- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
-
Gabesz87
veterán
Remote Desktop progit keresek a TeamViewer helyett, mert meguntam a kínlódást. Free-ben úgy látom már valami időkorlát is van, hogy kb. csak 5 perc kapcsolatot enged, aztán újbóli csatlakozáshoz várni kell vagy 2 percet Meg hogy nem úgy megy a kapcsolódás mint régen, pöcc-röff, hanem a célgépen rá kell kattintgatni egy felugró ablakra, hogy engedélyezi az elérést. SZóval valami hasonlóan egyszerű progit keresnék, mint amilyen régen a TV volt, és ami mindenféle (pl. idő) korlátozás nélkül működik. Beállítom a gépet magamnak azonosító alapján (+állandó jelszó), és egy kattintásra menjen a full control, ne kérdezgessen semmit. Nagyjából 2 gépet vezérelnék vele csupán. Összefoglalót, plusz előzményeket olvasgatva a Remote Utilities-t és a RealVNC (Lite?)-t látom alternatívának.
-
Gabesz87
veterán
válasz Donki Hóte #51865 üzenetére
Nem biztos, hogy ez az oka, de van valami halvány elmékem, mintha a Digi netes topikban többször írták volna, hogy a routerben (amennyiben sajátot használsz) a WAN konfignál az Internet Detection-t le kell tiltani. Legalább is Asus routeren ez a neve. Nekem febr. óta van Digi, alapból így állítottam be, de nem szakadozik.
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Létezik olyan megbízható program, ami automatikus adatmentést tud csinálni megadott mappákról A helyről B helyre? Apám gépére tennék ilyet, mert borzasztó strukturálatlanul dolgozik. Irodai gép, rengetek doksival és prezivel, csak az a gond, hogy ahová épp felajánlja a mentést, ő oda ment. Asztal, dokumentumok, letöltések stb. stb. Szanaszét vannak a dolgai. Épp ezért gondoltam, jó lenne egy ilyen progi, ami pl. hetente automatikusan lementi a dolgait. Van a gépben egy HDD is, amit nem használ, arra mehetne a mentés.
-
Gabesz87
veterán
Tudnátok ajánlani olyan programot, ami ingyenes, és monitorozza a hőmérsékletet? Az AIDA nyilván jó lenne, de free trial-ban eléggé korlátozott a szenzor figyelés, nem mindent jelenít meg. Most olvastam az összefoglalót (ezzel kellett volna kezdenem), a HWiNFO esetleg jó lehet? Az ingyenes? És tud hardver hőmérsékleteket mutatni?
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Hamachival kapcsolatos kérdésem lenne. Nem pont ide tartozik, de nem találtam jobbat, a saját topicja elég halott. Szóval az a problémám, hogy az egyik gépen valamiért nem megy a Hamachi. Be van kapcsolva, de még sincs csatlakozva, szürke az összes partner. És persze a másik gépen sem látom bejelentkezve ezt a gépet. Mitől lehet ez? Korábban a gép újraindítása segített, majd az sem. Újratelepítettem a Hamachit, utána jó volt. De most megint nem megy. Tudtok ebben segíteni? Egy Toshiba laptopról van szó amúgy, Win7 64 bit, Windows Security Essential, Win. tűzfal, Malwarebytes kémprogi írtó. Wifin csatlakozik netre. Nem tudom, esetleg kell-e még más info. Valami blokkolja, vagy mi a fene lehet?
Esetleg van olyan program, amivel ki lehet váltani a Hamachit, ami ugyanezt a célt szolgálja, hogy tudjunk játszani? Jó régi játékkal szoktunk játszani (Vietcong 2). -
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Keresek valamilyen programot, amivel miniDV kazettáról át tudom másolni gépre a felvételt, netán DVD-re ki is írni, hogy lejátszón meg lehessen nézni. Szóval valami könnyen kezelhető digitalizáló progit keresek, azt hiszem. Tudtok ilyet ajánlani? Sony kamerám van, járt hozzá anno egy CD, amin van valami Picture Package és ImageMixer VCD2 nevű progi, de nem ismerem őket. Vagy érdemes velük próbálkozni? SZóval ha tudtok jobban, várom a javaslatokat. Köszi.
-
Gabesz87
veterán
Tudnátok valami jó fordítóprogramot? Ami egy egész/oldalnyi angol pdf szöveget lefordít.
-
Gabesz87
veterán
válasz LonGleY #26446 üzenetére
Azt hogy tudom beállítani, hogy a képarány is megmaradjon? Mert sikerült ugyan elfordítani, de rohadtul torz lett. Szétnyújtotta a képet, "kövérek" lettek az emberek Most az általad javasolt konverterrel próbálkozom akkor.
Azt hiszem megtaláltam. Csak egy kattintás volt, hogy forgatás 90°-al. Na remélem, most jó lesz!
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Üdv. Tudnátok egy egyszerű programot, amivel a videó képét meg tudom fordítani (fekvő-->álló)?
-
Gabesz87
veterán
válasz Csontikka #25186 üzenetére
Köszi, már vártam, hogy ki fog nekem ilyet írni, hogy mekkora szemétség, bla bla bla. Számítottam rá. Egyrészt semmi közöd hozzá, hogy én milyen célból akarok ilyet használni, de akkor elárulom: igen, a saját gépemen akarok ilyet használni, ami a szüleimnél van vidéken, mert apám elég szemét dolgokat művel, és tudni akarom! Ha meg ennyire bűncselekmény, akkor az ilyen program készítőit miért nem ítélik el... Szóval kösz az érdembeli hozzászólást!
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Tudnátok mondani egy használható, ingyenes progit, ami a billentyűleütéseket rögzíti, és azt fájlba menti, amit e-mailben el is küld? Tehát tudom, hogy a gépen ki mit nézett meg...Régebben próbálkoztam már egy progival, de valamiért nem volt jó, már nem emlékszem.
-
Gabesz87
veterán
Keresek vmi keylogger progit, ami rögzíti a bill.leütést, és csendben működik ill. a naplófájlt mailben el tudja küldeni. Ismer vkt ilyet? Ardamax Keylogger 3.9-el probálkoztam, de az e-mail küldés nem nagyon akart sikeredni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Suzuki topik
- Interactive Brokers társalgó
- Tudományos Pandémia Klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Torrent meghívó kunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...