- iPhone topik
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teljesen nem vagyok tisztába ezekkel de pár hónapja egy ismerősöm elment a helyi elektronikai vállalathoz munkavállalási szándékkal és pontosan ahogy írtam, úgy volt. Minden bekamerázva és ha nem írja alá hogy tudja és beleegyezik hogy (a privát szféra, vagyis illemhelyiség-öltöző-fürdőhelyiségek kivételével) felvételek készüljenek róla munkaidőbe, akkor nem veszik fel. Nem utólag, hanem a munkaszerződés már tartalmazta ezeket a feltételeket.
Vagyis a munkáltató teljes joggal megfigyelheti a munkavállalóját, ha ezt előtte tudatta a dolgozóval és az elfogadta ezt. Ezt lehet finomítani, kiterjeszteni, a lényegen nem változtat, a nemrég említett pc logolás is ez a kategória.
Értem mire célzol de a feltételeket vagy elfogadod, vagy ha ha nem akkor nem alkalmaznak.Pc360, nem vagy persze topikgazda (nem értem amúgy miért nem) de íratlanul ez már a Te topikod

Új hozzászólás Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Kerékpársportok
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Óra topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs