- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALFA
senior tag
Na, ebbe belevau.

A gyártó weboldalán elvileg ott illik lennie a drivereknek, sőt a leírásoknak is, amikben szerepel, hogy miből melyik verzió van az adott típusú kütyüben. Azokhoz érdemes a drivereket megkeresni.
A "legújabb drivert akarom" nálam már akkor megszűnt, amikor szembesültem a multifunkciós kütyük marhaságaival. Azt a drivert tettem fel, ami a kártyához és adott os-hez ajánlott volt.
A korábbi gondjaim akkor voltak, amikor a kütyü régi volt, a gyártó archiválta az adatokat és ilyenkor a driver frissítésekből élők hadának weboldala jött csak be találatra, illetve a gyártó oldalán is csak új drivereket ajánlott letöltésre, mert neki úgy tetszik.
Én meg amondó vagyok, hogy azért, mert a házastárs kezd elhízni, még nem kell elválni és keresni egy vékonyabbat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.14) - Legion Pro 7 (16IAX10H) RTX 5080
- Eladó Samsung A20e 3/32GB kék / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest