- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igy meg egyszerubb, koszi a tippet!
Kiprobalom azt a ketmenetes tomoritot is, eddig a fenykepezogepem altal keszitett mov fileokat a freemake video converterrel szoktam avira konvertalni, hogy ne legyenek olyan nagyok. Ma megint tanultam valamit!
Annak van valami jelentosege, hogy 32 vagy 64 bites verziot hasznal az ember? Probakeppen most a 32 bitest telepitettem fel, azt talaltam meg a cnet-en. Bar most nezem a 64 bit is fent van ott. Mondjuk az a 2.6.1-es verzio.
-
Szuper a program, amit javasoltal a celra.
Abban tudnal esetleg segiteni, hogy ha szuksegem lenne egy reszletre a videobol, azt hogy tudnam legegyszerubben megoldani vele?
Elobb fogtam es kiszedtem az elotte es az utana levo reszt is es ugy mentettem le, gondolom van erre egyszerubb modszer is.
-
LonGleY
veterán
Igen, épp azért kérdem, tapasztalatot várok. Az nekem nem mond semmit, hogy ki hány éve használja. Olyan szempontból próbálom deríteni a témát, hogy kezdő-középhaladó emberkéknek használra válhat-e a 7-Zip, a WinRAR és a Bandizip mellett. Ez utóbbi most szimpatikus, elég szépen beállítható. De ez sem éri el a 7-Zip tömörítési mértékét a ZIP fájlok készítésekor, de tény pl., hogy elég gyors. A parancsoros lehetőségeket nem veszem számba, mert akinek ilyenre van szüksége, annak nem kell programajánlás se.
Régebben pl. próbáltam a PeaZip-et, de nehézkes, nem jól beállítható programnak ismertem meg, és ha jól emlékszem, nem volt jobbklikkes drag & drop menüje.
-
A beépített win7-es valutaváltót leállította az MS (a win7 árulásával egy időben), amit most találtam, az működik. A win8-ban már nincsenek ilyen gadgetek, bár asszem van rá módszer, amivel lehet ott is használni ilyeneket. És igen, az volt az indoklás, hogy nem biztonságosak.
-
kivlov
aktív tag
olyasmi program kellene mint a drop it nevű progi csak valami ennél is egyszerűbb..
igazából a lényeg az lenne hogy x kiterjesztésű fájlokat lementenek egy mappába ezek sosem nagyobbak 100KB méretnél és ezeket mondjuk x percenként csekkolja és ha talál ilyen fájlt akkor helyezze át egy hálózati mappába...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest