- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Egy olyan programot keresek ami a meglévő nagyméretű képeket minőségromlás nélkül le tudja kicsinyíteni, azaz maradjon éles a kép és ne váljon életlenné, pixelessé.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
sz.j
nagyúr
Azt hiszem, hogy megoldódott a problémám.
Ha a későbbiekben bárkit is érdekelne:
Ha nem is veszteségmentesen, de nagyon jó minőségben automatikusan tömöríti / átméretezi jpg képeket az otthoni használatra ingyenesen használható FILEminimizer Pictures program.
(Volt, hogy >80%-al csökkentette a kép méretét és a képminőségén nem vettem észre romlást.) -
sz.j
nagyúr
Srácok!
A gyorsabb betöltéshez melyik programmal lehet veszteségmentesen tömöríteni (a méretét csökkenteni) a weboldalakra szánt képeket?(Win7-hez)
Előre is köszi a válaszokat.
-
sz.j
nagyúr
Srácok!
Kaptam egy e-mailt (visszaigazolást), aminek a mellékletében 2 db "winmail-1.dat" fájl van, amit nem tudok megnyitni.
Egyáltalán meg lehet ezt nyitni, és ha igen, akkor mivel? -
sz.j
nagyúr
válasz
föccer #25269 üzenetére
Köszi köszi, de be kell látnom, hogy pontatlanul fogalmaztam ...., mert ugyan a "G"-ben rákerestem ezekre a progikra, de mivel nagy a választék, nem tudom hogy melyik az amelyik nem hagy semmilyen "nyomot" maga után és a legjobban/legegyszerűbben kezelhető.
Akkor nem marad más, kipróbálom őket. -
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Melyik az az ingyenes program amivel meglévő PDF doksik szövegébe új, tetszöleges szöveg szúrható be?
Előre is köszi az infót.
-
sz.j
nagyúr
Köszi srácok az infókat ..., eddig az Orbit néz ki nyerőnek.
-
sz.j
nagyúr
válasz
Visormail #23830 üzenetére
Sajnos nem lett jó ..., nem szedi le ezt a videot ....
Esetleg nem tudtok ajánlani másik progit amivel a netten található videókat le tudom menteni és tetszés szerint bármikor le tudom játszani?
-
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Létezik olyan progi amivel a netten látható videókat le tudom menteni és tetszés szerint bármikor le tudom játszani?
Nem kimondottan a Youtube-ról van szó, bár ott is van olyan amit akár érdemes lenne lementeni a gépre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged