Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Kernel
üzenetére
Ha már bootolható ISO-ról van szó, akkor ennél észszerűbb megoldás inkább olyan programot használni, ami közvetlenül az ISO-val dolgozva, mindenféle indítószektor-kinyerések nélkül tud pendrive-ra kiírni lemezképet... (Nem látom értelmét a plusz egy körnek.) Nekem ilyesmire eddig a fizetős UltraISO bizonyult az utratuti megoldásnak. Persze nyilván vannak tök jó ingyenes alternatívák is. Pl. vicces volt, amikor a Microsoftos hivatalos Windows USB/DVD Download Tool segítségével kiírt Windows-telepítő lemezkép nem volt hajlandó bootolni pendrive-ról (pedig többször is próbálkoztam, és emlékeim szerint két pendrive-val is szórakozott, másikkal jól működött, de összességében megbízhatatlan egy szar)... amint az UltraISO-val írtam ki ugyanazt a lemezképet, gond nélkül bootolt.
-
Jazz
veterán
válasz
Kernel
üzenetére
Big köszi!

(#35830) kispx:
Nem ismeresm live linux-ot. Azt hittem arra gondoltál hogy szedjek elő a linux OS-éből valamilyen fotót és azt bogarásszam. De gondolom akkor valahogy létrelehet hozni a live linux alatt R G B képeket, és azokat fullscrenn-ben megeleníteni....valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest