Hirdetés
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomiee85
senior tag
Köszönöm a segítséget. Esetleg még van típus amin gondolkozzak vagy egyértelműen ez a best buy?
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Biztosan van nekik, voltak nagyon jó kis vételek. De csak ami oldalakon láttam. Hivatalos dell refurbished.
-
válasz
GrooveHero
üzenetére
Nem is tudtam hogy ilyen hivatalosan van itthon. Bár gyanítom hogy ez valami refurbished cucc (abból hogy dos van rajta). És van quadros változat is.
Egyébként hivatalosan itthon csak ilyen quadrosat láttok de ez 600k+.
-
tomiee85
senior tag
Sziasztok! A mostani kínálatból szeretnék egy új laptopot választani, segítsetek léci.
Régi laptopom Acer volt, rengeteg gonddal (zsanér akku alaplap stb.) ezért csak akkor veszek ha megerősítitek hogy a mostani szériák jók.
100-140e Ft bruttó áron keresek laptopot, megbízható, strapabíró, épkézláb VGA-val rendelkezőt (AMD oldalon szeretnék 7610 vagy 7670 szintűt, Nvidia oldalon minimum 610M, de inkább erősebb.)
Nem tudom hogy számomra egy I3 megérné e, lehet egy B950/960/970 is elég vagy hasonló AMD megoldás.
Ami fontos hogy nincs szükségem windowsra rá.Ha van tippetek, vagy egy bevált sorozat amit mostanában ajánlotok, léci írjátok meg, köszi előre is
Eddig ami képbe került: Lenovo IdeaPad G580GH; Packard Bell EasyNote F4244, TOSHIBA Satellite C855
-
AxBattler
félisten
válasz
gameresboy
üzenetére
Szerintem a felsorolt játékokhoz ez az i3-3110M-es is elég, a linkelt i5/7670 páros már komolyabb játékokat is meghajt. Szvsz nyugodtan vedd a gyengébbet, itt ingyen házhoz viszik.
-
szasanyi
félisten
válasz
gameresboy
üzenetére
Erre jártam, benéztem, ezt meg elolvastam 3x de nem jöttem rá miből kellene választani/ajánlani? Csak én nem látom a 2. alternatívát?

-
Borote
addikt
válasz
gameresboy
üzenetére
Nem linkelnéd be?
Mindenkinek megkönnyítenéd a dolgát
Alakul

-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Kinéztem 2 notebookot.
Dell Inspiron 5520
[link]Processzor Intel Core i3-3110M 2.40GHz
Memória 4GB DDR3 1600MHz (1*4GB)
Merevlemez 1TB 5400rpm SATA HDD
Kijelző 15.6" HD TrueLife (1366x768 fényes) WLED TFT
Videókártya 1GB AMD Radeon HD 7670M
Bluetooth 4.0
Usb 4 db USB 3.0
Akkumulátor 6 cellás
Kártyaolvasó 8 in 1
Wireless Lan b/g/n 300mbpsA gép netezésre, játékra (Heroes 6, SIMS 3, esetleg FIFA 13), filmnézésre lenne.
Melyiket javasoljátok? A linkelt verzió 10000 Ft-al drágább.Üdv,
GBoy -
btudos
nagyúr
-
GrooveHero
addikt
válasz
Tom1939
üzenetére
Nem igazán tudom, hogy mi mennyire erős, nem volt még időm megnézegetni, de karácsony környékén jó lenne mán' vmit beszerezni. Bár szívem szerint ezt raknék a PC-be

Kedves Mikulás!
Idén is nagyon jól viselkedtem, ezért megszánhatnál egy ilyennel...stb...stb...

amúgy 6 kiló egy ilyen kártya

-
dorka16
aktív tag
Sziasztok!
Notebookot szeretnék venni 150-160e Ft-ig bezárólag. 15 collos kellene amin 2-3 évvel ezelőtti csúcsjátékok szépen elfutnak. Ha van ilyen akkor várom az ötleteket. (Minél többet ha lehet!)
Előre is köszi!
-
válasz
GrooveHero
üzenetére
Hát igen. Újonnan quadro az húzós. Főleg hogy a 15,6-osban a quadro1000 a 17,3-asban a quadro3000 gyengécske arányaiban és érdemes akkor már eggyel jobbat venni (quadro 2000 ill. 4000).
Bár CAD-ben is jobbnak kellene lennie a firepronak mint egy "sima" videókarinak nem? Nem tudom mert nem használtam CAD-et. És nyers erőben az M8900 legalább 25%-al veri a 660-at.
-
Mottie
őstag
válasz
GrooveHero
üzenetére
gt630 és gtx660 között azért bőven van különbség
-
Pocok256
veterán
340k körül min 17 col és full hd játékra mit ajánlotok ?
Egy jól árasított asus g75 idáig az ami szóba jöhet.
Áfa nélküli ár a lényeg. -
btudos
nagyúr
válasz
hunderbörd
üzenetére
HP Probook 4330s, ha találsz ennyiért, aprón is érdemes körülnézni

-
válasz
GrooveHero
üzenetére
Nem játékra van kitalálva. De kevesebb mint 5%-al nyújt kevesebbet mint egy 6970-esel szerelt alienware. A fireprok játékban is nagyon jók (bizonyos munkaprogramkokban azonban a quadrok jobbak, általában elmondható hogy a quadrok jobban munkára vannak optimalizálva, de az újabbak ezeknél is teljesen jól viszik a játékokat, de itt jóval nagyobb az árprémium mint a fireproknál). Én már több mint egy éve használom, játékban/teljesítményben simán veri az y580-at és az asus g75-öt. Persze jóval drágább is.
-
hunderbörd
tag
Sziasztok!
14"-os laptopot keresek min. i3-as processzorral, iGPU megoldással (ebből tudnék engedni
), általános felhasználásra max. 160 ezer forintig.
Továbbá fontos hogy minél könnyebb legyen (bár szerintem kb. ugyanolyan nehéz minden 14-es notebook).
Ti mit ajánlanátok?
Üdv: HB -
Bigeee
tag
A legújabb win8 wifijével több gond is van, pl az ELTE-n nem bírjuk rávenni sehogy, hogy rámenjen az egyik hálózatra, a nyíltakra felmegy, pár titkosítottra is de van amelyiknél úgy dönt, hogy azt nem szereti. Amúgy meg pár ember jelezte, hogy instabil is emellett. A win8 első pár verziójával még minden ment, mostanába vannak gondok ezzel.
-
GrooveHero
addikt
válasz
GaborGh
üzenetére
Ez nem játékra való

Ez 3d-s tervezésre inkább az AMD Firepro miatt. Nem fogja tudni azt a szintet sztem, amit egy játékra kitalálta kártya, és ez fordítva is igaz, a játékos kártya sem jó 3d-s tervezésre.
Ahogy írtam már itt, az én GTX560Ti-m, ami asztali kártya, egy 2d-s sima kör rajzolás és 3-ben megforgtás alatt elhasal, pedig ez a kártya azért sztem jobb a notebook-s kártyáknál. Szimplán nem erre találták ki. De szegény ember vízzel főz
-
btudos
nagyúr
válasz
rétisün
üzenetére
Win7-tel próbáltad?
Amúgy van Dell topik, ott több szerencsével járhatsz.
-
rétisün
veterán
tudom, nem ez a topik a legalkalmasabb erre, de azért hátha,....
pár napja használom a dll 5720-ast, nagyjából meg is lennék vele elégedve, de a wi-fije az egy kaki.....a 3 éves asus laptopom wi-fije sokkal stabilabb, a dellnél állandóan szakadozik, a wi-fi tálcaikonja ugrál a 'nincs jel' és a 'max. jel' között.
az lehet a baj, hogy win8 van a gépen (dell oldalról eltöltött driverrel), és esetleg win7-el jobb lenne, vagy törődjek bele, hogy ez ennyit tud, esetleg tényleg csak nálam van valami probléma, és vigyem vissza, mert más nem találkozott ilyennel dell laptopoknál?
-
Szicskeee
tag
Sziasztok!
Notebook vasarlas elott allok.Hasznaltan talaltam egy Acer 5755G-t. 2430m , 540m 2gb , 6gb ram 750gb HDD, Bluray iro stb. stb. Annyit szeretnek kerdezni, h mivel tesztelhetnem le hogy mukodik az Nvidia Optimus (remote accessal mert kb 400kmre van tolem a gep).Olvastam kulfoldi forumokon, hogy nehanynal gyari hiba volt..
Aida Stress test volt kb masfel orat ment atlag 82-83fokos volt a proci. HD Sentinellel ellenorzitem a vinyot az is jo. -
zeli
aktív tag
Először nekem sem tetszett a G580-nak a processzora, de aztán utánaolvastam, hogy kb ugyanaz, mint a core i3, csak nem támogatja a hyperthreading-et. ([link]) Először a Z580-at néztem, de abban kevesebb memória van, és a merevlemez is kisebb, 30k különbözetet így lehet nem érne meg. Úgyhogy vagy megvárom a G580-at i3-mal, vagy marad B970-nel.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
premete
üzenetére
Ez mivel erősebb?
Amúgy nem kötekedni akarok veled, csak kérdezem...
150-200 ezer pluszt nem ér...Draken: Szerintem csak pocsékolás lenne többért venni. 300 ezres kategória GTX660M-el szerintem elég kell hogy legyen, és ott körül lehet találni már Asus G55-öt, extra jó hűtéssel...
-
premete
veterán
-
ohway
tag
Itt 8gb rammal adják
és ugyanannyi -
Draken
őstag
Sziasztok!
1-2 hónapon belül szeretnék új notebookot venni itthonra (jelenleg egy n5010 van és gyengének bizonyul). Nézegettem a lenovo y580-at, de mintha abba sem lenne elég kakaó (vga téren). Létezik nála erősebb gép (aminek esetlegesen jobb a gariztatása) és nem lépi át a 450-460 ezres keretet?
Köszönöm! -
Van valami újság a GT635-ös Lenovo laptopról?
-
s_pepe25
csendes tag
Sziasztok! 130e-150e körüli gépeket nézek . Sokat említettétek a lenovo G580 at csak annál a processzortól félek. Ezt a 2 gépet néztem még melyiket tudnátok ajánlani ? ( játékra is jó legyen )
Toshiba Satellite C855-12Z notebook :
-Intel® Core™ i3 2350M 2,3 Ghz CPU
-4GB DDR3 RAM, 640GB HDD
-AMD Radeon™ HD 7610M 1GB VGASamsung NP300E5X-S01HU notebook:
-Intel® Core™ i3 2370M 2,4 Ghz CPU
-4GB DDR3 RAM, 750GB HDD
-nVidia GeForce 610M 1GB VGA -
darvak
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Szerintem meg pont, h nem,
semmivel sem lett alátámasztva, csak ilyenekkel--> "kihajtja", meg "gpu limites", stb.. Konkrét játék példát, vagy, h az i3-B960 milyen szintű gpu-t képes megtekerni a GT630M-men kívül, h ehhez mérten lehessen viszonyítani!Na ilyeneket pont nem láttam,bocsika
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ohway
tag
Köszi a segitséget! Akkor szerintem az lesz! Ha addig nem találok használtan jobbat

-
darvak
senior tag
1-2 újabb játék az, amelyik már több szálra van optimalizálva ( pl. Guild Wars 2 ), de ott még az i5-i7 közötti különbség is megmutatkozik. Magyarul oda még az i3 is kevés, hiába HT.Az ilyen játékokból van a kevesebb.
Azonknál a játékoknál, amelyikeknél nincs több szálas futtatás, oda a B960 is bőven elég, hiszen ilyen esetben egy i3-2310m kihajt egy GTX560M-met is, akkor egy B960 csak elbír egy GT630M-alias Gt540M kártyával.
-
ohway
tag
Legyen igazatok.

-
Tikakukac
titán
-
ro_bert17
őstag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
A T42 a T60 és R60 előtti generáció. A T42 pentium m cpu-s, pata csatoló felüleltű hdd, azt hiszem ddr ram, stb. Az R60 a T60-al kb. megegyező hardverű, de pár fícsőrrel kevesebb van benne. Ha tp topikban kérdezel akkor úgy is T60-at fogják javasolni. Szerintem az R60 is megfelelő gép lehet, ha kielégíti az elvárásaid. Itt tudsz részletesebb, elég pontos infókat szerezni az adott gépekről.
-
LiPi006
tag
üdv uraim!
egy barátomnak szeretnék segíteni,de mivel annyira nem vagyok otthon laptop területén így ide írnám kérdésem (remélem jó helyre)
kellene egy laptop következő célokra:- első sorban filmezés netezni kellene
- másodrészt pl egy bf3 crysis se legyen gond a gamelni szeretne
- a keret 160-170e jó magyar ft
- lényeg hogy új most a piacon kapható legyenköszöntem előre is segítséget!

-
ohway
tag
Sziasztok,az egyik haverom akar venni laptopot innen a hardveraprorol, 120e ft a plafon. Nos én kinéztem neki egyet, kiváncsi lennék a véleményetekre!

Packard Bell Easynote TK81:
AMD PhenomT II X4 N970 - 2.2GHz,
4GB/1066MHz (DDR III)
750GBSATA
DVDSMDL
AMD RadeonT HD 6650M / 1GB (Gddr5)Játszani akarna , nem kell neki maximum beállítás, de azért elboldoguljon vele.
Mit szóltok? 
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok-
Tudnátok segíteni

Az IBM R60 és a T42,T60 között mi a különbség? R60-at nézegetem most.
Köszönöm -
kiskekko
tag
Sziasztok! Melyek azok a notebookok amelyek 14"-os méretben jó anyagminőséggel rendelkeznek és ajánlhatóak otthoni netezős, office, filmnézős felhasználásra, minimális játszogatással néha néha nem gépigényes címekkel? Árat szándékosan nem írtam minden árkategóriában érdekelnek a különböző gépek!
-
DarkDeer
senior tag
Köszönöm a választ mindenkinek!
-
DarkDeer
senior tag
Lenne egy kérdésem. Adott egy notebook 17,3"-es HD+ kijelzővel és Nvidia GT540M 2GB-os videókártyával. Ezen a vason natív 1600x900-as felbontáson minimum részletességgel és kikapcsolt szűrésekkel akadás nélkül elfutnak-e olyan játékok, hogy Sniper Elite V2, Sniper: Ghost Warrior, Call Of Duty Modern Warfare 1-2-3, Call Of Duty-Black Ops, Battlefield 3, Medal Of Honor...?
-
OwerGame
csendes tag
Hali
Ilyen konfiggal hol találom meg ezt a laptop-ot jelenleg a legolcsóbban?
Lenovo IdeaPad Y580 59-349166
Processzor: Intel Core i5-3210M (3M Cache, 2.50 - 3.10 GHz)
Memória: 8GB DDR3 1600MHz
Kijelző: 15,6" HD LED 16:9 (1366 x 768)
Winchester: 1TB SATA 5400rpm
Videókártya: NVIDIA GeForce GTX 660M 2GB GDDR5 VRAMSegítséget előre is köszönöm!

-
cynric
tag
Sziasztok!
http://notebookzone.hu/mid.php?l=LENOVO+IdeaPad+B580+%2859-344143%29+Fekete&mid=1&lkod=110&skod=15064
http://www.laptopszalon.hu/webshop/notebook/Lenovo_IdeaPad_G580GH_Intel_Pentium_Dual_Core_B970_8GB_1TB_NVIDIA_Free_DOS_Sotetbarna_LENOVO-G580-59-346876_7097.htm#muszaki_adatok
Ez a 2 noti szerintetek mennyire hasonló anyaghasználatú/minőségű?
Az i5 ennyivel jobb lenne mint a b970, hogy feláldozható a 4gb ram, az 500gb hdd meg a gt630 vga?
A hd4000 vga mennyivel gyengébb mint a gt630, futnának a mai játékok mediumon i5 mellett? Lenovo-ról mi a vélemény, megbízható? Tudtok 150ezer körüli értékben más i5-ös notit amit jónak tartotok?Minden véleményt szívesen fogadok!
Válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm!

-
szallersz
csendes tag
Üdv!
Kérhetnék véleményt erről a notiról: http://www.asus.hu/Notebooks/Versatile_Performance/K55VD?
Jó és rossz is érdekel, rossznál a miértje is
Vagy esetleg ami jobban megéri ebben az árkategóriában?Válaszokat előre is köszönöm!
Szabolcs
-
hunfrakk
csendes tag
Sziasztok! Ezt a 3 gépet néztem ki magamnak.
Játszani nem (nagyon) fogok rajta.
Office, jogtár, pdf, internet, filmek, zenék hallgatása//nézése/letöltése, archicaden térkép nézegetés (szerkesztés nem)[mi a véleményetek?]
KÖSZÖNÖM
Dell Inspiron 5520
Dell Inspiron 5520Lenovo IdeaPad G580
Lenovo IdeaPad G580Lenovo Z580 (ez a Dolby Theatre miatt tetszik - nem tudom amúgy, hogy ez tényleg jobban szól-e)
[link] -
AxBattler
félisten
Sokan fikázzák ezt a Toshiba szériát, de nem értem miért, szerintem jó kis darab: Logout-bemutató a 12L-es változatról.
-
Zimmi91
addikt
Egy kis off!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lenovo G580GH tökéletes gép, nem csak átlagfelhasználásra! Most szereztem meg a Dishonored című játékot és tökéletesen megy max beállítások mellett!
Az egyik forumozó írta, hogy neki szaggat a laptopján pedig i5 proci és gt610 vga!Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Temu
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), általános felhasználásra max. 160 ezer forintig.

semmivel sem lett alátámasztva, csak ilyenekkel--> "kihajtja", meg "gpu limites", stb.. Konkrét játék példát, vagy, h az i3-B960 milyen szintű gpu-t képes megtekerni a GT630M-men kívül, h ehhez mérten lehessen viszonyítani!![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pyttawrx