- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Keresnek egy progit (Win10, Win11 es IOS-re is) ami aozn negyszeru dologra kepes, h jelez nekem ha adott deviza bizonyos szintre emelkedik vagy csokken.
Semmi flanc nemkell csak egy jol kezelheto es kallibralhato egyszeru progi.Tudtok ilyet ajanlani?
P.S.: nem szukseges, de ha tobb devizat is tudna kezelni egyidejuleg az meg jobb lenne.
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Nem tudom, h jo helyen jarok-e. Tavsegitseget kellene nyujtanom az anyosomeknak.
Az androidos telefonjukon elakadtak bankos appal kapcsolatban.
Milyen opcioim vannak? Win10-rol vagy iOS-rol szeretnek Androidhoz csatlakozni?Elore is koszonom!
U.i.: ha v.mi nagyon userfriendly az sokat segitene mert neha meg a Playstorbol sem sikerul kikeresniuk azt amirol tudjuk, h biztosan ott van
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Az uj tarsashazban vallalhatatlan a wifi annak ellenere, h ez nem panel...
Anno telefonra volt egy jo app-om amivel meg tudtam nezni, h melyik csatornak hasznaltak.
Azota nincs sajat telefonom es a ceges almara ilyen progi nincs.
Szoval keresnek egy androidos wifi analyzer app-hoz hasonlo progit win10-re.Mit tudnatok ajanlani?
Elore is koszonom!
-
No.01
addikt
Sziasztok, lehet kicsit OFF es tudom, h van sajat topickja is, de nem talaltam ra megoldast appon belul igy batorkodnek itt is foltenni a kerdest:
Elszantam magam es foltoltottem minden kepemet a Google Driveba a kenyelmesebb eleres vegett... viszont nagyon sok kepem van ami forgatva (vizszintesen vagy pont forditva fuggolegesen) jelenik meg. Mi a legegyszerubb modja, h ezeket online atforgassam es ne kelljen oket egyenkent ujbol le majd foltoltenem?
Barmilyen tippet, tanacsot szivesen veszek
-
No.01
addikt
Szep jo reggelt,
Keresek egy konnyen es egyszeruen hasznalhato progit amivel elsosorban CD-ket de esetleg DVD-ket is irni tudnak a szuleim...
Van v.mi tippetek? (tudjatok h van egyet megmutataok akkor az talan megtanuljak, de onnantol a tobbi mar bonyolult
)
Elore is koszonom!
-
No.01
addikt
Mint mondtam ez egy regi gep (4eves) nalunk 3 evente cserelik a laptopokat. En kertem/kaptam egy ilyet. Ingyen mert a ceg mar leselejtezte. A problema csupan annyi, h a ceges lock, miszerint nem telepithetek meg rajta van es jelen pillanatban csak az IT-saink tudnak - mint administratorok - bermit is telepiteni. DE ezt a gepet mar "leirtak" igy a rendszerben sincs es ok sem tudjak mar feloldani a lockot. Tehat van egy laptopom amirol akar dolgozhatnek is itthonrol (igaz a progi amit hasznalunk regi verzio bar mukodik) de en a muternak szantam mert azt gondoltam, h egy ingyen megiscsak kell es a amire neki kell levelezesre, netezesre meg excel-re tokeletesen megfelel, de meg egy Firefox-ot/Chrome-ot sem enged telepiteni...
Ha nem irtak volna le a rendszerbol akkor az IT par kattintassal feloldja a zarat es kesz.
Felreertes ne essek a gep mar az enyem a cegnek nem kell ok gyakorlatilag kidobtak. -
No.01
addikt
Sziasztok,
Kaptam egy regi ceges laptopot... ez ideaig jol hangzana, de olyanszinten le van butitva, h az egedta egy vilagon semmit nem tudok ratolteni/telepiteni magamtol
Mindenhez administratori jogosultsag kell... de mivel ez a gep mar nem szerepel az IT-s kollegak rendszerebe (4eves) igy sajna feloldani sem tudjakPersze a ceged dolgok elerhetoek, de jo lenne ha a muterom hasznalhatna.
A volt kollegam ezt megoldotta 1 kis progival ami egyszeruen resetelte azt a jelszot es onnantol azt rakott a gepre amit akart. Ot sajna nem erem el, hiaba probalkozom az IT meg egyszeruen nem foglalkozik velem...Milyen progit tudnatok ajanlani ezen problema megszuntetesere?
Elore is koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Dune: Awakening
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest