- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
Dluinet #14709 üzenetére
Én hasonló célból az universal extactort-t használom. (Meg úgy általában bármit kicsomagol
)
-
scope2007
addikt
válasz
Dluinet #14271 üzenetére
köszi.. első ránézésre pont ilyenre gondoltam!!
más: olyan program kellene amivel meg tudok adni bármelyik HDDt és véglegesen letöröl róla mindent (tehát elvileg teleírja új kódokkal)... amit találtam és bejön azzal csak meglévő mappákat lehet, konkrét hddt nem, hiába üres/vagy sem
-
kraftxld
félisten
válasz
Dluinet #13842 üzenetére
Már bocsi, de baromság. Csak az XP SP2-höz nem jön további frissítés, SP3-hoz igen.
Extended support meg 2014 április 8-ig lesz SP3-hoz, addig jönnek a frissítések. És még gondolom ezután legalább 10 évig le is lehet tölteni. Nemrég próbáltam NT4-et frissíteni, az is ment szépen.
Támogatás is lesz még jódarabig, self sevice support meg mégtovább. -
Atapi
senior tag
-
leyo76
senior tag
válasz
Dluinet #13626 üzenetére
neked is (#13632) ViZion
Hát talán minden meg oldható ha valaki rendelkezik kellő tudással, esetemben csak annyiról volt szó hogy ne férjen hozzá a dolgaimhoz még egy live cdről sem, ha meg esetleg szétkapná a gépet azt úgy is észre venném, de akkor a bikalánc nem az alaplapra figyelne be hanem a szóbanforgó emberke fejére...
de a bios-os lock tökéletesen megfelel, köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
ViZion
félisten
-
cigam
titán
válasz
Dluinet #13381 üzenetére
Hát ez nem megy.
Bejelentkezik, mutatja a fájlokat mappákat az ftp-n, de a hálózati meghajtó csatlakoztatása toábra sem megy.
Lehet XPhome nem tud ilyent?Vizion
öszi de a legtöb fájlkezelő ismeri az ftp-t mint olyant, de nem csinál belőle logikai meghajtót amit bármelyik progiból elérek.
-
válasz
Dluinet #13024 üzenetére
Köszi, bár ez sajnos nem felel meg az igényeimnek... Idegesítő, hogy minden egyes bevételhez/kiadáshoz fel kell külön venni mindig egy címkét, és akkor azt egy legördülőből kiválaszthatom a felvitelkor.
Nekem bőven elég lenne egy megjegyzés, és egy összeg a megfelelő hónaphoz/naphoz.Túl sokat várok el, vagy túl keveset?
-
törölt tag
válasz
Dluinet #12856 üzenetére
A bundle programok tipikusan nem teljes értékűek és tipikusan semmiféle támogatás nem jár hozzájuk. És általában pont az a funkció hiányzik belőle, ami neked a legjobban kellene.
Plusz ugye lehet olcsón megkapod, csak ugye hosszútávon mégsem olyan olcsó az, mert azt a nyomtatót fenn is kell tartani.
-
-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Dluinet #12428 üzenetére
Köszi, de tudnál segíteni a használatban?
Jelenleg így van beállítva, így jó?Az unused space on drive-on, egy partíciót jelöltem ki, ugye arról semmit nem fog letörölni?
A files in folder, meg maga a pendrive, a "K" meghajtó.
Nos?
A pendriveot telemásoltam mindenféle lommal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged