogy rajta keresztül felére, vagy harmadára csökken a net sebessége, már nem garanciás, de gondolom a sok le/feltöltés nyírta ki." - ez esetben eltömődött a sávszélesség, ki kell azt a routert takarítani!
Ennek a megakadályozására használható még a Vízkőoldó v2.3 program és annak különféle variánsai. (Calgonex etc.) -
wwhy
veterán
válasz
routerben a Linksys A márka, a világ legjobbjának (Cisco) a terméke; a többi meg létezik. Én SMC-ről váltottam, és ég és föld.
-
joe2005
senior tag
válasz
Szerintem Linksys-t, bár az 5 év az vonzó, ha 5 év múlva létezik a kereskedő ahol veszed.
-
proof88
addikt
válasz
[CS]Blade2 #4649 üzenetére
ahogy kali mondta, az az SMC WBR14G2 felejtős, ha torrent lesz... egyébként meg tűzfallal meg egyéb cumókkal bekapcsolva, még instabil is...
-
wwhy
veterán
válasz
az 5. nálam és pár havernál kb. 1 éve megy hibátlanul (kb. 2-3 havonta áramtalanítom, hogy pihenjen;, 5/5---50/30 -as nettel), és nem utolsó sorban lehet moddolni a firmet (én nem próbáltam).
-
válasz
a 2. jelöltet húzd ki a listából!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest