- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Yettel topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
villamos #48069 üzenetére
Nagyon egyszerű ellenpróba:Hagyd futva a taskmanager-t, várj, és egyből meg is látod mi pörgeti a gépet. Sanszos, hogy a háttérben futó rendszerkarbantartó (defrag, .NET fordító/optimalizáló, stb...) pörgeti. Ezek tipikusan olyan feladatok, amik üresjáratban indulnak el, de amint észlelik, hogy a gép elé kerültél, befejezik a dolgukat, és teret engednek nekd, ill. a programjaidnak.
Amúgy meg Process Explorer -
válasz
villamos #22828 üzenetére
clonezilla, redo backup, ...
-
válasz
villamos #14363 üzenetére
Ezt te döntöd el.
Naszóval betöltöd a videót.
Bejelölöd azt a részt ami nem kell.Ekkor megjelenik a jobboldali listában (playlist) a kezdö/vége idő.
A 3. (borítéskos) playgombal lejátsza a kiválasztott részt.
Amikor a listában ki van jelölve egy rész, alul megjelenik egy plusz sáv. A bal nyilakkal lépkedve (jobbra/balra nyíl) lehet az eleje pozíciót módosítani, a jobbszélen a végepontot (SHIFT jobbra/b)alra, a közöttük lévő csúszkával meg azt állítod, hogy egy lépés mekkora ugrást jelentsen(egy lépés mennyi idő).Ha minden jól beállítottál, akkor a 2. playgomb hatására úgy játsza le a videót, mintha a kijelölt részek ki lennének vágva. (a lejátszás természetesen megakad, merthogy még nincs kivág, csak idő kell hogy átugorja az adott részt.
Ha elégedett vagy az eredménnyel, a SHIFT F7-el (File->Save Without Selected Parts) elmented.
Ha elszeretnéd menteni az eddigi "vágásokat", a playlist felett a floppy-ra bökve megteheted (CTRL+M), ez csak egy kis fájlt ment el, amiben letárolja, hogy melyik fájlokon hol vannak a kijelölt részek. Így elmentheted a munkát, ha félbe kell szakítaniod, mert meguntad, mással akarsz foglalkozni ...
Remélem így már sikerülni fog. Ja és tud magyarul is ;-)
-
válasz
villamos #14359 üzenetére
Hali!
Azt nem tudom, hogy átkódolás nélkül meg tudja-e oldani ez a progi, de az biztos, hogy egy nagy tudással rendelkező ingyenes szoftver a Pinnacle-től: VideoSpin2
Kezeli a VMW-tHa más javaslat nem érkezik, tegyél vele egy próbát. Igaz, a feladathoz nem lenne rá szükség, de lehet, hogy megtetszik, és más videomunkákhoz meg jó lesz.
Fire.
-
válasz
villamos #14350 üzenetére
Hopsz ...Ezt benéztem. Mondjuk sose mentettem wmv-be, és betölteni meg betölti...
Cserébe van egy újabb tiippem: Cut Assistant leírás hozzá: [link] Mivel első látásra nem egyértelmű a használata. (editlistet használ külön át kel klikkelni, hogy kivágja, vagy trimmelje, szóval érdemes átfutni a leírását)
Itt írják azt is, hogy wmv vágásho az asfbin-t kell még letölteni. -
-
RootRulez
félisten
válasz
villamos #13057 üzenetére
Access Remote PC-t használtam, igaz én arra, ha van vmi a másik gépen, ne kelljen felkelni emettől...
Ez trialos és a másik gépre is fel kell telepíteni, de szerintem az összes olyan, hogy futni kell mindkét gépen... Egyébként ilyenekre rákeresel gugliban, hogy remote pc controll és sok ilyet fog bedobni, biztos van köztük ingyenes megoldás is...
-
akaido
addikt
válasz
villamos #6610 üzenetére
Elég nagy a választék:
[kugli: Parental Control program] -
-
GrandeP
addikt
válasz
villamos #6610 üzenetére
Ez a progi tudja a következőket..
Ki mikor , milyen progiket telepített, mikor milyen hardveres változások történtek....
Hoppp... neked nem is ez kelll...
Neked vmi Vnc-szerü kell....
#6609) cigam
Xp prof... ismerem a beépítettet, de azt inkább mellőzném.... vistáé komolyabb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest