- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
masholnap
senior tag
válasz
brumi1024 #47094 üzenetére
akkor félöröm megvan
spyduck:
én nem állnék vissza 8.1-ről (a 8-at inkább kihagytam) 7-re, azt is kicsit kaotikusan kezelhetőnek tartom, de a 8/8.1 széria erre is rátesz egy lapáttal. lassan azért kezdem szokni, hogy melyik gombnyomás melyik felületre dob engem, de akkor iskész logikai játék az alkalmazások közötti navigálás. persze, ha kiiktatnám a modern ui-s alkalmazásokat, akkor tisztulna a helyzet
őszintén szólva az, hogy van mindigtv app, ahol tudom nézni az f1-et, mindent megérjaésmég teszem hozzá: 8-as alatt tényleg ki lehet kapcsolni a betű élsimítását (legalábbis alaprendszer szinten, alkalmazásszinten persze vannak anomáliák), 7-es alatt ez képtelenség registry-buherálás nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Magyar garis Apple MacBook Pro 16 M4 Max 48 Gb/16 CPU/40 GPU/16 Neural
- Lenovo Thinkpad L440 alaplap
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB DDR4/512GB NVMe SSD/13"3 FHD, IPS,Touch, Matt/WIN11 Pro
- HP Chromebook 14a-na0099ng :Intel Celeron N4000/4GB/32GB eMMC/14"FHD IPS/Chrome OS
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest