- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitRider
senior tag
válasz
Gabesz87 #52690 üzenetére
Nem lesz olyan, csak mondom. Teljesen fölösleges vacakolni, amikor vannak jobb és valóban ingyenes programok. Az összefoglaló tetejéből 2-t már írtak is. Szóval ezek az opcióid, mind ingyenes és beállítható úgy, ahogy szeretnéd:
Remote Utilities
RustDesk
Chrome Remote Desktop
A TeamViewer-re legjobban talán a Remote Utilities hasonlít, az AnyDesk-re meg a RustDesk. Az előbbinél annyi a vacakolás, hogy egyelőre a Windows az Agent-et gyanúsnak véli (ez az, amit azon a gépen kell futtatni, amit irányítanál). De ha rendszeres a távirányítósdi, akkor úgyis érdemes a Host verziót telepítened, a távirányító oldalra pedig a Viewer-t. Részletesebb leírás.
-
Cs1csó
titán
válasz
Gabesz87 #52690 üzenetére
A "licence reset" alatt mit értesz átküldenéd a leírást?
(Nemrég dobbantani akartam TeamViewer-ről vagy 4 alternatívával próbálkoztam de nem voltak jók. A Google remote-ot igaz nem próbáltam)
Nekem is volt már "üzleti felhasználást érzékeltünk" esetem küldtem nekim egy emailt és már másnap "feloldották"
Van ilyan módszer amivel "azonnal" email írás nélkül is lehet ez elérni? -
bacus
őstag
válasz
Gabesz87 #52683 üzenetére
Nem mindegy, hogy ad hoc módon akarnál csatlakozni a géphez vagy ez mindig ugyanaz a gép esetleg fix ip cím mögött.., illetve a router is milyen.
Ott ahol a feltételek adottak, rendszeresen ugyanazok a gépek, ott én nem használnék semmilyen 3rd party programot.
putty v. vpn majd a beépített rdp, ha valami miatt kell, hogy a remote gépen lássák, hogy dolgozol v. home verzió, akkor vnc (tightvnc). -
Grave_444
nagyúr
válasz
Gabesz87 #51862 üzenetére
Szia!
Cobian Backup 11 (Gravity) pont ilyen.
Én is kérdeznék egyet.
Filmhez szeretnék feliratot égetni. Format Factory ismert számomra, sikerül is, viszont mintha kicsit halvány és kisebb lenne a végeredmény. Arról van valami infó, ami sokszor alapból jár a filmhez milyen beállításokkal van megszerkesztve? -
mezis
félisten
válasz
Gabesz87 #33900 üzenetére
Lehet, hogy szükséged lesz arra a CD-re. Sokfajta kamera csatlakozás készült még abban az időben (USB ? FireWire ?). A gyártó szállította a szükséges szoftvert, drivert.
Ha nem futna a jelenlegi !Win7 ? Win8 ?) alatt, akkor még van esélyed egy ingyenes MS Virtual PC-ben futtatni - használni. -
Csontikka
aktív tag
válasz
Gabesz87 #25185 üzenetére
Normális embertől nem fogsz segítséget kapni.
Ha más rendszerét - a másik fél beleegyezése nélkül - akarod lehallgatni bűncselekményt (BTK 300/C. §-a, és a BTK 178/A. §-a alapján) követsz el.
Aki ebben segít neked, ugyancsak bűncselekményt követ el (BTK 300/E. §-a alapján).
Persze te nyilván nem ezt akarod csinálni, tudom(ha a saját gépedre raknád, akkor nyilván nem lenne szükséged hogy emailben küldözgesse neked hanem megelégednél azzal, hogy lelogolja neked egy file-be aztán amikor egyedül vagy megnézed...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged