- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
osonte
őstag
-
Goose-T
veterán
Még így is gyorsabb a régi Asus RT-AC56U-nál.
Amúgy nyitottam egy Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router topikot, hogy ne offoljuk szét ezt.
-
-
Én egy Linksys WRT320N-t (férjezett neve E2000) használok szintén FP120 mellett és teljesen meg vagyok vele elégedve, soha nem volt vele semmilyen bajom.
Hatótávolság kérdésében:
Panelben lakok a második emeleten saroktól az első kapu a mienk.
A szoba amiben a router van a lakás szélén van, van mellett még a szomszéd lakásból is egy nagy szoba + közlekedés és még ki tudja mi (soha nem voltam még a szomszédnál).
A ház körül 5-6 méter szélességben füves terület első emeletig érő fákkal (kb 5-6 db).
Az épülettől kb 15 méterre átlós irányban (a szomszédnak a lakása pont belelóg) egy G-s mobillal simán tudtam kapcsolódni a routerhez és stabil is volt a jel + volt körülöttem még legalább 8-9 egyéb wifi hálózat is 2 különböző társas házból (az egyik a mienk, a másik egy 6-7 éves tégla épület), 3-4 hálózat csak 1-2 csatorna távolságban volt. -
Soma01
veterán
Nekem ami otthon van soha nem fagyott. Egy másik helyen azért van gond (kb. 3 havonta), mert van rajta egy vinyó is USB-n és az szokott leállni áramingadozás miatt és az a külső rack nem indul újra, csak lefagy a kevés kakaótól.
Az ASUS RT-N16 is nagyon jó. Az jobb minőség. Ha szánsz rá annyit akkor azt vedd. De gond a TP-vel sem lesz. Terhelést bírni fogja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- Arch Linux
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest