Hirdetés
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandris80
csendes tag
válasz
Dhampir
üzenetére
Köszi mindkettőtöknek.
Akkor mi lehet a csapda!?

Tudom,hogy üzleti gép és nem erre tervezték,de ha esetleg játszani támadna kedvem rajta,abban mennyire lenne partner?
Nem vagyok megszállott játékos,a Colin Mcrae 2 és a Most Wanted eddig teljesen megfelelt a valós idejű online játékok mellet,de esetleg a Need For Speed The Run futtatható lenne rajta élvezhető minőségben? -
JoceeHunt
őstag
Kezd nálam is körvonalazódni a dolog.
Szerintetek Dell Latitude E5420 vagy Lenovo Edge E széria? -
Bandris80
csendes tag
Sziasztok!
Már írtam pár hete,hogy életem első laptopját szeretném megvásárolni,de mivel nem sürgős a dolog és nem szeretnék elhamarkodottan dönteni még kivárok vele.
Addig is nézelődök.
Az alábbi 2 ProBook között mi a különbség?
Kérdezem ezt teljesen laikusként,mivel néhány számbeli eltérés nekem nem mond semmit sajnos.Köszi.
-
Roxy27
tag
válasz
donpedro13
üzenetére
Bizony! Én is az új LifeBook-ok mellett teszem le a voksot! Matt kijelző, remek vas elérhető áron! min 3 év gari...
És nagyon jól össze van rakva... made in Germany
Ezen felül nem csicsás, letisztult, van külön numerikus rész is, és nem utolsó a cseppálló billentyű sem.
Én már hozattam párat és elégedett volt mindenki
-
Tikakukac
titán
válasz
donpedro13
üzenetére
Egyiket se. A Fuji amit ajánlottak mérföldekkel jobb gép.
-
AxBattler
félisten
Van valakinek tapasztalata a Notebookstore szervizével?
-
umek7
őstag
válasz
donpedro13
üzenetére
Én inkább egy LifeBook A531-et ajánlanék, 4GB RAMmal, i3-al, 5 év garanciával is belefér 150k-ba. Megbízható, korrekt gép.
-
donpedro13
csendes tag
Hali
Nővéremnek szüksége van egy új notebookra. Az értékhatár 150k körül lenne. Mivel 1 évre megy ki külföldre, a legfőbb szempont a megbízhatóság lenne, mivel nem fog tudni garanciáztatni külföldön. Eddig őket néztem ki jelöltnek:
Tud valaki valamit ezeknek a típusoknak a megbízhatóságáról?
Előre is köszi
-
Pocok256
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hát akkor innentől meg van válaszolva a kérdésed azt hiszem

Ram meg még mindig filléres kérdés. -
Magnum_
nagyúr
Van most olyan gep, ami 13,3 (max 14) ", iszonyat jo minoseg, esetleg matt kijelzos, esetleg hdmi-s es 3 ev garis? Jo minoseg alatt elitebookot ertek. Es befer 200k ala ujonan? (ssd kulon lenne)
En nem tudok ilyenrol, pedig elegge ismerem a piacot de latta. Mar itt igen jo ajanlasokat.
KosziBar szerintem nem lesz.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Pocok256
üzenetére
Tudom, ahogy azt is, hogy a PS elsősorban RAM-ot zabál a RAV képek miatt.
Linkeltek máshol egy ilyet, miszerint az AMD megfizeti az Adobe-t, hogy amit tudnak a PS-ba azt GPU-val gyorsítsák.
-
Pocok256
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Trinitybe elég durva VGA van más kérdés, hogy kitudja-e használni a photshop. CPU téren meg még mindig gyenge sajnos (relative).
-
JoceeHunt
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani notit 12"-14" közöttit, a következőkre:
- eddig 15,6-osom volt (Lenovo G570), sajnos nagy a mérete, kisebbre cserélem le.
- proci lehetőleg 2 magos
- ram minimum 4gb
- usb, hdmi, kártyaolvasó, bluetooth, stb
- winyó 500 min.
- újjlenyomatolvasó csak előnyMit javasolnátok ebben árban max 170.000 bruttóig?
-
fakereszt
csendes tag
sziasztok Acer Aspire 7750G-2434G21TMN erről a notiról mi a véleményetek?
-
TESCO-Zsömle
titán
Halihó.
Egy dGPU nélküli Trinity APU-s lapos alkalmas Photoshop-ra? Gondolom a RAM-ot igencsak fel kell pumpálni, de az erő megvan?
Előre is köszönöm.
-
Meridani
tag
válasz
Pocok256
üzenetére
Lehet hülye kérdés lesz, de van-e esetleg olyan fólia amitől kevésbé csillog a képernyő? Ha van akkor hatásos az valamennyire?

Miért van az, hogy az Asus N55SF ami matt az fehér ami csillogó képernyővel van szerelve az fekete?
Nekem fekete matt kell ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk:
lehet megtaláltam pont úgy ahogy Pocok256 ajánlotta és még matt is
-
Pocok256
veterán
válasz
Meridani
üzenetére
N széria nem olyan rossz, viszont nekem élőben nem jött be olyan gagyi hatást kelt, lenovo jóval urasabb ilyen téren

De ezt neked kell eldöntened érdemes lenne megnézned őket élőben.
i3 bőven kihajtja még a Gt555m -et is igen.Avela40: Asus K széria felejtős sajnos hiába jó a belbecs és jó a hűtés attól még sajnos a zsanér igen gyenge és korán tönkremenő alkatrész benne :/
-
Avela40
csendes tag
Hi!
Notebook vásárlás előtt állok, olyan 150.000 Ft környékén akarok venni notit.
Felhasználási terület: játék, zene, film
A lehető legjobb GPU-val felszerelt modelt keresem ebben az árszegmensben. Szeretném kikérni a véleményeteket hogy ennyi pénzből milyen alternatívák vannak jelenleg.
Ezt az Asus NB K53TK 15.6"HD notit néztem eddig erről a notiról mi a véleményetek? (zsanérok, anyaghasználat, billenytűzet, stb)Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv, Avela40 -
Pocok256
veterán
válasz
Meridani
üzenetére
Nem gondoltam, hogy az i5 lényeges nálad, azt hittem játékra keresel gépet márpedig ott a kártyát egy i3 maximálisan kihajt
Viszont matt kijelző is fontos akkor így hirtelen ilyen teljesítménybe játékra nem tudnék mondani neked másikat. Viszont i5 tényleg fölös ha csak játék lesz 
Szerk: Lenovo .
-
Meridani
tag
Köszi a választ, de nekem a matt kijelző igen fontos lenne, ezt elfelejtettem írni
a lenovo ugyanazzal az i5-el meg vga val is ennyibe kerül vagy valamit nem veszek észre 
Szerk:
A kettő közül minőségben melyik a jobb választás? melegedés és ilyen szempotokból? -
Meridani
tag
[Erről] a laptopról mi a véleményetek? Szerintetek megéri a 4GB helyett 8GB ramot venni 6al több mátyásért? Esetleg ebben az árkategóriában valami más jó gépet tudtok ajánlani?

Játékra is bőven lesz használva
de szerintem ez a kategória már visszafogottan mindent elvisz nem? Köszi előre is 
-
Prof
addikt
válasz
Tommmmka
üzenetére
A Clevo-val és általában az ilyen erőgépekkel Magyarországról sok infót nem fogsz kapni. Az emberek nem ismerik, mert egy autó áráért nem sokan vesznek játékgépet amikor az asztali 4-ed annyiból kijön. Ami meg bejön használtan hozzánk az meg már bizony eléggé lelakott.
Külföldön népszerű mert ők a teljesítményt nézik, nem a márkajelzést. Ott nem hidal le senki ha 1 millás XY Dell laptopod van, míg nálunk a szart is ellehet adni agyonreklámozott logokkal.
Nincs velük semmi gond már egy jó ideje. Bár nem mondanám, hogy 5 éve nem volt

Az új gyártástechnológia nagyon jót tett ennek a szegmensnek, most már nem főnek meg.Amire figyelj, hogy lehetőleg kepler-es GPU-t vegyél ha nvidia, mert sokkal hűvősebb mint a 675-ös gyakorlatilag 580M-es Fermi.
-
AxBattler
félisten
Üdv!
Belefutottam ma egy Index-es cikkbe, és elgondolkodtam. Az nem igazán izgat, hogy az Acer csak egy év garival árusítja a gépeit (fene se akar Aspire-t venni), de mi a helyzet a Lenovo Edge-eivel? Lehet ezekre érvényesíteni a két éves jótállást?
-
válasz
premete
üzenetére
Igen, tudom, hogy háromállású, azaz ON, Auto, OFF, de nekem az zavaró volt, míg a fentről világítás nem. Erre mondom, hogy mindenkinek más a szimpatikus.
Az egyébként tény, hogy a 6930p-nek volt a leggyengébb bill.világítása. a 2530, 2540 esetén semmi gond nem volt, ahogy a Thinkpad-eknél sem.Az új Thinkpad-nél megoldották: kérhetsz bele háttérvilágítású billt, de van benne hagyományos Thinklight is. Ki mit szeret - bár szerintem ez már túlzás...
A retesz viszont csak az első sorozaton volt problémás, utána már javították.
Nekem fontos a retesz, a Dell Vostro-kat és a Thinkpad Edge-eket nem is szerettem a mágneses zár miatt. -
Tikakukac
titán
válasz
premete
üzenetére
Ezért mondtam én is, hogy egyikkel sem jár rosszul. Valami rákfenéje mindegyiknek van: retesz, világítás, palmrest, billzet, panel egyéb elromló mókaságok. Kiemelkedően rossznak egyiket sem nevezném. Én magamnak tudtam, hogy nem kell touchpad, később viszont egy ips panel igen, sok akksi idő, jó billzet stb. így vettem x200s-t. Ezeket a finomabb dolgokat ezért nem tudom/tudjuk eldönteni más helyett.
rszp: No problemo

-
premete
veterán
válasz
Tikakukac
üzenetére
Volt 6930-asom, kijelzője annak nagyon gyatra volt a Dell e-hez képest, a fedélzár rossz volt, de ami nálam döntő, az a Dell háttérvilágításos billentyűzete. Ha a jobb kijelzőset fogja ki valaki, esetleg a reteszt kicserélteti, és nem kell neki a háttérvilágítás, akkor a 6930-as is jó készülék.
A másik szubjektív dolog, hogy a 13.3-asok és a 14.1-esek között kijelzőméretben minimális a különbség, viszont hordozhatóságban, ház méretben és tömegben sokkal nagyobb.
Lenovo T61-em és 200 tabletjeimmel szintén a kijelző fényereje és a háttérvilágítás hiánya miatt volt rövid a kapcsolatom. -
Borote
addikt
válasz
mrThomi
üzenetére
Kicsit eltévedtél, ez nem az a topic.... Ha a keresőbe be méltóztatod ütni a kívánt gépet, már is kidobja a saját fórumát, ahol tulajokkal tudsz beszélni. Segítek. Ha így sem az igazi, akkor katt IDE..
(#2034) mrThomi: a kézikönyvet elolvastad? Gombokat végignézted, hogy mi mire jó a gépen? Egyik érintőgombbal a hangerőszabályzás mellett állíthatod.
(#2046) Kispotter: ez már jobb, de miért fáj leírni, hogy mire használnád, és mennyi pénzt szánnál rá, illetve milyen egyéb elvárások vannak?
-
Tikakukac
titán
Ahogy látom innen mazsolázgattál. Kb. minden második gépet ajánlanám. De a legtöbb is csak a HD videók miatt esne ki, mert a vidkari nem gyorsít, procit tekertetni meg elég "melengentő" érzés.
Én ebből a stócból vinném a HP-t. De nagyjából minden gép jó vétel lenne. T61 és fölötte tényleg már ízlés dolga. Nekem a TP billje etalon, az Elitebookok anyaga szintén, a Dellnek meg a zsanérmegoldása tetszik, meg a szép formája. Szóval ez inkább szívhez szóló vásárlás, mintsem nyers számok.
-
Tikakukac
titán
Nagyjából ugyanezek a gépek jönnének szóba. Tartós, olcsó, rendben vannak. Sokkal nagyobb terünk nem nagyon van. De ha nagyon kell, akkor vannak Dell E szériák, meg Lifebookok is a környéken.
Mindenesetre a proci a kinézett gépben szerintem túlzás, ha mondjuk jó állapotban van, akkor megérheti a pénzt, de ez a proci baromi erős. Még mai szemmel is.
Kispotter: Pénzt ki ne adjatok azért. Mondj egy árkeret plafont, meg, hogy mire lenne használva, akksi, hordozás stb. és bökünk jobbat.
-
Acsifun
aktív tag
válasz
Benceee14
üzenetére
Hát ezt a gépet szerintem 100k -ért nemfogod eladni sajnos :S , a fele talán reálisabb...nekem ennél sokkal jobb az asztalim és én sem tudtam eladni olyan áron amiért ki is adom a kezemből, ha meg ehelyett a konfig helyett szeretnél notit egy 150-160-at szerintem szánj rá

(#2041) Kispotter: az itteni hozzáértők aztfogják mondani, hogy felejtsd el az x és k szériás asusokat, szoval ez a noti kizárt. Ajánlanak majd [ilyet] és [ilyet]

-
Kispotter
tag
Sziasztok! Adott ez a laptop. Azt szeretném kérdezni mennyire számít jónak?? Hugom készül venni egyet. Valamint játékok mennének rajta?? PL: sims3, cod4, dirt3 ilyenek? Vagy esetleg más laptop ebben az árkategóriában??
-
rszp
aktív tag
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget.

Ha igaz, akkor ilyet lehetne venni 85-ért
- Processzor: Intel Core2Duo T9550(2.66GHz 6MB L2 cache)
- Memória: 4GB DDR2
- Merevlemez: 250 GB(HP 3D DriveGuard)
- Videókártya: Intel GMA4500M HD
- Kijelző: 14.1" matt, 1440x900 pixel,
AntiGlare TFT LED háttérvilágítás
- Optikai meghajtó: DVD RW lightsribe
(Upgrade-bay foglalatú, vagyis cserélheto akár merevlemezre is)
- Egyéb: ujjlenyomat olvasóHa ez a hűtés nem lenne feltétel, akkor miben lenne érdemes még gondolkodni? 12-15"
-
Tikakukac
titán
Szinte mindegyik hasonlóan durva dolgokat bír ki. Valamilyen IP szabványt mindegyik tud, meg sok mást is. Takarítani kell és akkor mindegyik okés.
Fater céges notija egy CF-19 Pana, na azt lehet használni ölben, olajban, sárban, vízben meg ahol kedved szottyan. Így sok év után használtban bagópénz, kiskerben valami 2 milla körül repkedten anno. Más kérdés, hogy "picit" vastag, "enyhén" nehéz és a billzet meg a touchpad a sav meg egyéb állóság miatt picit érdekes. De ez tényleg tönkre vághatatlan.szerk.: Az egyik legjobban sikerült HP, amit valaha is csináltak. Noticsekken szerintem ennek lett a legjobb értékelése a kategóriában. Szóval ha van jó árban akkor csaphatod.
szerk2.: Elég okos a gép, tehát ha elérné a max hőmérsékletet akkor órajelet csökkent/leáll.
Sajnos a többi résznek azért nem tesz jót, ha nuku levegővel megy sokáig, szóval manuálisan én állítanék egy 80 fokot mondjuk, ahonnan ugrik minden alap órajelre vagy kilő minden taskot. De ez már finomhangolás. -
mrThomi
addikt
hol tudom a lenovo y570nél beállitani játéknál hogy más ventillátor beállitásokkal pörögjön ? azt hiszem mást kell neki, vagy ez automatikus ?
-
rszp
aktív tag
válasz
Magnum_
üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy kell a hűtés de a lányomé lenne aki ágyból is használná.
Már nincs erőm vele vitatkozni a hűtésről.Vita:
-Ágyból akarom használni.
-Jó, de kell a hűtés miatt valami kemény lap alá.
-Más se tesz alá.
-Akkor tönkre megy.
-Másnak se megy tönkre és mindenki úgy használja.Ezt már nagyon únom, ezért vennék neki valamit.
Ha nincs ilyen notebook akkor marad a tablet de azt szeretném elkerülni. -
Tikakukac
titán
3k-ért vettünk notiasztalkát, ágyban anyám úgy tolja. Hacsak nem full passzív vagy aközeli a gép, akkor szipuzni fogja a porcicákat meg minden mást is. A választások jók. Nem tudom a HP mennyire tud passzívban menni, alulfszelve az x200s doksikat olvasgatva bírja. De olyat max külföldről hozol be, mert itthon finoman szólva is alacsony a készletszint.
Na, majd csinálok neki képeket, hogy néz ki egy ilyen noti 1-2 év után. Mintha bedarált volna a hűtő egy macskaalmot. Mondjuk ha rendesen takarítod neki, akkor annyira nagy gond nem lesz. De macera.
-
rszp
aktív tag
Sziasztok!
Olyan notebook érdekelne ami nem kényes az ágyban használatra. Ez a legfontosabb.
Árban 100e alatt valami használt kellene, 12-15" között. Inkább 14-15.
Felhasználás terület az internet, office, film, HD film, esetleg egyetemre is használható legyen.Ami tetszene az a HP EliteBook 6930P vagy 2530P, ha nem kell kemény, lapos felület alá.
Köszi.
-
mrThomi
addikt
sziasztok ! na nyomkodom a y570-et és egy kérdésem lenne ! valami nem okés a hangal ! most ujra telepitettem az audio drivereket, de nem segitett ! lényeg hogy van egy erösitöm 2 hangfalam és az erösitöt csak rá kell dugnom 3.5 jacken a gépre és szol minden frankon ! na most ha telora kötöm rá ott szebb élesebb a bass meg a magas...mi lehet a baj ?
bocsi hogy ide irok, de abba a topikba rég volt utolso hsz

-
Tikakukac
titán
válasz
Tommmmka
üzenetére
Kintről kell venni akkor egy Precisiont. Ez a noti alkatrész csere egy darabig remek. De igazándiból senki sem garantálja, hogy 2 év múlva te bele tudsz majd tenni egy újabb kártyát. Előrébb sokkal nem lennél. Sőt. A support meg a driver ellátás meglepne, ha lenne egy rendes nagy gyártó szintjén.
-
Tommmmka
senior tag
Igazából a garancia nem probléma mert anyósék Németben dolgoznak, ergo a garanciáztatás megoldható lenne. A Dell meg ehhez képest túlárazott itthon 450-ért tuti nem kapod meg és a 6970m elég messze áll a gtx 680-tól kb. 1 max 2 évre veszem a gépet de abban az intervallumban nem szeretnék kompromisszumot kötni, alienware 1,3 milliós gépeihez meg nem keresek elég jó.

Tikakukac
Én konkrétan VGA-proci cserére gondoltam. (példaképp 1 éve vettem egy g73-as asust, ami szintén mxm3-as de egyik oem gyártó mxm kártyája sem jó bele ergo hajamra kenhetem az mxm foglalatomat

-
Tikakukac
titán
válasz
MrTeddy
üzenetére
Egyik sem rossz gép. A legszívósabb a Fuji, a másik kettőt talán egymás mellett van. Igazándiból a gariidőkkel, a procikkal meg a dedikált karival tudsz játszani egy kicsit. Ez már igazándiból annyira reszelgetés, amit már szerintem te is el tudsz dönteni. Mindenesetre nem feltétlen kell i3 általános használatra. B sorozat teteje is elegendő bőven, ha számít az árfekvés, akkor ezt kalkuláld bele.
Tommmmka: A Clevo így önmagában nem rossz. Csinálnak ők sok mindent. A baj itt magával a körítéssel van. Tehát ide-oda berakunk ezt-azt aztán mehet. Gari után azért megnézem mennyire lehet ezekhez kapni bármit is, helyi topikban azért akadt pár hiba ami után pislogás volt. Konkrétan 2 darab ilyen Clevo gép volt a kezeim között, ezek is atomrégen, de éreztem rajtuk ezt az Albacomp hatást. Szerintem sokan tudják mire gondolok.
-
Borote
addikt
válasz
Tommmmka
üzenetére
A legnagyobb gond ezekkel a gépekkel, hogy nálunk gyakorlatilag hajára kenheti az ember a garanciát, mert itthon nem fogja megcsinálni senki - azaz lehet küldeni vissza külföldre. Amire akár szükség sem lesz, de az ördög nem alszik.
Ha viszont nyugodtan szeretnél aludni, ennyi pénzért Dell Precision-t érdemes szerezni, itthon is pazarul működő helyszíni szervizzel, a benne lévő M8900 pedig nem egy gyenge darab még ma sem. (Amúgy cserélhető MXM3.0 modulon csücsül a GPU, tehát később bővíthető...)(#2023) MrTeddy: Fuji jobb minőségre, és több a garancia is. Ha nem kell játékra, akkor ennyiért a Fuji a nyerő. Ha kell játékra, akkor pedig 135k-ért a Lenovo G580

-
Tommmmka
senior tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert külföldi oldalakon a clevo gépek az istenek, jó a fejleszthetőségük, alapban 2 év gari van rá és ebben az árban itthon kb gtx660-at kapnék ami kb a 1/3-adát tudja teljesítményben a 680m-nek.
Bár Deviltech a neve de XMG, Schenker stb neveken is clevo gépeket adnak.
Akkor leszűkíteném a kört a Clevo gépek élhető minőségűek?
Itt egy teszt csak sandy+gtx570 párossal:
-
Tommmmka
senior tag
Hello!
Erről a gépről valakinek tapasztalata? Elvileg Clevo átmatricázott gépeit adják, 1450 euróból gtx 680-al elég jó vásárnak tűnik.
-
Benceee14
csendes tag
Sziasztok!
Srácok, segítségre szorulnék, ráadásul egy kicsit összetett kérdésem lenne.
Szóval, van egy ilyen asztali számítógépem (dxdiagból próbálom a lényeget kiírni
)Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit
System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
System Model: EP41-UD3L
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz
Memory: 3072MB RAM
Available OS Memory: 3070MB RAM
DirectX Version: DirectX 11
display..:
Card name: NVIDIA GeForce 9800 GT
Display Memory: 1779 MB
HDD: 250 GB19 collos LG LDC monitorral, meg persze egérrel-billentyűzettel.
Mennyiért tudnám ezt a gépet eladni? 100.000 körül ér, vagy ebben ne is reménykedjek?És ennek a gépnek az árához mennyit kéne hozzátennem, hogy vegyek egy jó laptopot (semmiképpen sem ilyen mini netbook, azokhoz túl nagy vagyok.
) , amin tudok normálisan netezni, az aksi bírja 3-4 óráig, és esetleg a Football Manager, a FIFA vagy a TF2 elfut rajta? Nagyjából ennyi az elvárásom, meg hogy gyors legyen.Nagyon köszönöm a segítséget és a válaszokat előre is.

-
Prof
addikt
Szia, én azt ajánlanám ami nekem is van: HP 2530p Elitebookot.
Erős 2 magos 6 MB cache-es proci, nagy üzemidő, optikai meghajtó.
Nekem az expresscard slotban egy USb 3-as kártya csücsül. Van benne 3G modem is.És nem utolsó sorban szép LED-es nagyon jó fényerejű matt 16:10-es képernyő.
-
-
Borote
addikt
válasz
Logicman86
üzenetére
A gép nem a minőség csúcsa, egyrészt, másrészt ezzel nem nagyon fogsz a legújabb játékokkal játszani, illetve meglehetősen nagy kompromisszummal, mert nem túl acélos a benne lévő GPU.
Ha játszani szeretnél, akkor gondolkodj el EZEN - minőségre is jobb, játékteljesítményre pedig sokkal. Azaz 5 ezer forint baromi nagy különbséget jelent. És mivel laptopot nem 2 hétre vesz az ember, mindenképp megéri.(#2009) umek7: ellenben 135k-ért annál inkább

-
umek7
őstag
válasz
Logicman86
üzenetére
Nem ajánlott széria az ASUS-tól. Gyenge anyagminőség, rossz zsanérok, kérdéses garanciális háttér. A VGA arra elég hogy pár játékkal lowon eljátszogass, többre nem. A mostani új gamekkel már gondok lesznek.
130k-ért nem nagyon lehet olyan gépet kapni ami az igényeidet kielégíteni, vagy csak nagyon silány minőségben, pl. mint ez az ASUS.
-
Logicman86
tag
Sziasztok !
Notit szeretnék venni, 130k a keret, filmezni és a "mai" játékokkal szeretnék játszani rajta.(cod sorozatok, meg a mostani új gamek)
http://www.asus.hu/Notebooks/Versatile_Performance/X54HR/#specifications
Ezt néztem ki, Intel Core i3-2350M (2,3 GHz, 3 MB) proci, 1 x 4 GB DDR3-1066 ram, ATI Radeon HD7470 1GB vga.
Mi a véleményetek róla? Esetleg másik gépet tudtok ajánlani ami esetleg jobb vagy megbízhatóbb? A max keret 130k, ez a plafon.
Köszi előre is.
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Használt laptopot keresek garanciával, max 80k-ig, kétmagos processzorral, 12-es vagy 13-as méretben.
Irodai felhasználásra kellene, Office, böngészés, filmnézés (HD tartalommal birkózzon meg), fontos lenne a könnyú súly, a strapabíróság és a jó üzemidő mivel sokat lesz hordozva. Játék nem szempont.
Márka terén nincsenek favoritjaim, de hazai szerviz nem hátrány.
Mit ajánlanátok?
-
premete
veterán
válasz
Dhampir
üzenetére
Fel lehet tenni mindegyik Latitude-re szinte bármelyik disztrót, nekem is dual boottal szokott futni mindegyik, most éppen az e6320-as az aktuális, Alfa156-nál van is új, jóárasítva, mert a bolti 332 ezer azért húzós lenne, akármilyen trimetal, stb. Bár az első laptopom is 320 ezerbe fájt, és csak 386sx, 1 MB ram, nagy vinyó (40 MB-os) és kis floppys volt. Mondjuk, nem tegnap volt.
-
Tikakukac
titán
válasz
spiritmate
üzenetére
Nettó hülyeség, aki ilyet mondd, attól kérj egy oldalas indoklást, de inkább küldd ide. Kíváncsi lennék az érveikre...
Csabusman18: Szívesen.
MrTeddy: Gyakorlatilag mindene rossz. Anyag, bill., kijelző, zsanér meg amit még találsz. A Fuji a legjobb vétel, 3 év garival, matt kijelzővel, hűvös és halk.
-
-
franc0
őstag
válasz
spiritmate
üzenetére
Hülyeség.
-
MrTeddy
csendes tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
"Mondj egy keretet és mondunk jobbat. K és X széria Asusból felejtős"
bár nem nekem írtad, de nekem is ez az egyik gép a linkelt kettő közül
120-130 lenne rá netezni, filmet nézni kell főleg, de hosszú távra
miért nem jó az asus X széria?
a kettő közül melyik a jobb? vagy az említett összegből mi a legjobb gép az adott célra
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13 A18 Pro - 8GB/512GB SSD Touch ID (MHFG4MG/A) Indigo -3 év garancia
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7945HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Victus 15.6" FHD IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 1TB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem fekete matt kell ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

a lenovo ugyanazzal az i5-el meg vga val is ennyibe kerül 
de szerintem ez a kategória már visszafogottan mindent elvisz nem? Köszi előre is

Pyttawrx